• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dinu Silviu
37 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica
; cabinet individual

Dr. Dinu Silviu

Dr. Dinu Silviu, medic ginecolog, Clinica Medical Top Bacau.

Dr. Dinu Silviu, medic ginecolog, Clinica Medical Top Bacau.

ginecologie

ginecologie

Clinica Medical Top Bacau

Luni-Vineri: 07-20;
Sambata: 07-12

Opinii utilizatori

Nastere
De Luiza pe 07 Iulie 2016

Este cel mai bun doctor din Bacău jos pălăria pentru el si meseria pe care o face eu am născut cu dl doctor un băiețel d 3500g prin op cezariana dar îi mulțumesc domnului ca am fost la dânsul și dak ar fi să mai rămân cu mare drag to la el am să mă duc îl recomand cu d rag ircarei mămici.

Doctor excelent
De Flr pe 30 Iunie 2015

Foarte serios, profesionist desavarsit, nu poarta discutii fara rost. Pe parcursul sarcinii, am mers la clinica pentru controale si uneori pentru diverse temeri, care s-au dovedit nefondate. Intotdeauna a avut rabdare, m-a lamurit cand aveam intrebari. Intr-adevar nu sta la povesti cu pacientele dar nici nu are timp de asa ceva. Daca mergi cu intrebari, iti raspunde la toate fara probleme. Am nascut la clinica si a fost o experienta placuta, am avut confort, conditii bune si totul s-a desfasurat fara probleme, in ciuda faptului ca eram foarte speriata si neincrezatoare.

Un foarte bun profesionist
De Ana maria pe 13 Iunie 2014

Eu am nascut la clinica materna pe 2 septembrie 2013 prin cezariana. pe parcursul sarcinii nu am am avut mari complicatii doar tensiunea marita si de aceea a hotarat dl doctor ca este mai bine pentru mine si pentru copil sa nasc prin cezariana, plus ca am bazinul ingust, desi sunt mai plinuta.

Toata perioada sarcinii a urmarit evolutia fatului si a mea foarte frumos, eficient si profesionist, nu m-a pus la cheltuieli inutile, teste peste teste si nici nu m-a panicat de fiecare data cand aveam tensiunea 160/100.

Pe acelasi ton calm mi-a explicat ca este bine sa reduc de tot sarea, sa fac un pic de miscare, sa ma odihnesc si sa ma feresc de efort. Pentru orice problema sa il sun si rezolvam. Asa s-a si intamplat: in luna a 7-a am facut o dermatita atopica de toata frumusetea pe piept, burta si picioare, un fel de alergie cu roseata, mancarime si usturime.

L-am sunat, era la spital intr-o operatie, mi-a raspuns asistenta pe telefonul lui, a pus tel pe speaker ca eu sa ii explic ce simptome aveam inclusiv puls marit si febra.

Mi-a spus sa vin la spital ca in 30 de minute termina operatia. Dupa ce m-a vazut, mi-a recomandat sa fac 2 injectii cu dexametazona si sa vad un specialist alergolog si ca daca in 10 zile nu imi trece eruptia de pe piele sa revin din nou la el.

Intre timp cu tratamentul de la alergolog si dermatolog am trecut peste si am ajuns sa nasc cu bine. Trebuie remarcat ca a raspuns la telefon si imediat m-a vazut ceea ce nu poti spune la fel despre multi medici ginecologi din Bacau.

In ce priveste serviciile medicale din clinica Materna am numai cuvinte de lauda. Cele 3 zile au fost un fel de "concediu" in urma caruia am plecat acasa cu o minunata fetita. Personalul de exceptie, m-au invatat, mi-au aratat cum sa fac baita fetei, cum sa o schimb, m-au sfatuit, explicat cu foarte multa rabdare chiar daca unele intrebari pe care le puneam erau ridicole, dar nimeni nu a ras. La fel cuvinte de lauda si pentru doamna doctor neonatolog Ionita Bettina- o femeie extraordinara.

In concluzie daca ar fi sa repet experienta, la fel as proceda: tot la clinica Materna as naste si tot cu Dr.Dinu. pentru orice detalii ma puteti contacta la adresa de mail mocanumaria2003@yahoo.com

Intrebare
De Nicoleta pe 03 Aprilie 2014

Eu merg la el de o luna, dar pentru alta problema si anume infertilitate secundara. Profeseaza si in spital stie cineva sau a mai fost cineva la el cu problema asta?

Un foarte bun profesionist
De Carmen pe 07 Iunie 2013

Un tip extraordinar, operativ, finut, elegant, fara sa judece. Problema mea este de alta natura, si mie mi s-a parut un doctor extrem de profesionist si echidistant!

Dr. Dinu Silviu
De Cucu raluca pe 25 Martie 2013

Buna, dragi mamici! Eu sunt din Piatra Neamt. Pe parcursul sarcinii am mers la un medic considerat a fi bun in Piatra Neamt, dar cand sa nasc m-a lasat balta. Nu se face asa ceva, mai ales pentru sanatatea psihica si fizica atat a mamei, cat si a fatului. Am mers la Bacau pe 14 septembruie, desi trebuia sa nasc in data de 30 septembrie. M-a vazut, iar a doua oara am si nascut, deoarece nu aveam dilatatie, mi s-a facut cezariana. Am capatat foarte multa incredere in dr. Ne-am inteles din priviri, ce tot atata vorbarie? Si-a facut treaba exemplar. Eu sunt economist si nu sunt prea vorbareata cand e vorba de profesia mea. Este un profesionist!

Dr. Dinu Silviu
De Ana maria pe 04 Noiembrie 2011

Sunt insarcinata in 25 de saptamini si merg la D-l Dr Dinu Silviu.Se comporta foarte frumos chiar daca nu este foarte comunicativ. Raspunde la toate intrebarile si cel mai important este ca raspunde imediat la telefon. Acest lucru mi-a dat incredere. Desi locuiesc la 45 de km de Bacau, si ar trebui sa nasc la Moinesti nu vreau sa renunt la D-l Doctor.

Cine a nascut la clinica Materna cu dr. Dinu?
De Alina Teris pe 30 Iulie 2011

Cine a nascut la clinica Materna cu dr. Dinu?

Dr. Dinu Silviu
De Rares26 pe 11 Mai 2011

Un medic bine pregatit profesional!

Dr. Dinu Silviu
De Mihaela zetu pe 09 Mai 2011

Cine a nascut prin cezariana cu doctorul Dinu la clinica Materna?

Contact Dr. Dinu Silviu

Adresa

Erou Ciprian Pinte, 17, Bacau, Bacau

Site www.medicaltop.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.