• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Iordache Olivera
27 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Iordache Olivera

Dr. Iordache Olivera medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

Dr. Iordache Olivera medic specialist obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President din Timisoara

Opinii utilizatori

Mi-a nenorocit copilul!
De Moni.Damian778 pe 21 Noiembrie 2018

Comsulturile erau făcute foarte rapid și superficial. Așa normal ca totul părea nemaipomenit! Dar nu era! Așa a rămas hipertensiunea arterială nedescoperită, și am ajuns sa ma internez cu convulsii. Așa am ajuns la naștere prematura, sa stau 2zile in coma indusa, și copilul sa aibă hemoragie intercraniana și sa rămână cu paralizie cerebrala infantila! Norocul nostru a fost ca am născut cu alt medic, cu experiența, care a știut ce sa facă pentru a ne salva. Dar a fost primul care a zis ca sarcina nu a fost bine urmărită și de aceea am ajuns in acea situație!

Un medic deosebit
De Lavinia pe 17 Iulie 2017

Am nascut doi copii minunati cu doamna dr. La primul a fost foarte atenta si a stiut sa intervina in timpul nasterii la timp sa nu apara asfixierea copilului. In cea de-a doua sarcina, au fost probleme tot timpul. M-a sprijinit si incurajat tot timpul si uite acum am doua minunatii sanatoase. Numai cuvinte de lauda la adresa dansei. Si acum de fiecare data cand am o problema este suficient sa trimit un SMS si mi se raspunde.

Dr.Olivera Iordache
De Snejana pe 23 Iunie 2017

Un medic excelent! 😘

Doctor extraordinar, o recomand.
De GHEORGHE MARTA pe 09 Ianuarie 2017

Sunt Hipoacuzica adica surdo-muta ,am fost pacienta dr.Iordache Olivera si am fost foarte multumita de felul cum m-a tratat (imi explica tot ,vorbea rar ca sa pot intelege ce am si ce tratament trebuie sa urmez ,asta denota profesionalismul ).Precizez ca nu mi-a cerut ,sau pretins bani.

Din cauza ei bebe a dezvoltat malformatii
De Ionela pe 06 Ianuarie 2017

Sunt f dezamagita...in sapt 12 am facut eco la dr olivera la particular si era totul ok numai la analize mi-a iesit infectie urinara si mi-a prescris urosyn antibiotic (contine sultamicina care e contra indicata pe parcursul sarcinii pt ca provoaca malformatii.Nu am stiu ca sultamicina provoaca malformatii dar ea ca medic trebuia sa stie...)la eco de 17 sapt s-a descoperit ca bebelina are malformatii si au urmat mii de teste si stres si bani cheltuiti...in final la 20 de sapt mi-a provocat nasterea fara acordul comisiei si era f stesata si nu stiam de ce...ea stia ca din cauza ei are malformatii si probabil ii era frica.

Dr. Olivera Iordache
De Andreea pe 04 Decembrie 2016

Un medic excelent si o persoana deosebita! Am nascut natural cu ajutorul ei, si voi merge tot la ea daca voi mai fi insarcinata. M-a sprijinit sa nasc natural, sa alaptez, iar acum atat puiul meu cat si eu suntem bine sanatosi. Nu mi-a cerut nici un ban, nici pentru ea nici pentru alti doctori/asistente/etc. Multe multumiri dnei doctor si moaselor din echipa ei!

Nu am fost mulțumită si nu o recomand
De Alina pe 14 Octombrie 2016

Am nascut cu dna dr Olivera natural si sa fiu sinceră...si -a batut joc de mine. In condițiile in care am fost fffoarte atenta cu ea , atât la consultații cat si dupa nastere. Dupa ce am nascut natural, unde nu mai pun faptul ca m-am rupt atât in interior cat si in exterior si am fost cusuta cu ate care se presupunea ca unele se topesc si altele trebuiau sa cada. Bineinteles ca trebuia sa fie o ata gresita, care a produs o infecție de toata frumusețea in interior deoarece m-a cusut cu ață care nu se topea, iar in exterior o gaura la fel de toata frumusețea deoarece m-a cusut peste un hematon care a aparut in timpul nasterii . In exterior a trebuit sa fiu tăiată iara si cusuta de al ginecolog pt ca la ea nu am avut incredere sa ma mai duc, si bine am facut, altfel cred ca nu aflăm de aceste lucruri.Precizez ca dupa 3 zile de spitalizare cu dureri insuportabile am fost externata, mentionez ca i-am adus la cunostinta iar ea nu mi-a facut niciun control amanuntit, mi-a prescris un simplu antibiotic.A zis ca sunt bine si ca durerile sunt normale,"poti pleca acasa"

