• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dragoi Dumitru
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Dragoi Dumitru

Dr. Dragoi Dumitru, medic primar obstetrica-ginecologie, Suceava.

Dr. Dragoi Dumitru, medic primar obstetrica-ginecologie, Suceava.

Obstetrica-Ginecologie;

Obstetrica-Ginecologie I;

Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou, Suceava;
CMI Dr. Dragoi Dumitru;

Opinii utilizatori

Dr. Dragoi Dumitru
De Galan Elena pe 20 Ianuarie 2011

Sunt la a treia sarcina. Prima a fost in 2004. A doua in 2008, iar acum in 2011 a treia. Numai la acest medic am fost si nu l-as schimba pentru nimic. Este cel mai bun medic.

Dr. Dragoi Dumitru
De Fosta pcienta pe 28 Septembrie 2010

Nu m-as mai duce niciodata la acest medic. Pe langa faptul ca este mistocar. Chiar daca nu este nevoie de cezariana are grija sa te convinga ca este necesara.

Dr. Dragoi Dumitru
De Mikaela pe 05 Iulie 2010

Cum este dr.? Aveti idee daca este in fiecare zi acolo, dupa seviciu?

Dr. Dragoi Dumitru
De Alinacornel pe 07 Iunie 2010

La cabinetul dr. Dragoi nu e cu programare, se ia dupa cum ajungi acolo. E bine sa fii acolo pe la 12, el vine direct de la sptal, iar daca vrei sa fii printre primele, pe la ora aceasta e posibil sa fii, sau sa ai 1-2 inaintea ta. Bafta.

Dr. Dragoi Dumitru
De Elena pe 25 Mai 2010

Pe unde este situat cabinetul particular al acestui medic? Care este procedura: se face programare, sau se respecta regula "primul venit, primul intrat la consultatie"?

Dr. Dragoi Dumitru
De Mereu Aglaita pe 15 Aprilie 2010

Un profesionist in domeniul sau. Este medicul meu din noiembrie 2008.

Contact Dr. Dragoi Dumitru

Adresa

1 Decembrie 1918, 21, Suceava, Suceava

Reper Adresa CMI: B-dul George Enescu 9, Suceava;
Telefon Spital: 0230.222098, 0230.520412;
CMI: 230.221485; 0744.235.727;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.