• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Kopp Josef
30 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Kopp Josef

Dr. Kopp Josef medic ginecolog, Medical Business and Consulting Aparate Laser.

Dr. Kopp Josef medic ginecolog, Medical Business and Consulting Aparate Laser.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Medical Business and Consulting Aparate Laser

Opinii utilizatori

Avort medicamentos
De Ioana1923 pe 31 Octombrie 2019

Am aflat ca sunt insarcinata intr-un moment total nepotrivit si am fost nevoita sa recurg la aceasta tehnica. Am apelat la serviciile Dr. Kopp, am fost la consult si mi-a administrat o pastila dupa care am stat la povesti vreo 2 ore. A 2-a zi am luat celelalte 2 pastile administrate sub limba, iar dupa aproximativ 20 minute au inceput contractiile si durerile groaznice de burta. Am pierdut foarte mult sange, iar acum sunt la 2 saptamani dupa avort si tot sangerez. Mentionez ca sarcina avea 4 saptamani de la data conceptiei- 6 de la data ultimei menstruatii.
Nu am primit nici un fel de sprijin de la domnul doctor dupa administrarea celor 2 pastile acasa. A trebuit sa ma descurc singura, sa caut alt ginecolog. Bineinteles ca am fost la dansul sa imi spuna daca sarcina s-a eliminat, sarcina se eliminase, dar insista foarte mult sa ma opereze ca am rani pe colul uterin si neaparat trebuie cauterizare. La fel de mult am insistat si eu rugandu-l sa imi recomande analize care dovedesc faptul ca am nevoie de interventia respectiva, mai ales ca merg constant la ginecolog si nimeni nu a vazut vreo problema. Cabinetul era plin de domnisoare spriate -toate cu aceeasi poveste- aveau nevoie de cauterizare.
Nu am primit bon ori factura fiscala, am platit 500 lei, si a reusit sa ma puna pe drum la alti 2 ginecologi unde am facut ecografie transvaginala/ ecografie abdominala pentru a vedea daca este ceva in neregula.
Paciente pe banda rulanta..medic interesat mai degraba daca am orgasm, de cate ori fac sex, si mai mult, m-a indrumat sa apelez la un "prieten" care stiu e ca 100% sanatos, si care tine secret, sa facem sex, ca poate am orgasm cu el, si nu cu sotul...probabil ca se oferea ca fiind "prietenul"...
La primul consult bineinteles ca m-a convins..dar apoi dupa ce m-am linistit mi-am dat seama ca treburile nu stau chiar asa....
Alegerea mea este regretata, alegere voastra o sa va urmareasca..si o sa va para rau indiferent ca o faceti ori ca nu......

Recomand
De Iulia.Radu681 pe 24 Martie 2019

Cazul meu : 3 avorturi medicamentoase toata fara complicatii.Acum depinde si de organismul fiecăreia dar in cazul meu sarcina fiind mică pana intr-o luna a fost cu happy end. La fel ca voi si eu citind comentariile negative am stat cu emotii...dar cum nimic nu e batut in cuie -trebuie să ne asumăm in 95 la sută din cazuri merge...iar pt restul de 5 la sută cred ca exista rezolvare ,dr Kopp iti va da toate detaliile de care ai nevoie.E la fel ca si o menstruarie, durere moderată, la ultimul eu nu am luat analgezic,sângerare ceva mai abundenta cand se elimina placenta si poate o stare de moleseala . Gândiți pozitiv ,nu va induceti cine stie ce,trece, nu a murit nimeni din asta!

Verificati in registrul colegiului competentele medicului
De Aristocat pe 17 Februarie 2019

Acest medic are drept de libera practica doar pt ginecologie, nu si pt chirurgie. M-au ingrozit descrierile de pe site legate de efeftuarea avorturilor prin procedura chirurgicala. Verificati orice medic la colegiu inainte de a va da pe mana lui pt proceduri chirurgicale! Aveti aici linkul catre colegiu: https://regmed.cmr.ro/registrul-medicilor

Ok
De Cristinnab pe 02 Februarie 2019

Am apelat la domnul doctor inainte sa citesc review-urile, in urma unei recomandari. Dar apoi am citit celelalte pareri si m-am speriat foarte tare. Totusi, am continuat procedura avortului medicamentos. Aceasta s-a desfasurat mult mai bine decat credeam, iar la a doua vizita la cabinet am discutat cu domnul doctor foarte multe probleme. Sfatul meu: apelati la o clinica ce va inspira cat mai multa incredere, pentru ca avortul este foarte usor si nu aveti de ce sa va ingrijorati, iar daca urmati procedura cu domnul doctor, nu va temeti! La mine a decurs perfect!