Dr. Iordache Olivera
De Iuli pe 24 Iulie 2015

Am nascut cu ea in iulie 2013. Cand mergeam la consultatii, tot timpul era pe rapid, nu avea timp sa imi explice, ca asteptau multe alte paciente dupa ea. Ca si persoana, este foarte de treaba, glumeste si chiar este cum au zis fetele, o consideri prietena ta.
La 38 de saptamani mi s-a rupt apa, intr-o luni noaptea, la ora 1. Pe la 3 noaptea am ajuns la spital si am sunat-o si pe ea sa ii zic starea mea. Pe la ora 6 deja eram dilatata 8 cm iar asistentele au sunat-o sa o anunte pentru ca deja imi venea sa imping, iar ea a venit exact la ora 8, atunci cand ii incepea programul de lucru. Fetele care au nascut natural stiu prin ce dureri trecem, iar cand mai trebuie sa astepti si dupa doctorita, e un chin si mai mare. Chiar consider ca ar fi putut fi langa mine mai mult timp totusi, nu efectiv cat am nascut. Si cand a venit, m-a mai si intrebat ca de ce stau in pat si nu ma plimb prin camera, eu fiind legata la aparate, sa imi monitorizeze copilul si in plus de asta, fiind la prima nastere, nu stii ce trebuie sa faci.
Dupa ce am nascut, peste vreo ora, a venit sotul si mi-a zis ca s-a intalnit cu ea si i-a zis ca trebuie sa ii dea anestezistului 50 euro, moasei 50 lei, neonatoloagei 200 lei. Ce-i drept, nu a spus cat sa ii dea ei. Chiar a fost deplasata, din punctul meu de vedere, sa ceara bani pentru restul lumii, din moment ce am mers la spital de stat pentru ca imi plateam asigurarile si chiar nu sunt deloc genul care sa dea spaga, pentru ca eu consider ca ii defavorizam pe cei care nu isi permit sa le dea spaga medicilor si atunci ce se alege de ei? Nu vor mai fi consultati pentru ca nu au bagat bani in buzunarul doctorilor?

Dar precum ziceam, in alta ordine de idei, e o persoana faina, dar ca medic.. asa si asa.

Imi pare rau ca am intalnit-o
De Claudia N pe 17 August 2014

Este unul dintre acei doctori care perpetueaza imaginea doctorului spagar si incompentent roman. Nu e defel rasarita, te urmareste, dar nu stie niciodata exact care esti si ce probleme ai. Am nascut cu ea intr-o duminica si a trebuit sa astept sa isi termine treburile, timp in care nu mi-a fost deloc bine.

Ce mi se pare insa cel mai ingrozitor este moralitatea ei de mana a doua. Pe langa faptul ca iti va spune clar poate chiar imediat dupa nastere, desi tu numai de asta nu ai chef, ca "nu cer mult, 200 de euro", iti va fi spus inainte ca trebuie sa mai platesti vreo 200 de lei medicul neonatolog (nici nu ma mir ca toti doctorii de pe langa ii sunt prieteni cata vreme are grija de toti), vreo 50 de lei moasa si 200 de lei anestezistul.

Cea din urma faza mi se pare cea mai tare: mie mi-a si spus "150 de lei e anestezia si la farmacie, plus banii ca sa ti-o faca cienva tot atat iti iese" - ceea ce e adevarat, dar daca individa nu ar fi preocupata doar sa fure cat mai mult pentru ea si pentru prietenii ei, ar mai fi putut adauga ca, dupa iesirea din spital, chitanta de la anestezie, plus celelalte chitante pentru lucrurile cerute de ea (calciu, oxiton, aleze, etc) ar fi putut fi trimise la Casa de Asigurari si decontate pentru ca esti salariat si nu ar trebui sa ai nici o problema sa iti primesti banii inapoi.

Da, pare foarte draguta, grijulie si glumeata, dar e incompetenta si un pic cam prea spagara pentru gustul meu.

Mai adaug doar ca nu am mai auzit de la nici o cunostinta care a nascuta la Bega ca vreun doctor sa ceara bani pentru toti ceilalti asa cum face individa.

Dr. Iordache Olivera
De Claudia pe 30 Iulie 2014

O persoana draguta deosebita si foarte priceputa care m-a ajutat sa aduc pe lume doua printese minunate. Mii de multumiri.

Contact Dr. Iordache Olivera

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.