• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Dragnea Geanina
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Dragnea Geanina

Dr. Dragnea Geanina medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Dr. Irimia Pitesti.

Dr. Dragnea Geanina medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Dr. Irimia Pitesti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Dr. Irimia Pitesti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0248.211.749 / 0720.101.035

Opinii utilizatori

Raspuns
De Ionica pe 18 Februarie 2013

Doamna doctor isi deschide cabinet dupa 15 martie. Nr. de telefon la care poti sa te programezi este: 0771.273.309.

Contact
De Cristina pe 18 Februarie 2013

Unde o pot gasi si eu pe doamna doctor Geanina? Imi poate spune cineva urgent? Am inteles k la Irimia nu mai lucreaza. Multumesc.

Pentru Roxana
De Ionica pe 15 Februarie 2013

Adresa cabinet: Str. Gh Titeica, Nr 2 Bl S 2 Sc D Ap 1. Telefon cabinet 0771.273.309, Cabinetul se deschide dupa 15 martie.

Date de contact
De Roxana pe 11 Februarie 2013

Sunt de mare interes informatii privind adresa cabinetului (am inteles ca e in zona Real) si nr. de telefon, eventual email.

Dr. Dragnea Geanina cabinet
De Nora pe 18 Decembrie 2012

Cabinetul va fi deschis in luna martie 2013

Cabinet particular
De Mihaela pe 30 Iulie 2012

Am inteles ca isi deschide cabinetul ei particular, stie cineva de cand?

Profesionalism
De Alina petrisor pe 08 Februarie 2012

Pt mine d-na dr. Dragnea este un medic competent si un om de milioane.

Multumiri
De Delia pe 07 Decembrie 2011

Regret parerea ta "nana" despre doamna doctor. Eu am numai cuvinte de lauda si multumiri pentru dansa! Daca nu ar fi fost dansa si anul acesta ar fi fost inca un an cu sarbatori de iarna triste, fara brad si mai ales fara un bebe. Eu am avut incredere in dansa si am acum o superba fetita pentru care-i multumesc din tot sufletul si eu si sotul meu. Si, sincer pot sa spun ca nu sunt singura persoana fericita de sarbatori, ca mine mai sunt si alte persoane.

Dr. Dragnea Geanina
De Nana pe 23 Ianuarie 2011

Am fost la dansa pentru infertilitate. Am constatat cu mirare ca nu stie cum se administreaza nici unul dintre stimulatorii de ovulatie recomandati de medicul meu din Sibiu, ba chiar mi-a recomandat sa-mi schimb partenerul! Ma intreb unde se "invata" astfel de tratamente ?

Dr. Dragnea Geanina
De La pe 23 Ianuarie 2011

Imi place foarte mult de doamna doctor pentru ca este foarte bine pregatita profesional si este un foarte bun psiholog. Ii urez succes in activitate.

Contact Dr. Dragnea Geanina

Adresa

Negru Voda, 3-5, Arges, Pitesti

Telefon 0248.211.749 / 0720.101.035
Site www.dirmedical.ro
Email office@dirmedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.