• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dumitru Mircea
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dumitru Mircea

Dr. Dumitru Mircea medic primar, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie, histeroscopie.

Dr. Dumitru Mircea medic primar, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie, histeroscopie.

competenta in colposcopie, histeroscopie

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21; 021.318.05.22; 021.318.05.23; 021.318.05.24; 021.318.05.25; 021.318.05.26; 021.318.05.27; 021.318.05.28; 021.318.05.29

Opinii utilizatori

Dr. Dumitru Mircea
De Ribana pe 25 Mai 2011

Am numai cuvinte de lauda pentru domnul doctor si l-as recomanda cu caldura oricui ( de fapt am si facut-o de vreo doua ori pana acum. Eu am 40 de ani si am nascut in 2009 o fetita minunata si am avut poate de toata grija si atentia domnului doctor atat pe perioada sarcinii cat si la nastere si in perioada de spitalizare. Un om si un medic extraordinar.

Dr. Dumitru Mircea
De ELENA STAN pe 31 Martie 2011

Multumesc mult pentru ca am nascut un baietel superb in urma cu 6 ani.

Dr. Dumitru Mircea
De Cora pe 17 Ianuarie 2011

Un om deosebit, cu multa rabdare, profesionalism, delicatete si educatie! O finete de om si un bun specialist. Vi-l recomand cu toata caldura, insa nu cred ca are prea mult timp, spitalul Universitar fiind foaret aglomerat. De altfel, nici nu recomand acest spital din pricina sectiei de neonatologie in peretii careia am auzit ca sunt microbi foarte periculosi ce pun in pericol viata bebelusilor nou nascuti. Dansul poate fi insa gasit la Medicover!

Dr. Dumitru Mircea
De Mindra pe 19 Aprilie 2010

Dl dr este un medic foarte bun care stie sa stea de vorba cu pacientele si care a avut curajul sa efectueze o a treia cezariana. Ii multumesc pentru minunea care a venit dupa ceva ani de asteptari.

Contact Dr. Dumitru Mircea

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.05.19; 021.318.05.20; 021.318.05.21
Site www.suub.ro
Email secretariat@suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.