• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Iacovache Tudor
40 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Iacovache Tudor

Dr. Iacovache Tudor medic specialist in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

Dr. Iacovache Tudor medic specialist in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie V

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

Opinii utilizatori

MEDIC DE NOTA 10. RECOMAND CU DRAG.
De Monica pe 18 Mai 2018

Un doctor foarte profesionist. Atent si iti raspunde la toate intrebarile. Datorita dansului am reusit sa raman insarcinata si sa duc sarcina pana la sfarsit.
Foarte bine organizat; daca aveam programare la 5, la 5 intram, nicodata nu a trebuit sa astept, sa stau la coada. La nastere a fost langa mine si dupa m-a supravegheat atent.
Foate multumita, recomand cu drag!
Daca ar fi toti medicii ca dansul ar fi perfect!

Dezamagita la final
De Ralu pe 12 Aprilie 2018

Pe parcursul sarcinii a fost ok.Imi raspundea la orice intrebare, l-am sunat de cateva ori si a fost foarte dragut.
Cand am nascut insa nu a venit.
M-am internat vineri pentru ca a 2a zi urma sa fie de garda si mi-a zie ca imi va provoca nasterea dak sunt de acord.
Am fost de acord, insa de la ora 1 noaptea a inceput travaliu care a durat pana la ora 6.30,cand am nascut cu rezidenta care era de garda.Cu toate ca a fost anuntat nu a venit.
A ajuns la ora 8 cand a intrat de garda si az zis ca m-am grabit.
Am fost foarte deprimata, aproape ca am facut depresie, pentru ca inainte se a naste am fost tratata foarte urat, pentru ca lipsea medicul.

RECOMAND, ESTE UN UN MEDIC BUN SI UN OM EXTRAORDINAR
De Marta Morun pe 21 Noiembrie 2017

Este un medic super. Mi-a urmarit sarcina amanuntit, a fost langa mine mereu. Si in acest moment sunt pacienta dansului. Este profesionist si stie ce trebuie sa faca. Atata timp cat nu sunt medic nu pot sa imi dau cu parerea cat trebuie sa dureze un ecograf, sau cat de des trebuie sa mergi la control, etc.. El stie ce si cand trebuie sa faca. Nu as fi ales alt medic. Datorita dansului am reusit sa raman gravida.

Nu recomand ,inceput bun final prost
De Popa pe 09 Octombrie 2017

Nu recomand din urmatoarele motive:
-principalul fiind ca nu anunta pacientele cand pleaca in concediu( e dreptul dansului sa plece unde doreste dar pt o mama ce urmeaza sa nasca este foarte de pret sa fie macar psihic pregatita ca nu va naste cu medicul ei)
- scump la vorba
-morfofetala a durat fix 15 min de unde am iesit fix ca de la doctor...singurele informatii au fost " totul este bine la ce se vede"
-dupa nastere in ultimele zile de stat in maternitate dansul a venit la munca si a purtat o discutie tipic pt el ,din usa salonului,nici macar nu a intrat sa vada cum arata operatia de cezariana,nu mi-a dat nici cel mai mic indiciu ca-l mai intereseaza persoana mea din moment ce nasterea nu a fost cu dansul.
- in ultima luna de sarcina mi-a facut programarea odata la 3 sapt
-ne-a spus ca bebe e bine, cu o luna inainte de nastere el cantareste 2,5 kg lucru total gresit bebe avand abia la nastere 2,45 kg,nu e posibil sa nu fi luat nimic in greutate in 4 sapt! Si daca nu a luat oricare ar fi motivul nu stiu fiindca m-a programat la intervale mari chear de urmam sa nasc.
-odata ajunsa la maternitate am fost tratata ca un gunoi fiindca dr meu nu era:am ajuns cu apa rupta la urgente la 6:00 la 7.30 in urma unei SINGURE injectii am aflat ca nu pot naste decat prin cezariana lucru care s-a intamplat abia la 20.30 ...tot acest timp asistentele de pe prima tura tipau la noi ca nu avem voie cu telefonul.. trimiteam mesaje pe ascuns familiei sa stie de mine...a fost cunplit pana venit dr Bagiu.Cu el am nascut si a fost ok.
-tot eu a trebuie sa intreb cun procedez cu atele de la operatie...dansul nu mai era interesat macar sa-mi aduca la cunostinta detalii de genu.
-odata ajuns in concediu telefonul Domnului Doctor trimite automat mesaje" cautati-ma dupa data x" ..pai cu ce folos ???
-abia dupa nastere am aflat ca o colega de munca de-a sotului a facut morfofetala la dansul de unde a iesit total dezamagita ...cu informatii la fel de putine....dupa ce a nascut a aflat ca bebele este cu probleme la rinichi...de 2 ani este cu el numai prin spitale .. a si fost operat de cateva ori.Apoi aflasera de la un alt doctor ce s-a uitat pe analize ca era imposobil sa nu vada malformatia.Dupa atata durere parintii bebelusului mahniti au spus ca nu au puterea sa se mai confrunte cu dansul.
Nu vreau sa se inteleaga ca am pretentii sa fiu tinuta in puf din moment ce nasc la stat si nu vreau nici covor rosu si nici sa mi se faca vre-un moft insa sunt curioasa daca aceste mici detalii i s-ar fi intamplat sotie dansului cum s-ar fi simtit? Sa stai nemancat, insetat de la 6 la 20 si sa vina doctorul tau dupa cateva zile sa se comporte asa.
Nu contest cunostintele si profesionalismul dansului insa mi-e greu sa cred ca am fost singura exceptie.
Poate unele din noi sa ramana insacrinate trec prin niste lucruri grele si urate si cand vine momentul in loc sa te bucuri traiesti mizerii de genul asta.
Ar fi multe de spus....drept urmare nu recomand acest doctor...poate daca era dansul de tura lucrurile nu stateau asa...insa nu a fost.

