• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Iacovache Tudor
40 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Iacovache Tudor

Dr. Iacovache Tudor medic specialist in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

Dr. Iacovache Tudor medic specialist in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie V

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

Opinii utilizatori

Am nevoie de un sfat!
De Daniela pe 09 August 2012

Buna fetelor, scriu pentru prima oara pe un site si am nevoie de sfaturi, acum o luna si jumatate am pierdut o sarcina la 9 sapt. oprita in evolutie, sunt inca indurerata, pentru ca mi s-a intamplat prima oara in viata si ni l-am dorit foarte mult. Am fost la dr. Dimassi, am facut analize de o avere, ca in final sa se intample ce s-a intamplat. Nu mi se pare normal ca internata in spital sa imi ceara bani pt curatare, voi ce spuneti? Ati mai intalnit asa ceva? Asi dori sa merg la dr. Iacovache si sper din suflet ca el sa ma lamureaca mai mult pt ca de la domnu dr. nu am aflat nimic si nu prea mai are chef de explicatii asa mi se pare.
Astept raspunsurile voastre. Multumesc.

Dr. Iacovache Tudor
De Simo pe 08 August 2012

Eu am nascut cu el 2 copii minunati, primul prin cezariana ca nu s-a intors bebe si al doilea natural. Sunt si voi fi o clienta fidela a dansului:)E foarte calm, finut si iti explica foarte detaliat si pe intelesul fiecaruia orice problemuta.

Un om minunat
De Kinga Szasz pe 17 Mai 2012

Sunt de acord cu pers. care spun ca domnul doctor este un om minunat. Eu am nascut cu domnul doctor acum doi ani, prin cezariana am un baietel. Il recomand pentru toate femeile care urmeaza sa nasca, sa aiba incredere in dansul, cine il stie stie ca poti conta pe dansul, poti sa-l suni cu orice problema ca domnul doctor iti raspunde. Aveti incredere in domnul doctor!

Un medic de nota zece!!!!!!!!!!
De Avram sabina pe 12 Februarie 2012

eu una sunt foarte multumita de domnul doctor!!!!am nascut cu el prin cezariana un baietel .din pacate am facut abces mamar si mereu ma primit si a avut grija de mine.am fost internata ma vizitat pt a vedea starea sanatii mele..cel mai bun medic!!!!il recomand oricui!

De nota 10
De Stupu Loredana pe 18 Decembrie 2011

Buna mamici, am mai fost si la alti medici, dar nici unul nu a fost ca dansul. E atent la ceea ce vrei sa-i spui, poti sa-l intrebi ce vrei si de cate ori vrei si iti explica. Poti sa-l suni pentru orice problema la orice ora din zi sau din noapte. Consultatia e de 100 RON la cabinetul lui de pe Nicopole, la controale e foarte finut si sincer. Il recomand cu toata inima. Si eu urmeaza sa nasc in martie cu dansul si aveti incredere. Chiar daca e tanar, e foarte bun.

Informatii despre dr. Iacovache
De Nico pe 10 Decembrie 2011

Unde ma pot programa la dansul? Ca in spital am incercat si am fost expediata.

Eficienta
De Vera pe 07 Decembrie 2011

Cel mai bun medic, cu toate ca este tanar.

Dr. Iacovache Tudor
De Daniela pe 06 Decembrie 2011

Domnul Iacovache este un doctor profesionist si un om inainte de toate. Vi-l recomand cu toata increderea.

Dr. Iacovache Tudor
De Voicu anna amalia pe 19 Noiembrie 2011

Sunt insarcinata in 23 de saptamani. Am fost la domnul doctor de la inceputul sarcinii. La 8 saptamani de sarcina mi-a spus sexul copilului si a avut dreptate. Nu se vedea foarte bine ce am, dar el a vazut si ca medic si ca om este minunat. Stie sa explice si sa vorbeasca frumos cu pacientele lui. Cine a vorbit despre el aiurea inseamna ca nu il cunoaste si nu la vazut niciodata. Mai bine sa se abtina de la comentarii si in special ca se uita urat ca nu ii dai bani, nu e adevarat. Eu doar consultatia o platesc tot mereu. Am fost internata la maternitate cu colica renala, si domnul doctor a venit de acasa special pentru mine sa vada cum ma simt si cum au iesit analizele. Eu sunt foarte multumita de el si la el voi merge de cate ori e nevoie si il voi recomanda si altor femei.

Multumesc!
De Raluca pe 11 Septembrie 2011

Ii multumesc in mod deosebit domnului doctor Iacovache deoarece datorita dansului am un baietel minunat! Un adevarat profesionist si un om cu suflet mare!

Contact Dr. Iacovache Tudor

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.