• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Marinescu Sanda
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Marinescu Sanda

Dr. Marinescu Sanda medic primar obstetrica - ginecologie.

Dr. Marinescu Sanda medic primar obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea Bucur

Opinii utilizatori

Vi'o recomand pe doamna doctor cu încredere..
De Cristiana Ileana.Samoila210 pe 25 Septembrie 2019

Bună mămici anul trecut în octombrie am născut cu Doamna Doctor Sanda Marinescu și am fost foarte mulțumită de dansa din toate punctele de vedere... Nu are tarfi... Nu are nasul pe sus... Nu accepta șpăgi.. Cu greu ii poți lăsa ceva în buzunar... Urmează sa merg din nou la dansa pentru controlul de 1 an... Ii mulțumesc pentru incurajare și pentru toată atenția care mia dat-o! Asa cum îmi spunea dansa mie... Puișor... Va mulțumește puișorul pentru tot.. Revin la dansa oridecate ori voi avea nevoie!

Va rog nu!!!
De Andra pe 11 Noiembrie 2017

Dat fiind ca Dr cu care trb sa nasc era in concediu si mi s a declansat travaliu la fix 38 sapt,am ajuns la camera de garda la maternitatea Bucur,unde m a preluat Dr Marinescu, nasterea a decurs foarte bine, bineinteles nastere naturala,mi a facut epizotomie,dar nu pot spune ca a fost prea interesata de a ma “repara “asa cum ar fi trebuit acolo ... dat fiind ca eu am vazut la 7 zile ca nu e cum ar fi trebuit,am mai asteptat inca7 zile am sunat o, am mers la control, unde mi a scos 2 fire care jenau si i am povestit despre ce cred si despre faptul ca nu mi se pare normal ca sunt 2 gauri acolo jos si ca sunt dureri foarte mari si un real disconfort la atingere..mi a zis ca sunt vindecata aproape complet ca e normal sa am disconfort minim6 sapt, gaurile mi se vor prinde in momentul in care se vor absorbi firele si ca nu am de ce sa imi fac griji, urmand sa ne vedem la controlul de 6 sapt!
Dupa 7 sapt am mers la control unde mai era o gaura, cu care mi a zis ca voi ramane asa definitiv sau pan ce voi da nastere altui copil!
Am mers la alti medici care mi au spus ca nu am fost cusuta asa cum trebuia (m a facut in graba)prea putine fire si pielea foarte “somoiogita”...dat fiind trebuie sa ma operez, sa scoata toata cicatricea si sa imi recoasa tot vaginul!
Deci:va las pe voi sa va decideti daca doriti sa nasteti cu Dn Doctor Marinescu Sanda!

O doamna doctor de nota zece si un om deosebit!
De Toader Alexandra pe 28 Octombrie 2015

Prietenoasa, atenta, cerceteaza in profunzime orice problema. Nu m-a lasat sa plec dupa operatie pana nu a rezolvat dilema hemoglobinei mele extrem de mici, in conditiile in care eram refacuta complet dupa o operatie de chist ovarian. Cu 2 ani in urma am fost operata la Sanador, unde am dat o caruta de bani si am fost externata cu hemoglobina de 6.5, dar dansa nu a acceptat asa ceva si a fost prima doctora care a descoperit ca am talasemie, o boala genetica a sangelui cu care te nasti. Multumesc mult doamna doctor! Va recomand cu cea mai mare placere, stima si respect. Mi-ati salvat viata!

O doctora super
De Daniela Ionescu pe 14 Noiembrie 2013

Buna fetelor. O recomand cu mare incredere pe dumneaei. Este o doctorita care isi face meseria din placere nu are tarife. Nu iti impune, se multumeste cu cat i se ofera, se poarta frumos este sociabila si bine intentionata, am nascut in iulie anul acesta cu dansa prin cezariana, totul a decurs normal, si-a dat interesul la tot.!

Mergeti pe mana dansei ca nu o sa va para rau!

Dr. Marinescu Sanda
De Daniela pe 03 Iulie 2013

Si eu sunt incantata de dansa si voi naste in curand. Am mare incredere ca totul va fi bine si se va ocupa ca la carte!

Dr. Marinescu Sanda
De Angela pe 21 Februarie 2013

Buna tuturor mamicilor. Urmeaza sa nasc cu doamna doctor si nu mi-a lasat impresia ca ar avea un tarif anume, ma poate ajuta cineva cu o parere, va rog? Nu vreau sa o dezamagesc. Multumesc.

Dr. Marinescu Sanda
De Sava mihaela pe 31 Ianuarie 2013

Pentru viitoarele mamici. Va recomand cu caldura, doctorita Marinescu Sanda, de la spitalul Bucur. Anul trecut, am nascut cu dumneai, dupa ce ma monitorizat toata sarcina. Sunt foarte multumita de dansa, din toate punctele de vedere, e atenta la orice detaliu, raspunde la orice intrebare, nu iti vorbeste de sus, iti asculta dorintele, nu impune tarife de niciun fel. Sunt din nou insarcinata, si am mers din nou la dansa.

Super doctor
De Mehedinteanu oana pe 31 Ianuarie 2013

Eu am nascut cu dna dr. Marinescu Sanda si am fost mai mult decat incantata si multumita, cu asa doctor sa tot faci copii! Eu am nascut cu ea acum 1 an si jumatate, gemeni si a fost super bine, si pe timpul sarcinii, si la nastere si dupa. Daca o sa mai fac copii, dar si pentru alte probleme o sa apelez in continuare la dansa. Multumiri, doamna doctor.

Incredere
De GROSU LIDIA pe 18 Iulie 2012

Un medic excelent! Pe doamna doctor o poti gasi oricand in timpul zilei cand la spital cand la cabinetul particular, iar noaptea mi se pare normal si de bun simt sa nu o deranjezi decat dupa ce ai ajuns la camera de garda si te-a vazut un medic si ti-a dat un verdict nasti sau nu! Eu am nascut cu dansa prin cezariana si a fost totul foarte bine. A fost ca un vis frumos si pentru asta ii multumesc doamnei doctor!

Dr. Marinescu Sanda
De Miozotis pe 25 Mai 2011

Si eu sunt insarcinata in 36 de sapt si am fost "trimisa la plimbare" de dr. Marinescu Sanda in cazul in care intru in travaliu. O atitudine total neprofesionista din partea dansei, nemaipunand la socoteala ca suntem si colege de breasla!

Contact Dr. Marinescu Sanda

Adresa

Intre Girle, 10, Bucuresti, Sectorul 5

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.