• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dragoi Dumitru
16 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Dragoi Dumitru

Dr. Dragoi Dumitru, medic primar obstetrica-ginecologie, Suceava.

Dr. Dragoi Dumitru, medic primar obstetrica-ginecologie, Suceava.

Obstetrica-Ginecologie;

Obstetrica-Ginecologie I;

Spitalul Judetean de Urgenta Sf. Ioan cel Nou, Suceava;
CMI Dr. Dragoi Dumitru;

Opinii utilizatori

Un medic ce iti ramane in suflet
De Irina pe 11 Aprilie 2017

O sa ii raman mereu recunoscătoare mi- a îndeplinit cel mai mare vis, cel de a deveni mama . M-a susținut moral si a avut grija de mine mai ceva ca un tata . Dumnezeu sa ii dea sanatate si viata lunga.

Multumesc domnului dr
De Iuliana pe 07 Martie 2014

Eu am trecut prin cea mai grea incercare pe care Dumnizeu mi-a dat-o. La 4 luni sarcina mi s-a oprit din evolutie. Cand am aflat, am crezut ca voi trece prin niste dureri groaznice, dar avand un doctor priceput nu a fost asa. M-a salvat dinr- o hemoragie groaznica si pana nu ma pus pe picioare nu m-a externat din spital. A fost laga mine asa cum ar fi fost tatal meu. Dumnezeu sa ii mai dea putere sa ajute pe toate cele care au nevoie. Mutumesc din suflet!

Foarte bun
De Florina pe 12 Februarie 2014

Eu am o parere foarte buna despre domnul doctor. Am 2 cezariene facute de el si am cuvinte numai de lauda, am avut complicatii mari inainte sa-l nasc pe al doilea, dar datorita domnului doctor totul este ok, baiatul are 2 luni acum si e perfect sanatos, dupa sarcina dificila pe care am avut-o.

2 vieti salvate
De Tirdea pretrica pe 06 Mai 2013

Doctorul Dragoi, in 10 februarie 2001, sambata dupa amiaza era, a salvat viata sotiei si fetitei mele mari. A fost impecabil de bun, sotia mea, suferise o eclampsie - cred se numeste, si pot sa va spun nu a cerut favoruri, nu a pus conditii. A fost profesionist desavarsit.

Dr. Dragoi Dumitru
De Georgiana pe 28 Noiembrie 2012

O intrebare: consultatia la cabinetul sau se plateste daca mergi cu bilet de trimitere, adeverinta de student si tot asa?

Dr. Dragoi Dumitru
De Dobinda Liliana-Ruxandra pe 22 Septembrie 2011

Ii multumesc domnului doctor ca m-a tratat intotdeauna ca atare si mi-a dat mereu tratamente si sfaturi bune. Am nascut cu el in noiembrie 2009 si am fost tratata foarte bine.

Un expert in meseria sa.
De Dobinda Liliana-Ruxandra pe 15 Septembrie 2011

Acest doctor merita tot respectul.Pe mine m-a tratat totdeauna bine si nu l-as schimba.

Dr. Dragoi Dumitru
De Elenab pe 25 Februarie 2011

Daca stii sa te iei cu el e de nota 11. Ii place din cate am observat sa-i asculti cu sfintenie indrumarile medicale si totul va fi bine. Am avut 52 kg cu tot cu bebe de 3150, nu a fost deloc usor. Nu imi place faptul ca injura la discretie ceea ce mie imi face o greata urata, oricum cam toti doctorii din acea sectie le au cu perlele. Noi sa fim sanatosi.

Dr. Dragoi Dumitru
De Nicole pe 11 Februarie 2011

Tot respectul pentru acest medic din toate punctele de vedere.

Dr. Dragoi Dumitru
De Mamicamina pe 03 Februarie 2011

De marti pana vineri de la 14:30 pana la 21:00. Uneori nu se fac programari, deci sta pana la ultimul pacient, iar vinerea nu face intreruperi.

Contact Dr. Dragoi Dumitru

Adresa

1 Decembrie 1918, 21, Suceava, Suceava

Reper Adresa CMI: B-dul George Enescu 9, Suceava;
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.