• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Hassankhani Arash
39 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Hassankhani Arash

Dr. Hassankhani Arash medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Hassankhani Arash medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Gral Medical

program clinica de Diagnostic Gral:
luni, marti, miercuri, joi, vineri 07:30 – 20:30;
sambata 08:00 – 14:00;

program Gral Medical Colentina:
luni, marti, miercuri, joi, vineri 07:30 – 19:30

Opinii utilizatori

Contact
De Mihaela pe 10 Ianuarie 2012

Buna. La ce clinica lucraza Dr. Arash momentan? Trimite-mi si mie un nr. de telefon, te rog frumos. Multumesc!

Prima impresie- excelenta
De Rall pe 20 Decembrie 2011

Eu am fost ieri la o consultatie la Dl doctor si mi s-a parut super ok. Am discutat despre problemele mele, mi-a facut recomandari, m-a intrebat daca am nelamuriri si ce sa zic. E singurul medic ginecolog care mi s-a parut profesionist pana acum (am incercat vreo 4 si am fost tratata in sictir desi erau clinici private, mi s-a spus sa iau AC fara sa-mi fi facut analizele...etc). Ma mai duc cu rezultatele analizelor saptamana viitoare dar in principiu, nu cred ca vor fi probleme pe viitor.

Dr. Hassankhani Arash
De Alina pe 29 Octombrie 2011

Este ce cel mai bun medic pe care l-am intalnit. Mai rar asa ceva, explica foarte bine pe intelesul tuturor, este foarte calm si are multa rabdare. Super doctor! Bravo Arash! Tot respectul! Nu stiu cum se face, dar arabii sunt foarte buni in ceea ce fac.

Dr. Hassankhani Arash
De Laura pe 14 Aprilie 2011

Ma bucur ca s-a deschis acest subiect pe un forum pt a putea sa imi exprim si eu opinia cu privire la dl dr Arash. Eu am nascut in 2009 cu dumnealui la Medlife, la inceputul mi-am facut o programare si am nimerit intamplator la el, dar apoi nu am mai vrut sa il schimb! Are multa rabdare, explica pe intelesul nostru, celor care nu am facut medicina, este un adevarat profesionist. Atunci cand au existat suspiciuni ca as putea avea ceva probleme cu sarcina m-a recomandat unor specialisti care puteau sa isi exprime o a doua opinie. Din fericire, nu au fost probleme, dar am apreciat seriozitatea si temeinicia cu care si-a indeplinit atributiile profesionale. Este primul medic ginecolog pe care l-am intalnit care m-a facut sa vreau sa il pastrez ca si medic curant.

Dr. Hassankhani Arash
De Oana pe 13 Ianuarie 2011

Ma bucur tare mult sa vad parerea unei mamici care a si nascut cu dumnealui. Sincer inca mai am emotii in ceea ce-l priveste, peste tot am vazut pareri despre doctori cu nume de rezonanata ca dr. Parfene, dr. Pelinescu, dr. Popa etc, insa despre dumnealui nimic. Dar asa cum spunea sotul meu decat un medic super ocupat care sa ma expedieze in 10 min si sa-mi raspunda in 2 peri, mai bine un nume mai putin cunoscut, dar bun, serios, atent la problemele fiecaruia. Nu a fost necesar sa-l sun decat o data saptamana trecuta si a fost foarte amabil. Sper sa mearga bine pana la sfarsit.

Dr. Hassankhani Arash
De Georgeta pe 07 Ianuarie 2011

Buna, ti-l recomand pe dr. Arash cu toata increderea. Eu am nascut de aproape o luna un bebe sanatos, sarcina fiind urmarita de dumnealui. Am mare incredere in el ca medic, dar si ca om. A avut foarte multa rabdare cu mine, mi-a raspuns la toate intrebarile (am avut carnetel cu intrebari) si mi-a dat multa incredere. Pot sa iti spun ca mi-a raspuns oricand la telefon daca am avut nelamuriri iar in plus, cand am nascut, l-am luat pe om de acasa duminica seara (am nascut neasteptat - in mintea mea aveam alt program). Singura conditie ca sa nasti cu Dr Arash este sa nasti la Medlife unde este medic intern; nu lucreaza si la alt spital. Eu acolo am nascut si am fost foarte multumita, operatia de cezariana se vindeca frumos si mi-am revenit foarte usor. Asadar stai linistita,ai facut o alegere buna. Iti doresc o sarcina usoara si multa sanatate tie si copilului!

Dr. Hassankhani Arash
De IONELA pe 23 Decembrie 2010

Buna, luni am programare la acest doctor pentru ecografie confirmare sarcina si sunt incanta sa aflu numai lucruri bune despre acest medic. Am emotii deoarece e prima sarcina si imi doream un medic bun. Sper sa se confirme atat sarcina cat si calitatea umana / profesionala a acestui dr. oricum am mai putine emotii datorita opiniilor voastre. Craciun fericit alaturi de cei dragi voua! Si inca o data multumiri fetelor!

Dr. Hassankhani Arash
De Diana pe 17 Noiembrie 2010

Buna. Nu este si la Municipal, doar colaboreaza cu doctorii de acolo. In sensul ca daca nu iti perimiti sa nasti la Medlife cu el, prin saptamana 37-38 te trimite la Municipal, la doctorul cu care vei naste.

Dr. Hassankhani Arash
De Oana pe 26 Octombrie 2010

Din cate stiu eu, lucreaza si la Municipal. A fost medicul meu curant, dar in materie de sarcini, abia acum testam. Luna viitoare sunt la al doilea control, sarcina e micuta. Am citit numai lucruri bune despre el, vom vedea.

Pentru Laura
De Diana_0899 pe 25 Octombrie 2010

Laura, am putea vorbi mai multe, te rog. Daca poti si vrei pe mess diana_0899 sau macar spune-mi aici, la ce spital lucreaza. Unde poti naste cu el? Tu ai avut probleme cu sarcina? La mine este mai dificil deoarece am pierdut 2 sarcini si mi-as dori sa gasesc un medic cu ajutorul caruia sa pot tine urmatoarea sarcina.

Contact Dr. Hassankhani Arash

Adresa

Soseaua Stefan cel Mare, 19-21, Bucuresti, Sectorul 2

Reper In incinta Spitalului Colentina
Site www.gralmedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.