• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Kopp Josef
30 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Kopp Josef

Dr. Kopp Josef medic ginecolog, Medical Business and Consulting Aparate Laser.

Dr. Kopp Josef medic ginecolog, Medical Business and Consulting Aparate Laser.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medical Business and Consulting Aparate Laser

Opinii utilizatori

jghc
De Nelly pe 04 Octombrie 2015

Fetelor astazi am facut avortul medicamentos....o ora au durat dureriile .aceste dureri au fost foarte mari. Cu voma diaree... acum am durerii normale iar maine il voi suna sa.i explic cum a fost procesul si sa ma programeze pt ecografie.. nu stiu daca sa va recomand sau nu aceasta pastila ...doar o ora a fost de chin sincer vroiam sa chem salvarea dar...nu a murit nimeni.bafta in decizii.app doctorul este de nota o suta

dr josef kopp
De Mariana pe 05 Septembrie 2015

Este un doctor care explica tot ceea o va urma si ajuta pe oricine chiar si fara bani daca poate sa faca aceasta dovada. Este un doctor exceptional cu care poti sa mentii o discutie la telefon la nevoie, in momentul in care suni raspunde domnul doctor nu secretara sau altceva care sa te cheme acolo pur si simplu ti se spune de la telefon daca poti sa fi sau nu ajutata bineinteles nu ca nu poate face ecograf prin telefon dar primesti o parere si in momente grele este foarte bine ca cineva sa te sfatuiasca, eu am fost din olt la domnul doctor si am ramas surprins de felul placut cum isi trateaza pacientii

avortul medicamentos
De Nicoleta pe 26 Iunie 2015

Buna ziua am decis sa scriu despre acest subiect deoarece tocmai ce am trecut printr o astfel de situație.Am fost la doctorul Josef miercuri după amiaza ma consultat mia spus ca sunt insarcinatain ziua 41 si mia recomandat p astilele pt a nu ajunge la chiuretaj.Mia dat o pastiluta in cabinet la dansul apoi mia spus a doua zi la ora 4 sa mai iau inca 4 pastile care se tin sub limba,după ce am luat pastilă în cabinet totul a decurs normal pana ieri cand am luat si celelalte pastile.După ce am luat p astilele pe la ora 18 au inceput contractiile.O durere de nedescris.Te iau frisoanele faci febra te apuca diareea.Incep sangerarile care ai impresia ca ai dat drumul la un robinet care nu se mai închide,dureri de burta si de mijloc insuportabile pur si simplu te cocoseaza ai impresia ca mai ai putin si mori asa dureri mari ai.Am eliminat 3 cheaguri de sange destul de mari.Astazi cand mam trezit mai trezit tot cu dureri de burta dar suportabile.Nu recomand avortul pe baza de pastile cel putin eu am facut si chiuretaj la marie stopes dar nu se compara.Adică dai un ban in plus dar nu suporți tot chinul asta.La avortul prin chiuretaj am facut cu anestezie totala nu am simtit nimic mam trezit după chiuretaj am fost amețită si putine dureri vro 30min si numai aveam nimic.Bine e vorba si de ddiferența de bani 250 cat costa pastilă si 800 cat ma costat chiuretajul.Acum face fiecare după posibilitati si depinde si de caracterul fiecaruia.După parerea mea avortul medicamente este o prostie deoarece avortezi singura in casa suporți singura durerile fara sa poti sa iei vro pastilă pt a ameliora durerea.Baftă fetelor

