• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Laban Luminita
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Laban Luminita

Dr. Laban Luminita medic rezident obstetrica - ginecologie.

Dr. Laban Luminita medic rezident obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ginecologie

Life Memorial Hospital

Opinii utilizatori

Un medic deosebit !! EXCELENT !!
De Cristina Marin pe 23 Ianuarie 2017

Am nascut acum 2 saptamani cu Dna Dr Laban Luminita la Spitalul Regina Maria.
Desi venirea lui bebe e foarte solicitanta nu am putut sa nu va impartasesc experienta mea! Desi imi era foarte,foarte teama de operatia cezariana a stiut cum sa imi transmita incredere si sa ma faca sa ma simt in siguranta !! Este un medic si un om deosebit pe care o recomand oricarei mamici, in special la prima sarcina !! Cu siguranta o sa ramana medicul meu ginecolog !!

O nastere naturala usoara
De Iulia pe 12 Iulie 2016

Am nascut cu dumneai in august 2015. Pot spune ca a fost exact asa cum trebuie sa fie un medic. Nasterea a fost naturala, fara epidurala, rapida si in tot timpul travaliului dumneai a fost langa mine chiar daca asta se intampla duminica dimineata la ora 2. A stiut sa ma incurajeze, sa ma invete sa imping corect si totul a fost ca la carte. A venit sa ma vada dupa ce am nascut si sa imi dea sfaturi ca totul sa decurga normal in continuare. Pe tot parcursul sarcinii a fost deschisa la discutii si m-a sfatuit intotdeauna corect. Noi am plecat in vacanta in Italia cu avionul cand eu aveam 5 luni jumate si dupa o monitorizare in prealabil, m-a lasat sa plec. Am avut deplina incredere in ceea ce mi-a recomandat si pot spune ca sarcina si nasterea au fost doua experiente frumoase, fara griji. Ii multumesc pentru tot ceea ce a facut! Este o femeie si un medic extraodinari!

Legatura
De Deea pe 03 Decembrie 2015

Eu am trecut printr o experienta urata, am fost nevoita sa renunt la sarcina din motive de sanatate aflate in timp ce eram insarcinata, doamna doctor Laban a fost singura care a reusit sa ma faca sa mi deschid sufletul si sa vorbesc despre trauma traita in urma avortului, creaza o legatura aparte si merita tot respectul, stiu ca intr o buna zi o sa am un copil adus pe lume cu ajutorul dansei!

Buna!
De Andries mihaela pe 26 Februarie 2015

Buna,

Va rog din suflet cele care ati apelat la dna doctor, am si eu nevoie de nr de telefon al dansei. L-am pierdut si as vrea sa iau legatura cu ea, am nascut cu ea in 2007.

Multumesc,

Lucreaza si intr-un spital de stat?
De Oana_p pe 11 Septembrie 2014

Buna,

aveti idee daca dna. doctor Laban lucreaza si intr-un spital de stat? Ca eu am fost la ea la Medlife si pretul pentru nastere acolo e cam piperat. Multumesc.

O doctorita de nota 20+
De Vladut adelina pe 20 Iunie 2014

Am ajuns la doamna Laban, printr-o recomandare si am nascut in 2013 cu dansa. Pot spune ca si in ziua de azi merg la dansa, e o profesionista din toate punctele de vedere. E o doamna si o respect pentru ceea ce face, pentru cum o face si pentru interesul acordat.

Raspuns Corina
De Adelina pe 27 Februarie 2013

Buna Corina, sa stii ca de multe ori cei tineri au inca proaspat in memorie ceea ce au invatat la scoala/facultate. Nu contest faptul ca experienta isi spune cuvantul, insa cum situatiile difera, degeaba ai experienta cu o gravida sa zicem, cand alta vine cu alta problema, samd. pot sa spun ca eu sunt sub supravegherea d-nei doctor, si sunt multumita de ea, si de felul in care comunicam. Iti urez sarcina usoara daca e cazul si pana la urma, mergi acolo unde crezi tu ca e ok, nu unde recomanda altii. Pentru ca fiecare in parte are parerile lui.

