• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ditescu Damian
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Ditescu Damian

Dr. Ditescu Damian, medic obstetrica-ginecologie, Bumbesti Jiu.

Dr. Ditescu Damian, medic obstetrica-ginecologie, Bumbesti Jiu.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul Orasenesc Bumbesti-Jiu - ambulatoriu de specialitate integrat;
SC Dabcamed SRL, cabinet particular ginecologie, Bumbesti Jiu;

Opinii utilizatori

Dr. Ditescu Damian
De Buzuloiu-popescu otilia pe 24 Octombrie 2011

As putea vorbi pana maine de domnul doctor Ditescu, m-a ajutat cand eram in pragul disperarii, mi-a adus fetita pe lume in data de 18.12.2010, prin cezariana. Va multumesc domnule doctor, multumesc si echipei d-voastra de la Sadu!

Cel mai bun doctor gorjan
De POPESCU AURELIA pe 20 Octombrie 2011

Il cunosc foarte bine pe domnul doctor. I se aduc acuzatii grave de care sunt sigura ca nu sunt adevarate! Ura intre doctori si invidia pe meserie sunt motivele principale care au dus la consecinte. Nu a cerut spaga de la nimeni si nu s-a pus problema banilor. Fiecare pacient a dat daca a vrut. Era cel mai bun doctor si nu avea tarif. Sunt minciuni spuse precum ca ar cere milioane. Era foarte solicitat. De ce nu s-au dus la Targu Jiu sa nasca sau sa faca cezariana? Pentru ca la Targu Jiu se cer bani multi! Il apreciez foarte mult! Am 3 nasteri normale si nu mi-a cerut bani niciodata! Va urez sa veniti mai repede la serviciu!

Dr. Ditescu Damian
De Solnitaru camelia pe 20 Iunie 2011

Domnul doctor Ditescu Damian este un om extraordinar, am nascut cu dansul prin operatie de cezariana o fetita sanatoasa. Este un medic foarte competent si foarte intelegator este prietenos si foarte deschis nu ca alti medici respingatori si necomunicativi. Mereu o sa am incredere in domnul doctor si daca o sa ma hotarasc sa mai fac un copil o sa apelez la dansul cu cea mai mare incredere si fara nici o ezitare. Ii doresc toate cele bune si s-o tina tot asa si sa nu se schimbe niciodata.

Dr. Ditescu Damian
De Natalia-floriana pe 05 Aprilie 2011

Am fost, sunt si voi fi pacienta d-lui dr, este un om deosebit. Am doua fetite superbe aduse pe lume de dansul prin cezariana si orice problema voi avea o sa apelez cu incredere la dansul.

Dr. Ditescu Damian
De Vio pe 21 Martie 2011

Un doctor si un om de nota 200. Toti doctorii mai au si esecuri, dar asta nu inseamna ca nu sunt buni. Eu am nascut cu domnul doctor si nu am avut nicio problema. Chiar si personalul spitalului a fost ok. L-am recomandat si pritenelor mele care au nascut cu dansul si toate au fost multumite de serviiciile prestate de domnul doctor. Ce ai patit tu se putea intampla si daca nasteai cu alt doctor, asa ca inainte sa acuzi pe cineva gandeste-te de mai multe ori. Imi pare rau pentru ce ti-a fost dat sa traiesti!

Dr. Ditescu Damian
De Zuzu pe 24 Februarie 2011

Mie nu mi se pare ca este un doctor competent deoarece nu a reusit sa depisteze problemele pe care le avea bebele meu, de fiecare data cand mergeam la ecograf spunea ca totul este in regula sa stam linistiti, iar atunci cand problemele s-au agravat si a dat si el seama in ultima faza cand nu mai era nimic de facut a dat din umeri si ne-a trimis intr un oras mai mare unde au aparatura si medici competenti ca la Bumbesti Jiu nu se dispune de asa ceva. Daca ramaneam sa nastem cu acest doctor sunt ferm convins ca mureau amandoi, asa am reusit sa ajung in Craiova unde s-a reusit salvarea vieti sotiei mele, copilul murind la nastere. Va sfatuiec sa nu mai mergeti la acest doctor ca este incompetent.

Dr. Ditescu Damian
De Deea pe 05 Ianuarie 2011

Imi pare rau pentru drama ta. Eu sunt pacienta domnului Ditescu de multi ani 15-20 si sunt foarte multumita de serviciile ce mi le ofera. A fost singurul medic care mi-a gasit rana de pe col, rana care imi creea disconfort si imi distrugea mariajul, tot el m-a tratat. Poate ceea ce s-a intamplat cu puiul tau nu a fost din vina lui, uneori doar Dumnezeu poate decide.

Dr. Ditescu Damian
De Stefan irina pe 01 Noiembrie 2010

Si eu am nascut cu domnul doctor pe data de 17.07.2009 un baietel in aceasi situatie (circulara dubla de cordon adica pe romaneste strangulat cu cordonul), dar am fost foarte mult ajutata de doctor si de personalul medical de acolo si am un bebe sanatos si frumos. Eu nu cred ca a fost vina doctorului pentru ca este un om foarte dedicat profesiei sale si tot ce face o face cu daruire. Imi pare rau pentru tine, dar trebuie sa fii curajoasa sa treci peste toata durerea asta.

Dr. Ditescu Damian
De Georgiana pe 19 Octombrie 2010

Buna, imi pare foarte rau pentru drama prin care treci si nu as vrea sa te mai rascolesc, dar fiind pacienta dumnealui as vrea sa stiu mai multe detalii. Poate experienta ta este un lucru hotarator pentru multe dintre noi care urmeaza sa avem un bebe. Multumesc.

Dr. Ditescu Damian
De Claudia pe 23 Septembrie 2010

Am nascut in noaptea de 18.09.2010 la spitalul din Sadu o fetita de 3.7 kg care a murit dupa 4 ore datorita "competentei " acestui doctor care nu a vazut la ultimul ecograf ca are cordonul infasurat dupa gat. Nu sfatuiesc pe nimeni sa nasca in acel loc si cu acest "medic".

Contact Dr. Ditescu Damian

Adresa

Sanatatii, 2, Gorj, Bumbesti Jiu

Reper CMI: Str. 23 August bl 13.
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.