• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Irimia Cezar
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Irimia Cezar

Dr. Irimia Cezar, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati.

Dr. Irimia Cezar, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0236.301.111 / 0236.301.112 / 0750.121.111 / 0750 121.112

Opinii utilizatori

Dr. Irimia Cezar
De MONA pe 11 Februarie 2011

Am nascut cu dr. Irimia la spitalul judetean. A fost super ok, eu care eram foarte speriata de ce urma sa se intample. Am adus pe lume un baietel sanatos. Multumiri domnului dr. irimia si succes in continuare. Mergeti pe mana lui. Pe mine m-a ajutat ca sa nu pierd aceasta sarcina.

Dr. Irimia Cezar
De Raluca pe 13 Decembrie 2010

Doctorul Irimia Cezar impreuna cu asistenta sefa de la ginecologie din Galati sunt neprofesionisti. Nu va duceti la el. Mi-a facut un chiuretaj pe viu. Mi-a cerut asistenta sefa 100 RON pentru anestezie, dar nu m-a anesteziat pentru ca am simtit toata durerea si nu m-a curatat bine, dupa cateva zile m-am dus la urgente cu infectie jos, la alt doctor.

Dr. Irimia Cezar
De Claudia R. pe 04 Noiembrie 2010

Am nascut in februarie 2010, cu d-nul dr. Irimia si am fost foarte multumita, cezariana s-a vindecat repede, abia daca se mai cunoaste si la schimbarile de clima nu am probleme, asa cum aud la unele persoane. Este un om minunat si din pacate sunt putine astfel de exemple.

Dr. Irimia Cezar
De Chitic gabriela monica pe 30 August 2010

Sunt o viitoare mamica in 33 saptamani, voi naste prin cezariana cu domnul Dr. Irimia Cezar. E un om deosebit si sunt multumita de el.

Dr. Irimia Cezar
De Cristina pe 18 August 2010

Am nascut cu domnul doctor Irimia si am fost foarte multumita, cezariana s-a vindecat super nici nu se cunoaste. Este un om de milioane, pacat ca nu are si cabinet particular.

Contact Dr. Irimia Cezar

Adresa

Brailei, 177, Galati, Galati

Telefon 0236.301.111 / 0236.301.112 / 0750.121.111 / 0750 121.112
Site www.spitalulurgentagalati.ro
Email spitalulurgentagalati@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.