• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dragnea Geanina
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Dragnea Geanina

Dr. Dragnea Geanina medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Dr. Irimia Pitesti.

Dr. Dragnea Geanina medic specialist obstetrica - ginecologie, Spitalul Dr. Irimia Pitesti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul Dr. Irimia Pitesti

Opinii utilizatori

Putin dezamagita
De Florentina pe 05 Mai 2018

Mie mi-a fost recomandata dnd.dr de mai multe persoane,auzind ca este cea mai buna,de aceea m-am dus si eu cu toata increderea la dansa. Eu nu pot sa spun numai lucruri de lauda la adresa dnei dr.Sunt insarcinata in 3 luni,am gemeni,si la 6 saptamani am fost la dansa pentru un control, sa vad ca bebe este bine(nu stiam ca am 2 bebei).Mi-a facut ecograf,mi-a spus ca sunt 2 bebelusi,dar nu am apucat sa ma bucur,ca dansa mi-a dat vestea ca unul este oprit din evolutie,si din aceasta cauza se va opri si celalalt.Nu am stiut ce sa mai zic,am iesit afara si am inceput sa plang.Eu in trecut mai pierdusem o sarcina mai avansata,si cu acele vesti am simtit ca se prabuseste totul.mi-a spus doar sa revin peste o saptamana sa vad daca mai traieste celalalt,dar dansa nu ii dadea sanse.Din fericire cunoscusem o dna.dr din Bucuresti,care merita tot respectul,am vb cu dansa,am venit la control si din fericire bebeii mei erau bine.

multumiri
De Pirsoaga Luminita pe 28 Martie 2017

va recomand cu toata caldura pe doamna doctor ,am numai cuvinte de lauda si multumire , este un adevarat profesionist, trateaza orice problema cu seriozitate si iti recomanda cu caldura tratamentul de care ai nevoie, mie drag sa ma duc la dansa si ma simt in siguranta de cate ori vin de acolo, nu am cuvinte sa descriu un astfel de om, dar este cu adevarat ceea ce trebuie sa fim toti : un mare om. Multumesc pentru tot.

Curioasa
De Alina pe 04 Iulie 2014

As dori sa stiu si eu cat costa o consultatie si o ecografie la ea la cabinet? Pentru ca doctora ce imi supravegheaza acum sarcina nu ma multumeste deloc, nu isi da deloc interesul! Astept raspunsul tau.

Dr Dragnea Geanina
De Claudia P. pe 10 Iunie 2014

Am doar cuvinte de lauda despre d-na doctor si imi pare atat de rau ca nu pot naste cu dansa, as fi acceptat chiar si conditiile din judetean. Oricum imi urmareste sarcina si voi naste la privat. In ceea ce priveste viztele la dansa sunt foarte placute, e un medic competent si acorda multa atentie fiecarei paciente in parte. Multumesc ca existati d-na doctor!

Dr. Dragnea Geanina
De Antonela pe 29 Iulie 2013

Buna ziua. As dori sa stiu daca doamna dr. lucreaza la vreun spital sau daca mai asista la nastere.Prn oras se aude ca ar fi fost data afara de la Judetean si ca nu mai asista nasteri. Eu am nascut cu dansa si acum nu stiu ce sa fac.

Dr. Dragnea Geanina - contact
De Stefania pe 07 Iunie 2013

Doamna doctor are si site acum, puteti gasi toate datele de contact acolo: https://www.cabinetdragnea.ro

Dr. Dragnea Geanina - contact
De Simona pe 10 Aprilie 2013

Doamna doctor si-a deschis un cabinet in Gavana vis-a-vis de LisaDraxlmaier, intrarea se face prin spatele blocului. Pentru programari sunati la 0771.273.309. Mergeti cu incredere!

Felicitari! Profesionalism!
De Radu Bianca pe 31 Martie 2013

Merg de cativa ani la dansa, sunt foarte multumita de amabilitatea si disponibilitatea de care a dat dovada tot timpul.

Raspuns
De Ionica pe 25 Februarie 2013

Incearca sa suni la acest numar dupa data de 11 martie.

Contact
De Gabriela pe 25 Februarie 2013

Am incercat sa sun la numarul de mai sus, 0771.273.309 si este inchis. Ma poate ajuta cineva cu un alt numar de telefon?

Contact Dr. Dragnea Geanina

Adresa

Negru Voda, 3-5, Arges, Pitesti

Site www.dirmedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.