• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Hassankhani Arash
39 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Hassankhani Arash

Dr. Hassankhani Arash medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Hassankhani Arash medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Gral Medical

program clinica de Diagnostic Gral:
luni, marti, miercuri, joi, vineri 07:30 – 20:30;
sambata 08:00 – 14:00;

program Gral Medical Colentina:
luni, marti, miercuri, joi, vineri 07:30 – 19:30

Opinii utilizatori

Pe banda rulanta
De LuciaA pe 25 Iulie 2019

Este un medic normal, într-un sistem de sănătate privat care exploatează la maxim fara scrupule medicii săi. Nu m-a impresionat prin nimic. Consultul a fost chiar pe graba făcut. Celelalte recenzii după care m-am luat de am ajuns la dânsul, mi se par exagerat de lăudăroase...

nu recomand
De Anita.Iacob253 pe 27 August 2018

Dupa un an de zile de analize peste analize la dansul nu a fost in stare sa imi spuna ca nu pot face copii conform analizelor... progesteronul era 0.01...

Recomand
De Lili pe 10 Martie 2018

2 nasteri am avut cu dansul (prima naturala iar a doua-a cezariana) si ambele am decurs f bine

Dna.
De Iulia pe 23 Ianuarie 2018

Un medic foarte bun!

Extraordinar dl dr Arash!
De Teodorescu pe 03 Noiembrie 2017

Mergeam la dl. dr. Arash de cca 5 ani inainte sa raman insarcinata asa ca imi stia tot istoricul medical. Pe toata durata sarcinii s-a preocupat foarte mult de sanatatea mea si a copilului, nasterea a fost usoara si cicatricea infima. Este un medic nemaipomenit de bun, prietenos, deschis, care iubeste enorm copiii. E drept ca e foarte aglomerat si ca se asteapta la el, uneori intrandu-se cu intarziere, dar asta demonstreaza cat de bun si cautat e.
De abia astept sa fac al doilea bebe, tot beneficiind de ajutorul medical al dlui Arash si al echipei Medlife!

Dr. Hassankhani Arash
De Stefania pe 03 Ianuarie 2017

La ce va referiti cand spuneti abonament de firma ?

profesionist
De Bejan Ana pe 10 Noiembrie 2016

Excelent!

Un medic divin
De Nica Georgeta pe 03 Decembrie 2014

Il cunosc pe domnul dr. Arash de 9 ani de cand am nascut cu dansul (la sp Universitar) minunata mea fetita Bianca Stefania care a avut la nastere 4kg 650g, desi a fost o nastere foarte grea dr. Arash mi a fost atat de aproare incat si acum dupa atatia ani ii multumesc lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale. Il recomand din tot sufletul celor care au nevoie de un ginecolog.

Dr. Hassankhani Arash
De Olguta pe 30 Decembrie 2013

La multi ani, domnule doctor Arash!

Dr. Hassankhani Arash
De Ale pe 03 Noiembrie 2013

Chiar ma gandeam cand o sa apara vreo pacienta care sa spuna ceva de rau. Daca chiar ai avut un avort spontan, imi pare rau pentru pierderea suferita, dar mi-e greu sa cred ca Arash te-ar fi luat la rost si nu s-ar fi ocupat asa cum trebuie de problema avuta. Poate ai interpretat tu gresit ceea ce ti-a zis medicul.

Contact Dr. Hassankhani Arash

Adresa

Soseaua Stefan cel Mare, 19-21, Bucuresti, Sectorul 2

Reper In incinta Spitalului Colentina
Site www.gralmedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.