Dr iacovache
De Ali pe 18 Aprilie 2017

Cum poti sa ajungi la el,ca la cabinet te programeaza foarte tarziu...

dr iacovache
De Nicoleta pe 28 Noiembrie 2016

Un profesionist!Este atent,iti explica tot ceea ce vrei sa stii,nu se grabeste sa te dea afara asa cum fac alti medici.Il recomand din tot sufletul!

Impresie neplacuta
De Paula pe 19 Iulie 2016

Am fost la dansul pentru ecografia morfo-fetala. Dansul mi-a fost recomandat de catre medicul care imi urmareste sarcina, care nu are competenta in acest tip de analiza.

Cabinetul e usor de gasit, e foarte curat si placut.
Insa impresia cu care am plecat de acolo a fost una neplacuta, de dezorientare completa si gust amar.
La receptie esti intampinat de receptionera / asistenta care abia daca se sinchiseste sa iti spuna buna ziua si-ti spune sec sa iei loc. Apoi iti tranteste in brate un formular pe care iti spune sa il completezi si sa il duci inapoi.
Cu toate ca am ajuns cu 15 minute mai devreme, am asteptat 40 de minute (masurate de la momentul programarii) pana cand am intrat in cabinet.
Domnul doctor n-a fost deloc comunicativ si singurele cuvinte spuse in timpul ecografiei au fost raspunsuri la intrebarile mele, ca ma simteam complet in ceata si nu intelegeam ce anume masoara si daca bebe e ok.
Mi-a raspuns scurt ca bebe e dezvoltat normal pentru varsta sarcinii si ca pentru mai multe detalii sa merg la interpretare la medicul meu.
Mi s-ar fi parut normal sa imi explice dansul ce a masurat si daca e ok pe masura ce facea masuratorile, ca doar de aia am mers la acest cabinet.

Nu contest priceperea d-lui doctor insa personal nu as mai merge la dansul ca nu mi se pare util si linistitor pentru mine sa ies din cabinet stiind mai putine decat atunci cand am intrat.
Daca ar invata sa fie mai draguti cu pacientii lor, cu siguranta ar avea multe de castigat.

ORARUL
De Adina pe 13 Ianuarie 2015

-O singura doleanta am...: Noi ca paciente , daca patim ceva in afara programului domnului doctor ce putem face?
-Stiu e imposibil sa -si dea nr. de telefon personal. EX:Am sunat-o pe asistenta dansului si nu a vrut sa-mi zica daca il gasesc in Maternitate.., m-a programat le cabinetul privat peste 3 saptamani.., Intre timp am pierdut sarcina de 8 saptamani.., nu ma simteam bine vroiam neaparat sa vb cu dansul si nu stiam unde sa-l gasesc. In fine... sper sa-mi revin dar am fost daramata atat eu cat si sotul meu. Oricum o sa-l caut si sa stabilesc cu dansul cum o sa fac daca Bunul Dumnezeu ne va mai darui sansa de a fi parintii..Multa sanatate tuturor viitoarelor mamici.., si dati o sansa copiilor vostri , nu mai faceti crime ca o sa va para rau, mai tarziu.

Un medic de exceptie
De Adina pe 13 Ianuarie 2015

In primul rand un medic de incredere care isi da toata silinta pentru a aduce un copil pe lume.., o echipa extraordinara.., un mare profesionist in care mi-am pus toata speranta si increderea sper asa sa fie ... pana la sfarsit...

Un doctor de incredere!
De Gabriela pe 30 Iunie 2014

Daca toti doctorii si-ar face datoria ca dr Iacovache nu ar mai fi atatea femei chinuite de dureri si lasate sa pluteasca de izbeliste in sistemul medical romanesc. Toata stima pentru acest doctor care este un adevarat domn. Puteti apela la el cu toata increderea!

Contact Dr. Iacovache Tudor

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.