• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Laban Luminita
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Laban Luminita

Dr. Laban Luminita medic rezident obstetrica - ginecologie.

Dr. Laban Luminita medic rezident obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Life Memorial Hospital

Opinii utilizatori

O consultatie
De Simona pe 05 Septembrie 2012

Am fost astazi la doamna dr. Laban (tocmai ce m-am intors) si am vrut sa las si eu impresia mea aici. M-am dus la dansa pentru o consultatie (stiam ca am candidoza si plus, am observat secretie anormala, sangeroasa). Bun, in momentul in care am urcat pe masa, in momentul in care a introdus valvele, doamne, am simtit ca mor. Am rugat-o daca se poate mai incet, pentru ca sunt destul de mica, stramta samd. Nici nu s-a uitat la mine. Apoi, a continuat evident, cu mana. La fel, cu toata puterea inainte desi o rugam mai incet, pt ca durea ca naiba. La final, s-a dus la birou, mi-a scris pe biletel ceea ce am de platit si mi-a zis ca ma asteapta peste 2 saptamani. In primul rand, nu a zis daca e ceva anormal cu mine sau daca totul este bine si nu am de ce sa-mi fac griji si apooi, cum sa te cheme peste 2 saptamani sa citeasca analizele pentru candidoza, in conditiile in care candidoza netratata, va trece singura in aceste 2 saptamani. Sincer, mi-a lasat o impresia foarte proasta. Mi s-a parut foarte nepasatoare, plictisita. A doua oara clar nu voi mai merge la dansa. Imi pare rau.

Un medic de nota 20
De Mincu Elena Alexandra pe 29 Mai 2012

Am numai cuvinte de lauda la adresa dansei, este un medic exceptional care da dovade de profesionalism la cele mai inalte standarde. Eu sunt insarcinata in 33 de saptamani, dumneaei mi-a urmarit evolutia sarcinii de la inceput si sunt foarte multumita de absolut tot. Pana sa apelez la dansa am fost la foarte multi medici ginecologi, unii imbecili, altii impertinenti, unii aroganti altii cu lipsa de interes. Avand o rana pe col unii m-au speriat groaznic spunandu-mi ca e cel mai probabil nu pot avea copii, ca poate fi vorba de cancer...altii nici macar nu au observat acea rana, si am facut tratamente peste tratamente inutile care se presupunea ca trebuiau sa-mi vindece rana...dar fara nici un folos timp de 1 an de zile timp in care am cheltuit o groaza de bani pe pastile, analize, hpv-uri, colposcopii si altele. Am ajuns la dansa intr-un final si dupa un consult, mi-a spus ca puteam ramane insarcinata pana atunci fara probleme pentru ca rana nu impune nici un risc fiind mica, si atata timp cat este ferita de infectii pot avea o sarcina normala. Ce credeti, sunt in saptamana 33 de sarcina si totul decuge perfect, o sa nasc natural, bineinteles cu dansa. O recomand tuturor cu toata increderea, este un om pe care poti conta la orice ora, in orice zi, pentru orice problema. Nastere usoara va doresc.

Intrebare despre doamna doctor
De Iulia pe 24 Mai 2012

@Tony: Dna dr. Laban imi urmareste si mie sarcina (sunt in 20 de saptamani) si as vrea sa stiu daca o recomanzi pentru nastre si altora. Unde ai nascut? Nastere naturala sau cezariana?

Medic extraordinar
De Tony pe 21 Mai 2012

Am nascut in aprilie cu dansa si mi-a urmarit evolutia sarcinii. E adevarat ca am avut o sarcina fara probleme insa a avut rabdare sa-mi explice atat mie cat si sotului meu toate schimbarile fizice si psihice prin care treceam sau prin care urma sa trec, asa ca nici vorba de aroganta. Si credeti-ma ca sotul meu e genul de barbat care nu se lasa pana nu intelege absolut tot, inclusiv cum functioneaza aparatura medicala. Acum am o fetita sanatoasa si frumoasa pentru care ii sunt recunoscatoare. Este un medic extraordinar din toate punctele de vedere si nu am nici cel mai mic repros, dimpotriva numai cuvinte de lauda si totul la superlativ.

Profesionista
De Raluca pe 25 Noiembrie 2011

Am fost la doamna doctora Laban Luminita la un control de rutina dar si datorita faptului ca doream sa raman insarcinata. Imediat ce a auzit, mi-a recomandat sa fac toate analizele premergatoare sarcinii si surpriza, mi-a purtat noroc si la mai putin de o luna am ramas insarcina! Este un medic foarte bun, care explica totul pe intelesul nostru si de cate ori mi-am facut analizele mi-a zis sa o sun imediat sa ii spun rezultatele, fiind disponibila tot timpul! Sunt foarte multumita de ea si voi merge inainte toata sarcina si inclusiv nasterea! Felicitari!

Dr Laban Luminita
De Veluta radita pe 07 Octombrie 2011

Sunt graviduta in 15 sapt si daca imi permiteti as vrea si eu sa imi dau cu parerea cu privire la doamna doctor:dupa o sarcina oprita din evolutie anul trecut,credeti-ma ca am trecut prin mainile multor doctori ginecologi atat in sistemul privat cat si la spitalele de stat.Dumneaei este singura care m-a tratat,nu cu indiferenta si aroganta ci cu caldura si profesionalism.Desi nu este medicul care imi monitorizeaza sarcina in mod constant de cate ori am avut probleme pe dansa am consultat-o,tocmai de aceea ma gandesc serios la varianta de a naste cu doamna doctor.O recomand cu maximul de incredere!!!

Un medic exceptional
De ADANUR ROXANA pe 23 August 2011

Pe timpul sarcinii am fost la mai multi medici insa, nefiind multumita din diverse motive, am renuntat la serviciile lor. In luna a 7 a de sarcina, o amica mi-a recomandat-o pe dna dr. Luminita Laban, cea cu care nascuse ea. Va spun sincer ca am fost foarte multumita de dumneaei, atat pe perioada sarcinii cat si la nastere. Stie cum sa isi apropie pacientii, nu le vorbeste de sus, explica problemele in termeni simplii, pe intelesul tuturor si nu cum fac alti medici care vorbesc numai in termeni medicali. Si in plus, ce mi s-a parut a fi cel mai important, nu a existat data sa o contactez si sa nu dau de dumneaei. Eu v-o recomand, cu toata increderea. Numai bine va doresc!

Dr. Laban Luminita
De Rusescu Ioana pe 06 August 2011

Sora mea a nascut cu d-na docor si totul a fost ok. Acum imi urmareste mie sarcina si sunt foarte multumita de ea. Am 29 saptamani si sper sa nasc usor!

Deosebita
De Deea28 pe 13 Iulie 2011

Am nascut acum un an cu dansa la Municipal. Este un medic extraordinar. Ii multumesc din suflet pentu tot.

Consult medical
De Diana Tudor pe 07 Iulie 2011

Neprofesionista. Indeparteaza prin atitudine. Calificare falsa ca sa nu spun lipsa totala de calificare adevarata in domeniu. Probabil ca si-a cumparat diplomele. Nu voi mai merge niciodata la un consult la dumneaei.

Contact Dr. Laban Luminita

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.memorialhospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.