• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Huseyinoglu Ediz
65 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Huseyinoglu Ediz

Dr. Huseyinoglu Ediz medic specialist obstretica ginecologie.

Dr. Huseyinoglu Ediz medic specialist obstretica ginecologie.

obstretica ginecologie

obstretica ginecologie

Opinii utilizatori

Nu l as recomanda
De Alina pe 02 Martie 2015

Nu știu cum a fost cu alte paciente , dar cu mine a fost sub orice critica. Sa și argumentez
PRO
- preturi normale, poate chiar mici
- m-a îndrumat sa fac toate analizele din timpul sarcinii cu costuri minime (de multe ori gratis).
- dacă vi la cabinet fără programare te primește printre programări ( dar nu pierde ocazia sa Îți facă o aluzie Cum ca trebuia sa te programezi)
Contra
- dupa 9 luni nu știe cum mă cheama cine sunt și ce vreau;
- stau o ora la programare și doar 15 min pentru sarcina, restul baliverne neinteresante. .. probabil vrea sa para drăguț și interesant.
- nu răspunde la telefon. mi-a spus din start sa nu îl sun, doar sa îi dau SMS, am avut nevoie de 3 ori de informații de la el pe timpul sarcinii, dar de doua ori nu a răspuns la SMS, sau la telefon.
- este foarte ocupat, programarile se fac pe o luna pe alta.

Concluzia: este prea căutat și nu acorda atenție, este un pic prefăcut cu un zâmbet fals mereu, dar priceput și dacă vrea și este motivat poate fi mult peste medie. Dacă îl alegi exista o mare șansă să naști și el sa nu răspundă la telefon.
Experiență mea nu va fi neapărat și a ta, așa ca succes.

Numar telefon Symetrique
De Diana pe 19 Februarie 2015

Buna, nu stiu daca te mai ajuta raspunsul meu, dar cei de la Symetriaue si-au schimbat numarul fara sa actualizeze informatia pe site. Poti sa iti faci o programare la nr.: 0735676087.

Cabinet particular dr. Ediz Huseyinoglu
De Dellis pe 14 Ianuarie 2015

Buna ziua, stie cineva la ce cabinet particular poate fi gasit domnul doctor Ediz Huseyinoglu? La clinica Symetrique nu raspunde nimeni la numerele de telefon afisate pe site. Va multumesc mult.

Multumesc d-lui dr.Ediz
De Ionica pe 09 Octombrie 2014

Cabinet particular Symetrique

Recomandare
De Ionica pe 09 Octombrie 2014

Eu am nascut cu dansul, mi-a raspuns la telefon mereu, ori imi trimitea mesaje, pe parcursul sarcinii il prindeam greu la spital deoarece era aglomerat, dar ma punea sa vin seara cand se mai elibera. Toate ecografiile le-am facut gratis in spital prin programare la persoanele care spunea dansul. In timpul travaliului a fost nu numai medic ci si un prieten bun, ma incuraja, imi dadea apa sa beau, imi deschidea geamul sa iau aer si m-a invatat cum sa respir si sa imping. Cat timp am stat internata m-a vizitat, chiar si dupa externare imi trimitea mesaj sa ma intrebe cum sunt cu burtica, cu lohiile si alaptarea. Rar gasesti asa medic, de nota 10. Sanatate tuturor.

Dr. Huseyinoglu Ediz
De Cristina pe 05 Septembrie 2014

Buna ziua. Sunt de acord cu tine. Eu nu l-as recomanda si am sa va dau mii de motive pentru ca de cate ori ma duceam la spital sincer avea foarte multe paciente si sincer stateai foarte mult dupa el, de la 9 dimineata la 16 dupamiaza asta pana la 7 luni. Dupa, va dati seama ca nu mai puteam sa stau atatea ore in picioare si ma duceam la cabinet la dansul si intr-adevar acolo se purta ok, nu avea de ce sa se poarte urat din moment ce plateam. Cand eram la spital te cam repezea si nu discuta foarte mult cu tine, te cam expedia. Ce sa va mai spun ca nasterea nu a fost cu el, a fost cu alt medic si culmea ca o prietena de a mea a patit la fel a plecat din Bucuresti si nici macar sa anunte si la mine si la ea. Sincer sunt atatia doctori care chiar intr-adevar isi fac meseria, iti cer bani, da isi fac treaba.

Recomandare din suflet
De Anca Geanta pe 23 Iunie 2014

Am avut placerea sa-l cunosc pe Dl doctor Ediz. Am nascut cu dumnealui al doilea copil la recomnadrea a 5 mamici care la randul lor l-au ales pentru nastere. Iti da o incredere de neclintiti, este tot timpul (si cand zic tot timpul chiar asa este) alaturi de tine, iti raspunde la orice intrebare. La Bucuresti ca l-am cunoscut. Il Recomand 100%.

Dr. Huseyinoglu Ediz
De Duna Tita pe 17 Mai 2014

Salutari tuturor! In urma cu 16 zile am venit pe lume puiutul familiei, Vladimir Andrei! Domnul doctor ne-a monitorizat sarcina de la 9 saptamani, un doctor extraordinar, cum rar intalnesti in acest sistem medical!!! A dat dovada de profesionalism, seriozitate, a tinut in permanenta legatura cu noi, a raspuns tuturor telefoanelor indiferent de ora! Incredibil, in Romania exista astfel de oameni care stiu sa-si practice meseria, o fac fara a se gandi la partea financiara, si o fac,cel mai important lucru, din placere!! Va multumim pentru tot ce ati facut pentru noi domnule doctor!

Dr. Huseyinoglu Ediz
De AndreeaCristina27 pe 05 Septembrie 2013

Luna urmatoare urmeaza sa nasc, sper din suflet sa mearga totul la fel de bine ca pana acum. Despre dl. doctor nu am cum sa spun ceva de rau, imposibil. Sunt cea mai fericita pentru ca am ajuns la el. Am facut cea ma buna alegere. Fosta doctora a plecat in strainatate fara sa anunte si cica se intorcea in noiembrie. Am fost nevoita sa gasesc alt doctor, acum ma bucur ca a plecat, ca ma seca si de bani. Domnul dr. nu a vrut sa ia un leu de la mine, am incercat si mi-a pus banii in mana inapoi si nu te obliga sa vii la cabinet, ci unde vrei tu. Iar daca ii dau sms, in 5 min raspunde inapoi sau ma suna personal. In timp ce suntem in consultatie si vb, niciodata nu raspunde la telefon, si isi cere scuze daca ii suna telefonul sau primeste sms. Are rabdare sa-ti explice tot ce vrei sa stii, iti raspunde la toate intrebarile indiferent ca sunt stupide (pt ca o graviduta stiti si voi are uneori si intrebari cam stupide, desi noua nu ni se par). Eu una pana acum il recomand cu caldura. Acum sa si nasc si vedem!

Dr. Ediz
De Florina Enescu pe 08 August 2013

Am nascut anul trecut in iulie cu dl. doctor Ediz si nu pot sa va spun decat de bine despre acest om extraordinar. Este un medic care este disponibil la orice ora din zi si din noapte.
Un profesionist in adevaratul sens al cuvantului. Viitoarelor mamici le recomnad din tot sufletul sa mearga sa nasca cu dr. Ediz.

Contact Dr. Huseyinoglu Ediz

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.