• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Irimia Cezar
15 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Irimia Cezar

Dr. Irimia Cezar, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati.

Dr. Irimia Cezar, medic obstetrica-ginecologie, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati.

obstetrica-ginecologie

obstetrica-ginecologie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sf. Apostol Andrei Galati

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon 0236.301.111 / 0236.301.112 / 0750.121.111 / 0750 121.112

Opinii utilizatori

dr irimia cezar
De Maria pe 02 Decembrie 2016

Am numai cuvinte de lauda la adresa domnului doctor.Am fost multumita de el.Am nascut prin cezariana si el a fost medicul meu ginecolog.Si-a dat tot interesul cat m-a asistat.el.Cand ma duceam la control vorbea frumos cu mine ,o mare calitate.Am mai fost de exemplu la doctorita Caraman la un simplu consult.Aceasta a vorbit cu mine rastit,a vb cu mine frumos cand am pus banii pe masa.La Irimia consultatia era 100 lei toata sarcina.Dupa ce am nascut m-a vizitat in fiecare zi,si-a dat tot interesul.

UN BUN MEDIC ,DAR SI UN OM ADEVARET.
De VERONICA pe 03 Martie 2015

Aveam 24 de ani o sarcina extrauterina cervicala si puteam sa-mi pierd viata. Soarta a facut ca domnul doctor IRIMIA sa fie de garda si sa ma salveze. Fara operatie, dar cu mari eforturi m-a tratat si a avut grija de mine ,fapt pentru care a devenit medicul meu ginecolog. De fiecare data când merg la dumnealui comunicam pentru ca stie sa asculte pacientul. MARE OM MARE CARACTER!

Dr. Irimia Cezar
De Ioana pe 09 Septembrie 2014

Draga mea, imi cer scuze, dar prin cate am trecut eu, cu domnul doctor Ciubotaru, o sa ramana un adevarat cosmar pentru mine, pentru toata viata, numai la bani se gandeste. Ceea ce nu as putea zice de domnul Irimia, care este un adevarat doctor, fiecare cu parerea lui, dar daca ar trebui sa aleg intre cei doi fara nicio indoiala l-as alege pe domnul Irimia.

Dr. Irimia Cezar
De Alexandra pe 08 August 2013

Am facut 2 chiuretaje la el. La primul am fost super multumita nu a fost nicio problema, insa la al doilea anestezia nu si-a facut bine efectul si nici nu m-a curatat bine din aceasta cauza am facut si hemoragie a trebuit sa ma duc din nou la el sa ma chiureteze. Preturile mi se par ridicate fata de alti medici.

Un om capabil
De Chitic gabriela monica pe 13 Martie 2012

Sunt foarte incantata ca am cunoscut un asemenea om care m-a supravagheat atent toata sarcina. La o luna era cat pe ce sa o pierd, dar cu ajutorul lui si a tratamentului adecvat pe care mi l-a prescris. Acum am un baietel de un an si 5 luni si tot dansul mi-a ales ca zi de nastere 14 octombrie care pentru mine inseman mult acessta sarbatoare a cuvioasei Paraschiva! Miii de multumiri lui si a prietenei mele Anca de la obstetrica - ginecologie!

Date contact
De Simona pe 27 Septembrie 2011

Dana, ai incercat la numerele care sunt trecute aici in pagina?
0236.301.111 / 0236.301.112 / 0750.121.111 / 0750 121.112

Dr. Irimia Cezar
De Dana pe 26 Septembrie 2011

Are cineva numarul de telefon al domnului doctor Irimia? M-am saturat sa tot astept prin spitale pentru un amarat de control postoperator.

Dr. Irimia Cezar
De Mihaela Istrate pe 16 Iunie 2011

Am ajuns la urgenta cu o sarcina de 7 saptamani, sangeram, si mi-au spus ca trebuie sa intrerup sarcina ca nu are sanse, domnul Doctor Irimia mi-a dat incredere sa merg mai departe si am facut tratamentul pe care mi l-a prescris dansul, dar dupa ce am iesit din spital nu am mers la dansul pentru ca imi era greu sa-l gasesc in spital si am mers la domnul Doctoe Ciubotaru, acesta m-a progamat la cezariana pe 19 sept si eu pe data de 14 am pierdut tot lichidul si Dr Ciubotaru era la simpozion, tot domnul Dr. Irimia mi-a facut cezariana fara sa intrebe de bani, mi-a salvat copilul. Am o fetita de 3 si 9 luni si e sanatoasa.

Dr. Irimia Cezar
De Marta pe 09 Martie 2011

Am fost la el pt un chiuretaj deasemenea si mie mi-a cerut asistenta 100 RON pt anestezie si 350, pt doc ca sarcina avea 3 luni desi eu credeam ca sunt in 2 luni si sunt mamica a unei fetite si la o prima menstruatie am eliminat un bebe mic, m-am dus la urgente si m-au chirotat (tot el) si am avut hemoragie o luna. Deasemenea al doilea chiuretaj mi l-au facut pe viu, au facut economie la anestezie, cand am ajuns in pat abia atunci si-a facut efectul. Daca nu m-as fi dus la Ciubotaru as fi ajuns la al 3 lea chirotaj. Este un nemernic si asistenta aia cu care lucreaza e o idioata.

Dr. Irimia Cezar
De Ana pe 08 Martie 2011

Buna, eu am perdut o sarcina in ianuarie. Zi-mi si mie daca dr. Irmia este bun ca m-am saturat sa ma duc la toti medici, daca vrei sa vb id meu este roscata_2007gl.

Contact Dr. Irimia Cezar

Adresa

Brailei, 177, Galati, Galati

Telefon 0236.301.111 / 0236.301.112 / 0750.121.111 / 0750 121.112
Site www.spitalulurgentagalati.ro
Email spitalulurgentagalati@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.