• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Iuga Dragos
26 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Iuga Dragos

Dr. Iuga Dragos medic specialist obstetrica - ginecologie, Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie.

Dr. Iuga Dragos medic specialist obstetrica - ginecologie, Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie.

obstetrica - ginecologie

ambulator obstetrica - ginecologie

Gynia spital privat de obstetrica si ginecologie

luni: 15:00 - 16:00 / 18:00 - 20:00;
marti 08:00 - 14:00;
miercuri: 08:00 - 12:00;
joi: 08:00 - 12:00;
vineri: 15:00 - 20:00;

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0264.431.570 / 0264.455.477

Opinii utilizatori

Dr. Iuga Dragos
De Anca pe 15 Ianuarie 2014

Numai cuvinte de lauda pentru el! Profesionist, de incredere!

Dr. Iuga Dragos
De Anonim pe 09 Octombrie 2013

Un medic pentru care pacientul conteaza. Il recomand tuturor celor interesati de calitatea actului medical si celor care isi doresc copii, dar au probleme de fertilitate in cuplu.

Dr. Iuga Dragos
De Anca pe 09 Februarie 2013

Un medic excelent, m-a ajutat sa nasc o fetita sanatoasa, nu am avut o sarcina usoara, dar datorita dansului am reusit sa duc sarcina cu bine. Suntem foarte multumiti si il recomand cu caldura. E un dr. de nota 10! Are rabdare si e profesionist. Numai cuvinte de lauda.

Insipira incredere
De Betty pe 08 Februarie 2013

Calitatea principala a acestui medic este ca inspira incredere, e sigur de ce face si trasmite asta si pacientelor. Relatia medic-pacient este deosebita.

Recomand tuturor: dr. Iuga Dragos
De Andreea pe 26 Iulie 2012

Familia noastra a fost foarte multumita de el. Il recomandam cu toata caldura pentru ca stim cu siguranta ca nu va dezamagi pe nimeni. Sarcina noastra nu a fost complicata, doar nasterea un pic, dar cu ajutorul dumnealui totul a iesit asa cum ne-am dorit: o fetita sanatoasa nascuta natural si o mamica la fel de sanatoasa, refacuta dupa foarte putina vreme. Un om cu foarte multe calitati care re regasesc si in activitatea lui de la clinica cu siguranta.

Un doctor si un om deosebit
De Giovana pe 05 Februarie 2012

Este doctorul de care ai nevoie sa te simti o mamica linistita, sa ai o sarcina fara stres, sa te simti plina de incredere ca totul va fi bine. Eu si sotul meu suntem foarte multumiti, faptul ca este un bun specialist si iti ofera toate sfaturile de care ai nevoie, increderea pe care ti-o inspira, atitudinea minunata pe care o are fata de tine, rabdarea de a raspunde la toate intrebarile, chiar daca unele sunt puerile, si starea de bine pe care o simti din momentul in care intri in contact cu el, toate acestea duc la o singura concluzie. Este doctorul ideal pentru o femeie insarcinata.

Dr. Iuga Dragos
De Nicoleta pe 02 Februarie 2012

Este inzestrat cu cele mai bune calitati pe care le poate avea un medic. Profesionalism si rabdare. Il recomand cu caldura.

Dr. Iuga Dragos
De Gheorghe pe 17 Noiembrie 2011

Un doctor de nota "10+"! Cu ajutorul si sfaturile dumnealui ne bucuram acum de o frumoasa si sanatoasa fetita!

Mii de multumiri! Multa sanatate si la cat mai multi parinti fericiti!

Un medic extraodinar
De Stefania pe 31 August 2011

Un medic si un OM extraordinar. Numai cuvinte de lauda pt ca am reusit sa aduc pe lume un baietel, cu ajutorul dumnealui.

Ma inclin!
De Oana Bauer pe 24 August 2011

Un om si un medic minunat! Sunt fericita ca am facut aceasta alegere. II doresc o cariera minunata si stiu ca si peste 30 de ani va ramane acelasi medic atent, rabdator si "uman". Multumim pt tot!

Contact Dr. Iuga Dragos

Adresa

General Traian Mosoiu, 60, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0264.431.570 / 0264.455.477
Site www.gynia.ro
Email spital@gynia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.