• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Jumuga Cristian
44 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Jumuga Cristian

Dr. Jumuga Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ecografie mamara, ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie si citodiagnostic.

Dr. Jumuga Cristian medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in ecografie mamara, ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie si citodiagnostic.

competente in ecografie mamara, ecografie ginecologica si obstetricala, colposcopie si citodiagnostic

obstetrica - ginecologie

Clinica Ginecoland

program clinica:
consultatii:
09:00 - 20:00 (luni - vineri, pe baza de programare);
09.00 - 14.00 (sambata, pe baza de programare)

Opinii utilizatori

Dr. Jumuga Cristian
De Adriana pe 25 August 2011

Desi este foarte tanar, pare foarte priceput, reuseste in primul rand sa te faca sa treci peste "jena" ce te cuprinde intr-un cabinet de ginecologie, mi-a explicat totul cu rabdare si pe intelesul meu. Cand mi-a recomandat investigatiile necesare, mi-a spus si de ce ar trebui sa le fac, care este rostul lor, nu mi-a dat senzatia ca mi le recomanda doar ca sa "aduca bani" clinicii, asa cum am patit in alte parti, unde mi se dadea cate o lista lunga cat o zi de post, bineanteles doar la un laborator agreat de doctor, fara nici o explicatie, de ce si pentru ce. Una peste alta, chiar daca tarifele par mari, nu imi pare rau ca am ales Gynecolandu-ul, si nici ca am fost "repartizata" la dr. Jumuga.

Dr Jumuga Cristian
De Dobrica Georgiana pe 07 Iulie 2011

Desi este foarte tanar, domnul doctor este un profesionalist desavarsit. Sunt extrem de multumita de felul cum ma trateaza si mai ales cum explica (in termeni pe care-i putem intelege). Cred ca este nascut pentru aceasta profesie. Multumesc!

Dr. Jumuga Cristian
De Michela radu pe 18 Aprilie 2011

Am gresit in mesajul anterior cu impresia generala, este de 5 stele domnul doctor!

Dr. Jumuga Cristian
De Michela radu pe 18 Aprilie 2011

Fetelor, azi am fost la domnul doctor ptr. o sonoelastografie si am fost foarte multumita. Este un profesionist, iti explica pe inteles, are rabdare si este uman, mergeti cu incredere la dansul. Felicitari domnule doctor! Tineti-o tot asa!

Dr. Jumuga Cristian
De Mirela slatina pe 17 Aprilie 2011

Un doctor foarte bun care explica in detaliu, cu rabdare pana intelegi tot. Imi exprima incredere.

Pentru Alissa
De Jarda cristina pe 15 Decembrie 2010

Eu am fost la domnul doctor Jumuga acum patru ani. Mi-a facut analizele obisnuite mie si sotului, aveam ovare polichistice si ovulatie insuficienta. Dupa doua luni de tratament am ramas insarcinata, am un baiat de aproape trei ani. Nu stiu ce problema ai, sper sa o rezolvi, la mine a fost cazul fericit ca dupa ca am fost la o multime de ginecologi la Suceava aici am picat pe tratamentul potrivit. Iti doresc sa ai si tu parte de bucuria de a fi mama.

Dr. Jumuga Cristian
De Elena pe 03 Decembrie 2010

Tin sa multumesc domnului doctor Jumuga Cristian pentru ajutorul acordat. Este un medic foarte bun.

Dr. Jumuga Cristian
De Sandra pe 24 Noiembrie 2010

Este foarte bun profesional si ce mi-a placut cel m mult este ca explica tot in detaliu, cu rabdare pana intelegi, fapt pe care sincer nu l-am mai intalnit la alti doctori, sincer este singurul doctor pe care il stiu sa faca asa.

Pentru jarda cristina
De Alissa pe 13 Octombrie 2010

Buna Cristina. As vrea sa stiu cum te-a ajutat domnul doctor sa ramai insarcinata, deoarece si eu merg la dansul pentru aceeasi problema si mi-a facut analizele care trebuiau facute si totul este in regula pana acum. Acum trebuie sa fac laparoscopia sa vada daca nu cumva este o problema la trompe. Tu ce analize ai facut, ai facut laparoscopia? In ce fel te-a ajutat? Te rog sa imi spui si mie. Oricum am incredere mare in el. Multumesc.

Dr. Jumuga Cristian
De STIRBU ELENA pe 04 Mai 2010

Chiar din momentul cand l-am cunoscut mi-a inspirat incredere. Vin dintr-un oras unde nu prea iti vine sa mergi la un ginecolog, de aceea voi apela tot timpul la serviciile dumnealui deoarece mi se pare foarte competent.

Contact Dr. Jumuga Cristian

Adresa

Gramont, 7, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Piata Regina Maria - Rond Cosbuc
Site www.gynecoland.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.