• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Huseyinoglu Ediz
65 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Huseyinoglu Ediz

Dr. Huseyinoglu Ediz medic specialist obstretica ginecologie.

Dr. Huseyinoglu Ediz medic specialist obstretica ginecologie.

obstretica ginecologie

obstretica ginecologie

Opinii utilizatori

Dezamagire
De Oana pe 04 Februarie 2018

Din pacate experienta pe care am avut-o cu acest doctor a fost una cât se poate de traumatizată. Nu recomand.

Vreau sa nasc cu Dnul Dr. Ediz
De AndreeaB pe 30 Martie 2017

Buna ziua,
Sunt o viitoare mamica de gemeni iar pana acum sarcina mea a fost monitorizata de un medic de la o clinica privata, dar cum bebelusii mei se afla in aceeasi placenta si riscurile unei nasteri premature si eventuale complicatii sunt destul de mari, am fost sfatuita sa ma indrept catre un spital de stat care sa ofere conditii la sectia de neonatologie. Medicul meu din prezent m-a indrumat catre Filantropia iar tot ce vad scris aici referitor la Dr. Ediz m-a convis sa incerc sa iau legatura cu dansul pentru a stabili o consultatie. Imi doresc sa gasesc un medic capabil, cu experienta care sa imi prezinte pasii ce vor trebui parcuri in lunile urmatoare iar atunci cand va veni momentul nasterii sa nu ma trezesc asistata doar de moase sau rezidenti, cum am mai auzit cazuri.

Medic extraordinar -Dr ediz
De Aqaqaq pe 03 Ianuarie 2017

Un medic extraordinar , nu am cuvinte !!
Un medic intr adevăr dedicat meseriei lui ! Jos pălăria ! Întotdeauna are o vorba buna , explica , asculta , da sfaturi utile , are ca scop sa nu ieși din cabinet nelămurita .

Acum sunt însărcinată si dl Dr îmi monitorizează sarcina , iar dacă mâine acesta ar pleca in Japonia , cu siguranța m as duce in Japonia sa ma asigur ca voi naște asistata de dansul !!

Pentru Oana
De Monica C pe 03 Septembrie 2016

0728595979 asta e numărul de telefon al domnului doctor Ediz. Sarcina ușoară!

Dr ediz
De Oana pe 02 Septembrie 2016

Imi poate da cineva un nr de contact al Dr ediz? Sunt insarcinata si vreau sa merg la monitorizare. Mulțumesc

Pt Andreea si Monica
De Nico pe 10 Iunie 2016

Va mulțumesc din suflet dragelor Andreea si Monica pentru răspunsuri, mi-ați fost de foarte mare ajutor, mulțumesc Monica pentru Nr de telefon si pt urări, sa iti crească bebe mare si sănătos. Andreea sa ai o naștere cât mai ușoară si un bebe frumos si sănătos. Tu unde o sa naști cu domnul Dr?

Pentru Nico
De Monica C pe 06 Iunie 2016

Draga Nico, dl doctor edte la Filantropia cum a zis si Andreea însă numele dansului nu apare în lista medicilor de la Filantropia deoarece dansul e voluntar acolo, în spital nu mai știu când este însă la cabinet il găsești Luni, Miercuri si Vineri. Este un medic extraordinar, bun profesionist eu am născut acum un an cu el, atat monitorizarea sarcinii cat si nașterea au fost ireproșabile...eu daca as mai avea un bebe tot la el as merge... Ii poți da sms la nr 0728595979, daca il suni si e ocupat nu răspunde dar îi poți trimite sms si îi zici ca ești însărcinată si il vrei ca medic si va răspunde... Sarcina ușoară si o nastere de poveste si un bebe sănătos tun!

Ptr Nico
De Andreea pe 03 Iunie 2016

Draga Nico Il recomand pe Dl Doctor cu toata inima si iti spun ca este inca la Filantropia urmand sa nasc cu el la sf acestei luni!il mai poti gasi si la clinica privata Symetrique pe strada Vlad Judetul nr 46

Dr ediz
De Nico pe 28 Mai 2016

Buna ziua fetelor! Sunt o viitoare mămica si fiind încă la început sunt in căutarea doctorului ideal, sunt interesată de domnul dr Ediz, unde il pot găsii? L-am căutat pe lista medicilor de la Filantropia si nu apare 😔 Mai este acolo? Si la ce clinica este dumnealui in prezent?

Excelent
De Ioana pe 26 Aprilie 2016

Intr-o lume in care incercam sa ne intoarcem la stilul de viata sanatos al celor dinaintea noastra, bineinteles ca Romania tot in urma a ramas, la noi se poarta cezariana si shaorma cu de toate. Eu cred ca pt un dr este mult mai lejer sa nu stea o noapte in spital sa te pazeasca in travaliu, ci sa te programeze la o cezariana.

Contact Dr. Huseyinoglu Ediz

Adresa

Bucuresti, Sectorul 1

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.