• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Iacob Camelia
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Iacob Camelia

Dr. Iacob Camelia medic specialist obstetrica ginecologie, Hyperclinica MedLife Favorit.

Dr. Iacob Camelia medic specialist obstetrica ginecologie, Hyperclinica MedLife Favorit.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Hyperclinica MedLife Favorit

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.9646

Opinii utilizatori

Dr. Iacob Camelia
De Maria L pe 12 Aprilie 2011

Sunt perfect de acord cu cele scrise de tine ca si cu cele ale celorlalte paciente. Este o persoana deosebita, nu prescrie aiurea medicamente sau analize medicale numai ca sa avem impresia ca ne-a facut ceva, ci cauta sa vada cauza si sa trateze in consecinta. Eu una am fost foarte multumita atat de consultatie cat si de rezultat.

Dr. Iacob Camelia
De Xyz pe 06 Aprilie 2011

E un medic care face totul din placere si dragoste!

Dr. Iacob Camelia
De Radulescu Adriana pe 18 Martie 2011

Dragele mele, daca vreti un medic ginecolog care sa stie sa va explice, sa aiba rabdare si sa fie tobe de carte, mergeti la dr. Camelia Iacob! Felicitari Doamna Dr. Iacob Camelia! Sa ramaneti mereu asa!

Dr. Iacob Camelia
De Irina Condurache pe 24 Februarie 2011

Dupa ce am cautat opinii pe internet despre medici ginecologi, am riscat si m-am programat la doamna doctor Iacob Camelia si am fost la un prim consult. Pot sa va descriu intalnirea ca fiind una deosebit de umana, se vede ca doamnei doctor ii place meseria si are vocatie pentru asta. Eu sunt o persoana timida insa m-am simtit consultata si tratata cu multa blandete.
Recomand oricui are de facut consult/tratament in ginecologie sa mearga la doamna doctor Iacob.

Dr. Iacob Camelia
De Ana-Maria Dragomir pe 28 Ianuarie 2011

Am 25 ani si o prietena mi-a indicat sa merg la consult la doamna doctor si tin sa-mi exprim admiratia pentru rabdarea cu care mi s-a explicat diagnosticul si tratamentul pe care trebuie sa-l urmez. La randul meu, recomand si eu prietenelor mele sa faca consultul la doamna doctor Camelia Iacob.

Dr. Iacob Camelia
De Monica pe 26 Ianuarie 2011

Am fost la o consultatie si mai apoi am fost tratata de catre doamna doctor si pot sa spun ca este un profesionist deosebit, abordeaza problemele cu tact, omenie si multa caldura.
Recomand oricarei femei ce doreste un tratament care sa rezolve strict problema sa apeleze cu incredere la serviciile doamnei doctor. Activeaza la clinica Medlife Favorit.

Contact Dr. Iacob Camelia

Adresa

Drumul Taberei, 24, Bucuresti, Sectorul 6

Telefon 021.9646
Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.