• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dumitrascu Sandrino
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Dumitrascu Sandrino

Dr. Dumitrascu Sandrino medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta chirurgie laparascopica ginecologica, hiseroscopie.

Dr. Dumitrascu Sandrino medic specialist obstetrica - ginecologie, competenta chirurgie laparascopica ginecologica, hiseroscopie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Clinic Caritas

pentru informatii sunati la numarul de telefon: 021.322.0205

Opinii utilizatori

Cezariana
De Vasile Elena pe 20 Octombrie 2017

Am nascut doi baieti frumosi si sanatosi prin cezariana cu dl dr Dumitrascu Sandrino un medic profesionist care este foarte atent cu pacientele sale.

Un doctor de nota 1000
De Mariana pe 29 Martie 2017

Eu am nascut cu domnul doctor in anul 2016,pe 23 martie ,un baietel sanatos .Doctorul Dumitrascu este un doctor foarte bun .Il recomand tuturor .Cel mai bun doctor

doctorul meu
De Gheorghe margareta pe 11 Iunie 2016

as dori sa stiu unde lucreaza acum. ultima data am avut nevoie de doctor in 2003.am nevoie din nou si dansul este singurul medic in care am incredere. doresc o adresa de contact.

Doctor de onoare!!!
De Liviu Postolache pe 13 Martie 2015

Buna ziua,

Sunt Liviu P. si incep prin a va multumi nespus de mult!!!, datorita parerii impatasite la adresa Dvs. de catre Iuliana C. al carei sot, voi fi pe viitor..., multumesc ca a-ti reusit "sa puneti capat travaliului" prin care a trecut si la ce risc a fost expusa..., va doresc multa sanatate & mult succces pe viitor. Sistemul de sanatate din RO. ar trebui sa fie "impanzit" cu astfel de doctori... Imi pare nespus de rau ca nu i-am fost prin prejma caci sunt la departare... si suferind de aceasi invaliditate ca si Iuliana imi este oarecum dificil sa ma pun pe drumuri.

Cu stima & respect...
distinse salutari!

Liviu P.

Un medic extraordinar de bun
De Bucur mirela pe 25 Februarie 2014

Am nascut doi copii cu dansul, este cel mai bun medic posibil si imposibil pe care si l-ar dorii orice femeie, sufletist, tot ce se poate spune mai frumos despre un medic, rar se mai naste unul ca el. Apelati cu toata increderea, nu va va dezamagi. Credeti-ma pe cuvant.

Un doctor foarte bun, un om deosebit
De Iuliana Popescu pe 03 Noiembrie 2012

Buna ziua, sunt una dintre pacientele Domnului Sandrino Alberto Dumitrascu si vreau sa-mi exprim parerea despre dansul cu mare drag. Este un om extraordinar, sufletist, un doctor foarte bun si cu experienta. Am nascut un baiat in 2010 cu acest om minunat, acum sunt insarcinata in 19 saptamani si binenteles, tot la dansul sunt si il recomand cu incredere tuturor persoanelor care au nevoie. Il gasiti la spitalul Malaxa-Bucuresti! Numai bine!

Dr. Dumitrascu Sandrino - contact
De Georgiana pe 19 Martie 2012

La spitalul Nicolae Malaxa

Unde il gasim acum pe dr dumitrascu sandrino?
De Crixy pe 07 Septembrie 2011

Fetelor am nevoie de ajutor! Sunt insarcinata in 5 saptamani si nu mai reusesc sa dau de dr. Aveti idee la ce spital/clinica activeaza dansul acum? Sau un nr de telefon al dansului?

Dr. Dumitrascu Sandrino numar de telefon
De Rugina florentina pe 19 Aprilie 2011

rugina_florentina@, intra si iti dau eu nr. domnului doctor, am fost pacienta dansului.

Date de contact Dr. Dumitrascu Sandrino
De Alexandra pe 04 Aprilie 2011

Sunt pacienta domnului doctor si am pierdut numarul acestuia, iar cei de la spitalul caritas nu vor sa mi-l dea, iar acesta s-a transferat de la acest spital si nu stiu cum sa mai iau legatura cu dansul. Mai am putin si voi naste si trebuie neaparat sa vorbesc cu domnul doctor, daca poate cineva sa ma ajute cu numarul dansului lasati-mi un email pe adresa fitze_rullez@yahoo.com

Contact Dr. Dumitrascu Sandrino

Adresa

Traian, 29, Bucuresti, Sectorul 3

Telefon 021.322.0205
Site www.spital-caritas.ro
Email spitalul.caritas@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.