• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Iacob Camelia
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Iacob Camelia

Dr. Iacob Camelia medic specialist obstetrica ginecologie, Hyperclinica MedLife Favorit.

Dr. Iacob Camelia medic specialist obstetrica ginecologie, Hyperclinica MedLife Favorit.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Hyperclinica MedLife Favorit

Opinii utilizatori

recomand cu incredere
De Boboc madalina pe 07 Februarie 2016

multa vreme am cautat un medic care sa ma ajute cu depistarea problemei care o aveam,dintr.o intamplare am gasit pe dna doctor,este doctorul si prietenul de care ai nevoie. nu pleci nelamurit si fara o rezolvare. e greu de gasit un medic specialist care sa-ti fie si prieten si doctor. am ajuns la dna doctor cu sufletul la gura de teama si pur si simplu la iesire din cabinet am iesit alt om,mi.a oferit incredere si sprijin. va multumesc si incercati...aveti de castigat.

Super
De Diana pe 10 Mai 2014

Doamna dr. Iacob este cel mai bun doctor ginecolog din cati am cunoscut pana acum. La dansa nimic nu doare si totul este mai usor. Nu m-a lasat sa plec din cabinet pana nu mi-a explicat cu exactitate ce problema am. Este insa foarte adevarat ca o gasesti extrem de greu. Am asteptat pentru un consult o luna insa merita. Recomand cu cea mai mare placere!

Nastere cu dna doctor Iacob Camelia
De Rodica09 pe 09 Aprilie 2014

Buna fetelor, a nascut careva cu doctora Iacob? Nu am gasit niciun topic pe aceasta tema. Sunt in saptamana 27 si merg la ea la monitotizare. Pana acum sunt foarte multumita, insa m-ar interesa pareri si referinte la cum este la nasteri. Multumesc, Rodica.

Dr. Iacob Camelia
De Corina pe 17 Septembrie 2013

Am fost la dna Iacob pentru interpretarea analizelor efectuate anterior, si in speranta ca imi voi gasi un medic care sa ma ia in evidenta, fiind insarcinata. Am intrat, i-am explicat pentru ce am venit, a rasfoit un pic analizele si mi-a scris o reteta. Pe langa reteta mi-a mai recomandat, verbal, sa iau si probiotice, iar cand am intrebat-o de care mi-a zis sa intreb farmacistul. Foarte frumos! Apoi i-am zis ca vreau o consultatie la sani, iar dupa control m-a trimis la ecografie. Cand i-am cerut trimitere pentru ca asa se procedeaza la orice ecografie, vii cu trimitere, mi-a zis ca nu e nevoie. Minunat! Apoi, am asteptat cuminte sa imi spuna cand sa vin iar la consultatie sau ce mai trebuie sa mai fac, lucru care nu s-a intamplat. Am zambit si am iesit. Foarte dragut! Am omis sa spun ca am abonament in cadrul Medlife, iar acest lucru este un impediment pentru ca a doua intrebare dupa, cu ce va pot ajuta a fost "Aveti abonament?". Traiasca sistemul!

Va multumesc doamna doctor
De Nasta Mihaela pe 17 Iunie 2013

Am avut probleme pe care numai dumneavoastra ati reusit sa mi le diagnosticati corect. Tratamentul dumneavoastra a fost foarte eficace si va multumesc mult pentru asta. Ati fost o delicata cu mine, de fapt am ajuns la dumneavoastra fiind recomandata de o prietena ce va este pacienta de ani de zile, impreuna cu fiicele sale.

Tineti-o tot asa, va pup,
Mihaela

Un medic ginecolog si un om deosebit
De Georgiana pe 19 Ianuarie 2013

Si eu sunt pacienta doamnei doctor Iacob Camelia de aproximativ un an si jumatate si sunt extrem de multumita. Am ajuns sa fiu pacienta doamnei doctor, dupa ce in prealabil m-am perindat cu problema mea de a duce la capat o sarcina pe la diversi doctori, unii chiar renumiti in domeniu. Mai intai ca m-am simtit de fiecare data ca stand de vorba cu o prietena si nu cu un medic si apoi am reusit sa duc la capat o sacina si acum suntem sanatosi si fericiti. Stand de vorba cu unele dintre prietenele mele care sunt si ele paciente ale doamnei doctor Iacob mi-am dat seama ca am facut alegerea cea mai buna. Ne-a explicat absolut totul pe intelesul nostru si astfel vazand ca da rezultate, am capatat o foarte mare incredere in doamna doctor Iacob. Va pupam!

Medic deosebit
De Alina Ionescu pe 13 Ianuarie 2013

Am devenit pacienta doamnei doctor Iacob in urma cu 2 ani, asta dupa ce am constatat faptul ca este deosebit de meticuloasa si nu lasa sa-i scape nimic din ce ar putea genera probleme. Mi-a fost recomandata de catre o colega care-mi spunea ca are o mana usoara si ca medicii la care fusese inainte nu au descoperit cauza unor probleme mai delicate. Intre timp, cu toate ca si eu am avut probleme destul de mari am dat nastere unui baietel si azi suntem bine amandoi si asta numai datorita doamnei doctor Iacob Camelia. Va multumim mult!

Dr. Iacob Camelia
De Ioana pe 17 Noiembrie 2012

La cateva ore dupa ce am plecat de la cabinetul dr. Iacob (Medlife Favorit), am pierdut sarcina aflata in 10 saptamani. M-a asigurat ca e totul in regula si numai in regula nu era. Imi pare foarte rau pentru superficialitate cu care trateaza oamenii si pentru ca unii dintre noi ajung sa sufere enorm din cauza unora ca ea.

Singurul ginecolog ce explica pe intelesul tuturor
De Corina pe 06 Octombrie 2011

Am urmarit raspunsurile la intrebari ale doamnei doctor Camelia Iacob pe hotnews si va marturisesc ca mi-a placut in mod deosebit faptul ca a explicat ca sa inteleaga toata lumea, in fond marea majoritate nu suntem medici.

Dr. Iacob Camelia
De Elena Tudor pe 29 Iulie 2011

Un medic ginecolog extraordinar de bun. Felicitari d-na doctor.

Contact Dr. Iacob Camelia

Adresa

Drumul Taberei, 24, Bucuresti, Sectorul 6

Site www.medlife.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.