• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Iordache Olivera
27 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Iordache Olivera

Dr. Iordache Olivera medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

Dr. Iordache Olivera medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President din Timisoara

Opinii utilizatori

Dr. Iordache Olivera
De Cristina Ploscar pe 13 Mai 2013

Si eu am nascut avand-o pe doamna Doctor Olivera ca si doctorul meu. Am 2 copii, pe amandoi i-am nascut cu Doamna Olivera si sunt super multumita, este o persoana si un doctor extraordinar, o recomand cu draga inima.

Cea mai buna si devotata Doamna Doctor!
De Ispas Daniela Valentina pe 17 Ianuarie 2013

Si eu am nascut cu dumneaei. Este un medic exemplar din toate punctele de vedere! La nastere, fiind prima nastere, m-a sustinun atat fizic cat si moral. Datorita ei pot spune ca am avut o nastere ok si acum ma bucur de minunatia mea de copil, e baietel, si e atat de scump si sanatos. Ii sunt recunoscatoare si ii multumesc pentru toata grija si sprijinul acordat! Ii multumesc si persoanei care mi-a recomandat-o pe d-na Olivera! Eu cred ca am facut cea mai buna alegere!

Un om deosebit
De Opre Ana-cristinaa pe 27 Martie 2012

Doamna doctor Iordache Olivera este o persoana minunata, intrucat explica atat de bine si are atat de multa rabdare, incat iti este mai mare dragul sa stai de vorba cu dumneai. Cred ca este prietena mea, am incredere in ea si o apreciez foarte mult. Nu am mai intalnit pana acum un doctor precum este dumneai.

Multumesc
De Anemona pe 05 Februarie 2012

Este o persona deosebita,care isi iubeste meseria foarte mult. Nu pot decat sa ii multumesc pentru increderea care mi-a dat-o ca, totul va fi bine - asta dupa o sarcine oprita in evolutie si pentru ca de fiecare data cand am avut nevoie de ea, a fost mereu langa mine. Iar peste 4 saptamani cu ajutorul Dne.i Dr. o sa-mi tin bebelusul in brate. Ii doresc mult succes si nu in ultimil rand, o sa ma rog pentru ea in fiecare zi, pentru ca este o persoana deosebita. Va multumesc.

Pentru cei care nu sunt multumiti
De Nico Popa pe 14 Ianuarie 2012

Din ce-am citit exista o d-na nemultumita, sigur dansa trebuie tratata la clinicile de 4 stele cu cat sunt tarifele mai mari cu atat dr. e mai bun. Dr. aceasta, este o minune, eu ii multumesc unei prietene ca m-a dus la ea. Datorita ei azi am o fetita minunata. S-a purtat exemplar, am simtit ca nu sunt pacienta mai degraba prietena, o stimez, o iubesc si ii multumesc.

Dr. Iordache Olivera
De ALINA VELESCU pe 08 Ianuarie 2012

Pentru cei care spun ca are tarife mari. Imi pare rau sa le zic, dar chiar D-na doctor nu cere bani sau sa aiba vreun pret ca altii. Am nascut cu ea si nu am cuvinte vreodata sa ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si pentru ingerasul meu. E printre putinii medicii pe care daca ai nevoie sa ii suni la orice ora din zi sau din noapte, raspunde la telefon, dar si vine la spital daca e nevoie, chiar daca nu e de garda. Intr-un cuvant, pentru mine Iordache Olivera nu este numai un doctor, ci si o prietena de nadejde cu care poti sa vorbesti orice. Multumim din suflet. Abia astept sa fiu din nou gravida sa pot sa nasc cu aceasta doctorita.

Dr. Iordache Olivera
De Io pe 01 Decembrie 2011

Herpesul se trateaza cu Aciclovir, respectiv cu tratamente naturiste, prin urmare mesajul tau este de neinteles, poate doresti sa revii asupra lui.

The best
De Ade I pe 22 Noiembrie 2011

Dr. Iordache Olivera mi-a supravegheat puiutul inca din primele saptamani de sarcina. La 31 de sapt. m-am internat de urgenta cu membrane rupte. Desi nu era de garda, a venit noaptea la 1 sa ma vada. A reusit, in urma tratamentului, sa prelungeasca sarcina inca 10 zile, desi toti ceilalti nu ne dadeau sanse. Multumita ei, acum il tin in brate pe puiutul meu. Sarut mana!

Dr. Iordache Olivera
De ETEM LOREDANA ADINA pe 09 Noiembrie 2011

Multumiri maxime d-nei dr singurul medic care spune ca herpesul de tip 2 este un pericol pt sarcina. Mentionez ca nu am avut o sarcina pana in prezent, dar nume mari din Odobescu trateaza herpesul cu aciclovir crema atat! Viitoare mame apelati cu incredere la dr Olivera Iordache! Herpesul genital tip 2 un pericol ascuns de care doar aceasta d-na dr mi-a spus. Nu gasiti dermatolog? Mergeti la Szeged. Multumiri maxime!

Dr. Iordache Olivera
De Calin B. pe 08 August 2011

Este cea mai deosebita Doamna doctor!

Contact Dr. Iordache Olivera

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.