• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Iuga Dragos
26 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Iuga Dragos

Dr. Iuga Dragos medic specialist obstetrica - ginecologie, Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie.

Dr. Iuga Dragos medic specialist obstetrica - ginecologie, Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ambulator obstetrica - ginecologie

Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie

luni: 15:00 - 16:00 / 18:00 - 20:00;
marti 08:00 - 14:00;
miercuri: 08:00 - 12:00;
joi: 08:00 - 12:00;
vineri: 15:00 - 20:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.431.570 / 0264.455.477

Opinii utilizatori

Dr. Iuga Dragos
De Alina pe 26 Mai 2011

Nu am decat cuvinte de lauda pentru el, este un excelent profesionist, un om de nota 10. 9 luni de sracina a ascultat cu rabdare toate prostioarele mele, a avut grija de noi, iar la nastere a fost extraordinar desi nu a fost o nastere simpla. Este un exemplu demn de urmat pentru somitatile din domeniu.

Dr. Iuga Dragos
De Alina pe 05 Aprilie 2011

Un doctor extraordinar. De nota 10 stele.

Dr. Iuga Dragos
De Dora pe 31 Martie 2011

Un medic extraordinar. Si-a castigat prin calitatile sale votul meu de,incredere, definitiv. Il voi recomanda cu caldura!

Dr. Iuga Dragos
De Carmen pe 17 Martie 2011

Un medic excelent!

Dr. Iuga Dragos
De Andreea pe 16 Februarie 2011

Un doctor asa cum ar trebui sa fie toti!

Dr. Iuga Dragos
De Elena pe 12 Februarie 2011

Un doctor cu o atitudine demna de luat ca si exemplu chiar si de cei cu experienta vasta in domeniu.

Contact Dr. Iuga Dragos

Adresa

General Traian Mosoiu, 60, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.431.570 / 0264.455.477
Site www.gynia.ro
Email spital@gynia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.