Excelent medic
De ElisabethElly pe 09 Noiembrie 2018

Scriu ascest comentariu nu pentru ca sunt mandra de ce am facut, ci pentru ca am stat cu o spaima de nedescris avand in vedere ce comentarii am citit. Sunt de acord ca nu toate percepem sau simtim la fel si ca suntem organisme individuale si ce e bun pentru mine, nu e automat bun si pentru alta persoana s.a.m.d.
Am facut avort medicamentos la asa zisa clinica a dr Kopp, de fapt e un apartament transformat într-un cabinet. Deja asunsa acolo si cu tot ce citisem inainte imi dadea de banuit. Am luat faimoasa pastila de fata cu domnul dr, am asteptat un timp cat sa se asigure ca nu am efecte adverse, apoi am plecat acasa cu instructajul facut, a doua zi urma sa iau doua alte pastile (sub limba). A venit si ziua 2, cu cele mai multe emotii, ma asteptam sa fie o zi crunta, am luat inainte de cele doua pastile un nurofen forte si am asteptat sa inceapa chinul care nu a mai venit. Totul a decurs perfect, doctorul a fost la "dispozitia mea" telefonic, mi se pare un mare plus ca el raspunde la telefon mereu. Practic, prin metoda medicamentoasa avortul a fost lipsit de trauma fizica, am ramas doar cu cea psihica, sufleteasca dar aici e o poveste destul de complicată si care nu isi are rostul, pentru ca am postat cu un alt scop. Sanatate multa si minte multa sa avem!

Recomand
De Emma pe 19 Mai 2018

Un doctor de exceptie.Am apelat la acest doctor pentru un avort medicamentos.Totul a decurs perfect,fara nicio complicatie.A fost la dispozitia mea (telefonic)ori de cate ori am avut nevoie pentru monitorizarea situatiei.
Recomand cu caldura!

De evitat
De Steluta pe 15 Mai 2018

Nu recomand acest doctor, nu s-a purtat deloc profesional. Da, avortul medicamentos a decurs bine, face asta pe banda rulanta, dar veti gasi multi alti medici care fac asta intr-un mediu sigur si de incredere. In primul rand nu a vorbit despre contraceptie si cum sa evit pe viitor sarcina nedorita. La ecografie a descoperit alte probleme in afara sarcinii, dar nu a urmat procedura de diagnosticare si a evitat sa dea lamuriri si informatii concrete la intrebarile: ce este, cauza, tratament, durata. Raspundea mereu “ah, stiti...” sau “sa vedem”, asta in scopul de a promova tratamentul cu laser si un anumit gel care incerca cu inversunare sa ma convinga sa mi-l aplice. Mai presus de toate a fost interesat in a afla cat mai multe despre orgasmele mele (nu starea de sanatate) si insista pe acel gel miraculos pe care vrea sa mi-l aplice. Va sugerez sa cautati un medic respectabil si profesionist care sa se ingrijeasca de sanatatea dvs.

Recomand,daca va doriti un Docotor cu D mare
De Diana pe 26 Aprilie 2018

Acest Om isi profeseaza si iubeste meseria foarte mult,foarte atent cu pacienti ,mereu la timp ,fara aglomeratie,totul curat,igenizat,nu accepta spaga,si dupa toate astea sunt la Dansul de mai bine de 3 ani mergand la Dansul impreuna cu Sotul si am facut 2 avorturi ,rana pe col,plus controale ginecologice periodice ,totul a decurs foarte oke

Recomand
De Raluca pe 02 Martie 2018

Unele dintre voi chiar exagerati. Am trei avorturi medicamentoase facute la acest doctor si sunt foarte bine. Nu am murit, nu am patit absolut nimic. Este mult mai ok pt sanatate decat avortul chirurgical. L-am recomandat chiar si prietenelor mele iar in momentul de fata imi tratez o rana pe col cu dansul. Nu mai exagerati atat. Doctorul este foarte ok exceptand faptul ca are o mica doza de nebubie. Asa este el....

Chiar exgerati atât de mult offf nu va inteleg!!!
De Roxana pe 20 Februarie 2018

Ce lume rea nu mai exagerati atât !!! Eu am cateva avorturi la dansu e ba chiar ff bun si am avut cateva avorturi cu pastila medicamentoasa si chiar nu am nicio problema niciodata ...!!! Si ba chiar am continuat să trimit si din cunoștințele mele !!!

Contact Dr. Kopp Josef

Adresa

Calea Victoriei , 142-148, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.mbcal.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.