• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dumitrascu Sandrino
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dumitrascu Sandrino

Dr. Dumitrascu Sandrino medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta chirurgie laparascopica ginecologica, hiseroscopie.

Dr. Dumitrascu Sandrino medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta chirurgie laparascopica ginecologica, hiseroscopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Caritas

pentru informatii sunati la numarul de telefon: 021.322.0205

Opinii utilizatori

Dr. Dumitrascu Sandrino
De Ana maria pe 11 Martie 2011

Eu am nascut cu el acum 11 luni si peste cateva luni voi naste din nou cu domnul doctor.

Dr. Dumitrascu Sandrino
De Grigore ana-maria pe 07 Februarie 2011

Am nascut cu dl. doctor, si vreau sa spun ca aveam o fobie fata de doctori obstreticieni, dar recomandat de o prietena, s-a dovedit a fi un doctor de suflet si foarte de treaba, si referitor la tarife, mai rar gasesti un asa doctor, nu ca altii. Sa traiti o mie de ani.

Dr. Dumitrascu Sandrino
De Ds pe 19 August 2010

Ok.

Dr. Dumitrascu Sandrino
De Andreea pe 24 Iulie 2010

Este foarte bun ca medic si ca om, sper sa ramana asa mereu.

Dr. Dumitrascu Sandrino
De Flory pe 07 Iulie 2010

Cel mai bun, face minuni. Eu am nascut cu dansul si este dupa mine capul de afis al spitalului Caritas. Felicitari!

Dr. Dumitrascu Sandrino
De Raluca pe 15 Iunie 2010

Este un medic foarte bun dupa parerea mea, am incredere in el.

Dr. Dumitrascu Sandrino
De Anonima pe 04 Iunie 2010

Un doctor foarte bun.

Dr. Dumitrascu Sandrino
De Elmas pe 27 Mai 2010

Ii multumesc acestui medic pentru tot cea ce face pentru pacienti, este un medic dedicat meseriei lui. Este unul dintre cei mai buni doctori pe care ii are spitalul Caritas.

Dr. Dumitrascu Sandrino
De Gabriela pe 03 Mai 2010

Un medic deosebit atat pe linie profesionala cat si umana, fiind un bun chirurg obstetrician precum si o persoana placuta, comunicativa. Intr-un cuvant, este unul dintre cei mai buni medici ai spitalului Caritas.

Dr. Dumitrascu Sandrino
De Wilma pe 01 Aprilie 2010

Foarte bun.

Contact Dr. Dumitrascu Sandrino

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.322.0205
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.