• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dumitru Mircea
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dumitru Mircea

Dr. Dumitru Mircea medic primar, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie, histeroscopie.

Dr. Dumitru Mircea medic primar, doctor in stiinte medicale, competenta in colposcopie, histeroscopie.

competenta in colposcopie, histeroscopie

sectia clinica obstetrica - ginecologie I

Spitalul Universitar Bucuresti

Opinii utilizatori

Nastere Municipal 2012 cu Dr Mircea Dumitru
De Raicea pe 27 Aprilie 2018

Am nascut cu Dl Dr Mircea Dumitru in 2012 si a fost o experienta foarte placuta. Recomand cu caldura! Totul a fost foarte bine!

Dr. Dumitru Mircea
De Mirabela pe 27 Aprilie 2015

Un medic foarte bun, foarte cumsecade nu am avut niciun fel de problema in timpul nasterii si nici dupa aceea. Il recomand cu toata increderea, exact asa cum mi-a fost recomandat si mie de o colega de serviciu care nascuse inaintea mea tot cu dansul. Un om deosebit!

Doctor exemplar
De MB pe 31 Mai 2014

Am nascut in 2011 cu cezariana programata pe garda dl doctor. M-am dus cu gentuta la 9 dimineata. Dupa rezultatele analizelor la ora 12.15 deja se nascuse micutul. Operatie de cezariana impecabila. Un profesionist desavarsit.

Dr. Dumitru Mircea
De Madya7 pe 14 Octombrie 2013

Buna ziua,
A mai nascut cineva de curand cu dr. Dumitru Mircea prin cezariana? Sau poate o prietena, puteti sa imi spuneti pareri despre dansul mai recente?
Multumesc.

Dr. Dumitru Mircea
De BUDUREA SORINA pe 19 August 2013

Un medic foarte bun, l-am nascut cu dansul prin cezariana pe baietelul meu acum aproape 3 ani, in noiembrie 2010, foarte cumsecade nu am avut niciun fel de problema in timpul nasterii si nici dupa aceea. Il recomand cu toata increderea, exact asa cum mi-a fost recomandat si mie de o colega de serviciu care nascuse inaintea mea tot cu dansul. Un om deosebit!

Dr. Dumitru Mircea
De Calin Elena pe 26 Martie 2013

Dl. doctor este un medic foarte bun, un om deosebit cu multa rabdare, profesionalism. delicatete, un foarte bun specialist. Il recomand tuturor persoanelor ce doresc sa aduca pe lume un copil sanatos, fericit pentru ca va fi alaturi tot timpul cu sfaturi si va fi foarte bine pentru bebe si parinti. Am adus pe lume in urma cu 10 ani un baiat superb, sanatos. Sora mea a fost monitorizata si a fost totul bine aducand pe lume o fetita superba - in ziua de Craciun, o craciunita.

Un super doctor
De Tudor Catalina-Cristina pe 24 Februarie 2013

Sunt pacienta D-lui Dr. Mircea Dumitru din anul 2008, dupa doar cateva vizite (2) am ramas insarcinata de 2 ori si am adus pe lume 2 fetite gemene prin cezariana, perfect sanatoase, iar dl. Dr. a fost langa mine pe toata durata sarcinii si nu nu mai. Un doctor extraordinar si un om minunat. Recomand cu incredere. Tudor Catalina-Cristina, RM Valcea.

Doctor bun
De Kinga pe 23 Mai 2012

Un medic de incredere, nu foarte comunicativ la prima vedere, insa foarte atent la pacienta. Mi-a monitorizat indeaproape toata sarcina. A fost disponibil la telefon 24 din 24. Am nascut cu dansul, prin cezariana, la recomandarea justa a dansului, totul a decurs excelent, m-am recuperat in doar cateva zile, iar fetita pe care mi-a adus-o la viata este o comoara! Al doilea bebelus sper sa fie adus pe lume tot de dansul.

Multumesc
De Carmen pe 23 Ianuarie 2012

Tot respectul si toata admiratia pentru dl. dr. Mircea Dumitru, un medic si un om deosebit! Il recomand cu toata increderea!

Un adevarat profesionist
De Georgiana pe 18 August 2011

Un medic exceptional, un om intr-adevar deosebit. Eu am nascut 2 fetite cu ajutorul domnului doctor si am fost mai mult decat multumita. Il recomand din toata inima.

Contact Dr. Dumitru Mircea

Adresa

Splaiul Independentei, 169, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.suub.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.