Dr. Laban Luminita
De Veluta radita pe 23 Februarie 2013

Ca o completare la postarea mea din 7 oct 2011, spuneam ca ma gandeam la varianta de a naste cu dna doctor, lucru care s-a si intamplat pe 6 martie 2012, acum, fetita mea are aproape un anisor. Referitor la dna doctor, spunea cineva ca este tinerica, corect, insa mie mi-a inspirat incredere si ma bucur de decizia pe care am luat-o: de a o avea alaturi la nastere, am nascut prin cezariana fara nicio complicatie, totul a decurs perfect. Am sa va dau doua exemple si sper ca experienta mea sa va convinga ca este un medic de exceptie:

1 - eram hotarata sa nasc natural, prin urmare nu s-a facut programare pentru cezariana (mentionez ca la clinica la care lucreaza nasterile pe cale naturala sunt rare, daca nu inexistente),momentul nasterii a venit mai devreme, la 36 de sapt, o surpriza, insa dna doctor a fost disponibila, a fost anuntata la 3.45 dimineata, iar la 4.15 era in clinica, luata prin surprindere, in toiul diminetii m-a intampinat zambind, a avut rabdare sa stam de vb, sa ma linisteasca,sa ma incurajeze, repet: totul a decurs neasteptat de bine, mi-a inlaturat toate emotiile, era atat de natural totul ca parca nu imi venea sa cred ca sunt in operatie.

2 - dupa nastere ca metoda de contraceptie mi-a recomandat steriletul, am facut analizele necesare, insa am mai amanat momentul vreo cateva luni, din motive "de sotz" :) si ne-am intalnit intamplator la clinica, eu mergand cu fetita la un control si am rugat-o sa ma primeasca un minut daca are timp, evident, nu m-a refuzat ,am mers sa o vad si am intrebat-o daca trebuie sa repet analizele, mi-a spus ca da pentru ca, iar aici am avut un shoc: mi-a reamintit ca am fost suspecta de trombofilie in timpul sarcinii, ca analizele x aveau rezultatele y, lucruri pe care, va rog sa ma credeti eu nu mi le reaminteam, insa dansa da. Ideea este ca mi-a demonstrat din nou ca isi ia in serios pacientii, ca ii respecta si ca nu isi ia salariul degeaba! Tot respectul pentru dumneaei! Daca vreo viitoare mamica este interesata de detalii, cu tot dragul am sa ii raspund.

Sarcini cu probleme
De Corina pe 20 Ianuarie 2013

Vad ca nimeni nu scrie ce fel de sarcini au avut. Se afla si persoane cu probleme care au fost diagnosticate si tratate in mod corespunzator de dna dr Laban? Este important acest lucru, de obicei cand ajungi sa cauti pe net o recomandare de medic ginecolog este pentru ca ai o problema. Cand spun problema nu ma refer la problemele pe care cam toate gravidele le au, gen clamidya. De asemenea, este destul de tinerica, tocmai ce si-a terminat rezidentiatul.Multumesc anticipat!

O adevarata profesionista
De Raluca pe 05 Septembrie 2012

Si eu sunt pacienta doamnei doctor Laban. Sunt insarcinata in 35 de saptamani si voi naste cu dansa. Sunt foarte multumita de doamna doctor deoarece pe tot parcursul sarcinii si inainte de a ramane insarcinata a aratat adevarat profesionalism explicandu-mi in detaliu atat mie cat si sotului meu toate etapele prin care treceam. Este foarte rabdatoare, comunicativa, un bun medic, un bun psiholog, iti inspira incredere. O recomand cu toata increderea pe doamna doctor! O adevarata profesionista!

Contact Dr. Laban Luminita

Adresa

Calea Grivitei, 365, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.memorialhospital.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.