• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Ditescu Damian
24 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat
; cabinet individual

Dr. Ditescu Damian

Dr. Ditescu Damian, medic obstetrica-ginecologie, Bumbesti Jiu.

Dr. Ditescu Damian, medic obstetrica-ginecologie, Bumbesti Jiu.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie;

Spitalul Orasenesc Bumbesti-Jiu - ambulatoriu de specialitate integrat;
SC Dabcamed SRL, cabinet particular ginecologie, Bumbesti Jiu;

Opinii utilizatori

Numar de telefon
De Denisa pe 28 Ianuarie 2015

Numarul de la cabinetul domnului Ditescu (0253) 228 269.

Dr. Ditescu Damian - numar de telefon
De Nicoleta pe 27 Ianuarie 2014

Va rog din suflet, cine are numarul de telefon al domnului doctor Ditescu Damian sau cum pot sa iau si eu legatura cu dumnealui. Va multumesc!

Super doctor
De Lisa pe 24 Septembrie 2013

Mereu se vor gasii persoane de "buna credinta" care sa distruga cariera si munca unui om cu adevarat deosebit. Doar timpul va demonstra contrariul.

In plus ii invit sa dea cu piatra pe acei medici care au atatea realizari in portofoliu cate are dr. Ditescu, si niciun esec.

Va pot da exemple de opinii ale unor doctori ginecologi din oras care monitorizau fara sa stie sarcini ce erau deja monitorizate la Timisoara, Bucuresti sau Cluj si care spuneau cu totul si cu totul altceva decat acei medici, medici ginecologi ce isi sfatuiau pacientele in mod eronat, medici ginecologi ce nu stiu sa faca diferenta intre un fibrom si o sarcina?

Sa fim serioase, Dr. Ditescu e un adevarat medic si vracii din judet vor sa-l extermine. Doamne, mare e gradina ta!

Total de acord
De Emilia pe 14 Ianuarie 2013

Si eu am nascut cu dansul acum 3 ani, am numai cuvinte de lauda, s-a purtat exemplar si nici nu a pomenit de bani, nu pot sa cred ca s-a putut intampla sa moara copii sau femei in mainile dansului, si oricat de insensibil ar suna cred ca mai e vorba si de soarta fiecaruia, nici doctorii nu sunt dumnezei si noi avem fiecare numarul nostru de zile scrise acolo sus, daca is multe sau putine Dumnezeu hotaraste nu domnul doctor, si apoi cine omoara cu buna stiinta un suflet?

Un doctor de milioane
De Frusi84 pe 03 August 2012

Este un doctor de milioane, am nascut in urma cu trei ani si jumatate, o fetita care cu ajutorul lui Dumnezeu si al dansului am aceasta fetita, nu puteam sa tin sarcina si cu tratamentul dansului am reusit sa am acest copil si nu mi-a cerut niciodata un tarif. Acum sunt insarcinata cu cel de-al doilea copil si voi naste tot cu dansul la Novaci. Stima si respect pentru acest medic.

Dr. Ditescu Damian
De Alina Vonica (Ciocarlan) pe 27 Mai 2012

Este cel mai bun medic din Gorj si nu numai! Daca nu vi se pare un doctor bun de ce va duceti la d-lui? Am nascut acum 1 an si sunt foarte multumita, desi multi il critica si il considera vinovat este cel mai bun, vreau sa mai fac inca 2 bebelusi si cu siguranta tot la d-lui voi merge pentru ca isi da tot interesul pentru pacientele care sunt in grija d-lui. Multumesc domnule Dr. Ditescu.

Dr. Ditescu Damian
De Helga pe 25 Mai 2012

Daca nu vi se pare un doctor bun de ce va duceti la dansu? Eu am nascut acum 2 luni la dansu si sunt foarte multumita, desi multi il critica si il considera vinovat, este cel mai bun doctor din Tg Jiu si daca as mai naste o data tot la dansu m-as duce pentru ca isi da tot interesul pentru pacienti. Draga zuzu, da tu nu ai auzit si de ECOGRAFIE 4D ca dansu iti zice ca are 2D si te trimite sa faci 4D? Daca chiar iti doresti un copil sanatos si iti dai interesul trebuie sa faci niste demersuri in care afli daca copilu tau e sanatos. Jos palaria pentru dr. Ditescu Damian.

Un doctor excelent
De Dragu Maria pe 25 Mai 2012

Un doctot excelent. Mi se pare de prost gust sa etichetezi un doctor in urma unui moment prost din cariere lui. In fond si la urma urmei fiecare doctor are cate un esec de genul acesta in cariere lui, numai cine nu profeseaza are "dosarul" curat. Va multumesc din suflet pt ce a-ti facut pentru mine si copilul meu; De asemenea multumesc echipei de la Sadu.
Nu va lasati doborat de gura lumii, sunteti printre fruntasi in judetul nostru.

Felicitari
De Rosu Ioana pe 21 Februarie 2012

Felicitari domnului doctor Ditescu pentru tot ceea ce a realizat in atatia ani de profesare medicala .Este un om capabil ce isi da toata silinta in activitatea desfasurata.

Dr. Ditescu Damian
De Nora pe 08 Decembrie 2011

Doctorul, nu este competent? De ce te-ai dus la dansul si nu la Tg-Jiu sau in alta parte?

Contact Dr. Ditescu Damian

Adresa

Sanatatii, 2, Gorj, Bumbesti Jiu

Reper CMI: Str. 23 August bl 13.
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.