Despre avortul medicamentos
De Ellsa pe 26 Aprilie 2015

Buna fetelor,m.am decis sa scriu in aceasta rubrica dupa ce am trecut printr.un avort medicamentos efectuat cu ajutorul dl. Dr. Josef Kopp. In urma cu câteva zile am facut un test de sarcina care a ieșit pozitiv. Am simțit ca mi.a căzut cerul in cap pt ca la sfârșitul lunii Ianuarie mai trecusem printr.un chiuretaj si m.a speriat foarte rau perioada foarte scurta dintre primul chiuretaj si posibil al doilea. Asa ca m.am apucat sa caut pe net daca exista si o alta varianta. Am găsit câteva informații despre avortul medicamentos insa nu am găsit pe nici un forum,nici o descriere a cuiva care sa fi trecut printr.o asemenea experiența. Ei bine,eu am trecut si m.am gândit sa informez la rândul meu alte fete. Am fost la cabinetul dl.Dr. Josef Kopp,in urma unei programări,pt a ma informa mai bine chiar de la dansul. In urma unei ecografii,dl. Dr. a stabilit ca sunt însărcinată in 24 de zile si ca bineînțeles,putem recurge la metoda avortului medicamentos. Ce a presupus aceasta metoda? In prezenta dl. Dr.,am luat o pastila de Misoprostol si mi.a spus la 24 de ore de la aceasta pastila sa iau cele 4 pastilute de Mifepristone. Pastila de MIsoprostol operare evoluția sarcinii,iar MIfepristonul provoacă contracții pt a fi expulzat embrionul,placenta,etc. Ce reacție a avut organismul meu? La ora 18.30 am luat MIsoprostol. Nu s.a intamplat absolut nimic pana a doua zi la ora 17 cand am început sa simt niște dureri usoare asemănătoare cu cele de la menstruație. La 17.40 a început o sangerarea brusca moment in care am eliminat si un cheag foarte mare de sange,cam de dimensiunea unei linguri. L.am sunat pe dl.dr care a spus ca totul decurge normal si ca la ora 18.30 sa iau cele 4pastile sa ne asiguram ca se curată complet uterul,ceea ce am si facut. In jurul orei 20.30 am eliminat embrionul si multe alte cheaguri de sange. Durerile au fost exact ca la menstruație si sangerarile nu au fost exagerate asa ca,eu,trecând printr.o astfel de experiența am decis sa informeaz la rândul meu. Părerea mea e ca sunt muult mai multe avantaje cu metoda medicamentoase decât cu cea clasica,chiuretajul si spun asta pt ca am trecut prin amandoua. In primul rand,este foarte ieftină si 100% funcționează. Durerile sunt suportabile si de scurta durata(la fel ca cele menstruale), nu mai umbla nimeni cu tot felul de fiare in uterul tau,pe mine una ma ingrozea sunetul fiarelor si injecția care se face in uter o simteam pana in strafundul sufletului+Aspirarea simteam cum imi trage toate organele din mine. Cu alte cuvinte,pt mine avortul medicamentos nu a fost absolut deloc traumatizant fizic,spre deosebire de cel chirurgical. Vi.l recomand cu toata caldura pe dl. Dr. Kopp,este un medic care isi practica meseria cu multă seriozitate,este foarte răbdător si explica foarte in detaliu toți Pașii prin care urmeaza sa treci

drkoop Josef
De Ioana pe 23 Aprilie 2015

Nu il recomand nimănui nu știe ce face...este un șarlatan.pastilele lui pentru întreruperea sarcinii este o minciună...

Dr. Kopp Josef
De Iordache pe 04 Aprilie 2015

Recomand cu caldura si incredere serviciile domnului doctor. E o persoana calma, calda si am ramas surprinsa de amabilitatea si seriozitatea dansului. Un concept foarte bun ca permite partenerului sa fie langa tine pe toata perioada controlului. Mii de multumiri pentru tratatie.

Dr. Kopp Josef
De Mariana. P pe 26 August 2013

Este un doctor foarte comunicativ, explica absolut tot ce trebuie sa stii, ba chiar mai mult, ofera explicatii la toate intrebarile care le ai, eficienta este sigura si cum a spus ca o sa se intample asa s-a intamplat. E un doctor care stie ce face nu dureaza si costa destul de avantajos raportat la serviciile, timpul, eficienta si rezultatul in sine. Este foarte atent si nu te retine mai mult decat e cazul, nu platesti decat odata suma stabilita chiar daca trebuie sa mergi de 3 ori, nu costa nimic in plus decat acele pastile si spaga nu exista. Concluzia; foarte multumita de servicii, comportament, rezultat.

Detalii medic
De Dana barbu pe 28 Martie 2013

Buna ziua, Saptamana viitoare am o programare la clinica dr. Kopp. D-ra Marcela, observ ca ati fost la acest medic. Va rog sa dati mai multe detalii legate de modul in care ati fost tratata si daca ati avut sangerari abundente si cat a durat? Embrionul s-a desprins sau nevoie de o a doua interventie chirurgicala? Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Dr. Kopp Josef
De Marcela pe 15 Martie 2013

Este un doctor super ok. Ne incurajeaza sa nu ne mai fie frica de o sarcina nedorita. Va sfatuesc sa va duceti la dansul. Este ok. Conteaza foarte mult cum vorbeste un doctor cu pacientii. Sa ii dea Dumnezeu santate ca a adus aceste pastile in tara noastra. Va doresc o zi buna.

Dr. Kopp Josef
De Maria pe 10 Mai 2011

Este un doctor atent cu pacientele, merita tot efortul sa ajungeti la el! Veti fi uimite de importanta ce o da pacientelor. Conteaza foarte mult.

Contact Dr. Kopp Josef

Adresa

Calea Victoriei , 142-148, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.mbcal.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.