• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Dinu Silviu
37 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica
; cabinet individual

Dr. Dinu Silviu

Dr. Dinu Silviu, medic ginecolog, Clinica Medical Top Bacau.

Dr. Dinu Silviu, medic ginecolog, Clinica Medical Top Bacau.

ginecologie

ginecologie

Clinica Medical Top Bacau

Luni-Vineri: 07-20;
Sambata: 07-12

Opinii utilizatori

intrerupere sarcina
De Anonim pe 24 Martie 2018

Buna ziua, as dori sa fac o intrerupere de sarcina, pt ca sunt in pericol de a o pierde din cauza unor pastile luate inainte sa afluu ca sunt insarcinata, imi poate spune daca a facut cineva la Dnul Dinu, daca a fost bine si pretul?Multumesc mult

cezariana
De Ababei stefania pe 10 Februarie 2018

Anul trecut in mai am nascut de urgenta prin cezariana, eram in saptamana42. Domnul doctor Dinu Silviu este ca un inger, mi-a salvat fetita care aproape ca nu mai respira din cauza presiunii si a celor 13 ore de travaliu. Acum sunt din nou insarcinata in 3 luni si merg si merg tot la dumnealui. APP dupa operatie m-am refacut rapid si nu am avut nici-un fel de probleme. Este un medic de exceptie, se vede ca isi face cu drag meseria si ca e profesionist! Foarte foarte multumita!

nota 10+++
De Voinea pe 05 Ianuarie 2018

ffff multumita domnul doctor!!!!jos palaria

Dr dinu
De Andreea pe 12 Mai 2017

Buna! Mamicile are ati nascut prin cezariana cu dr Dinu, la maternitate, cate zile ati stat internate?

Dr. Dinu
De Raluca pe 27 Aprilie 2017

Cel mai bun doctor din oraČ™ cu siguranta!
Un om deosebit, multa rabdare, profesionalism, jos palaria!! Nota 10.

Dr.Dinu
De Alex pe 26 Ianuarie 2017

Buna!.Imi poate spune cineva cat costa o nastere naturala cu dr.Dinu?

Buna ziua
De Andreea pe 21 Ianuarie 2017

Cat costa in acest moment o operatie de cezariana cu domnu doctor Dinu? Astept raspuns. Multumesc

Exceptional
De Paula pe 05 Noiembrie 2016

In 2009 am nascut cu dr.Dinu.
Profi, profi, profi.
Va multumesc mult,d.le doctor!

Cel mai bun Doctor Dinu Silviu
De Ramona butnaru pe 05 Octombrie 2016

Sunt foarte multumita de serviciile Domnului Doctor Dinu Silviu

Doctor excelent !
De Mirela pe 12 August 2016

Am nascut prin cezariana cu dumnealui si pot spune ca este un om deosebit chiar daca sarcina a fost urmarita de medicul meu ginecolog.Dansul m-a consultat la clinica privata de 2 ori si apoi am nascut la spital si s-a ocupat de mine foarte bine si foarte prompt , nu mai zic ce conditii excelente sunt la spitalul din Bacau si am fost foate multumita si de medicul neonatolog si de asistente .Nota 10 pentru domnul doctor mai ales ca eu sunt o mamica de 47 ani avand la aceasta varsta primul meu copil si nu am avut nici o problema nici inainte nici dupa nastere si nici copilul asa ca ......CURAJ .....doamnelor ....totul e posibil !

Contact Dr. Dinu Silviu

Adresa

Erou Ciprian Pinte, 17, Bacau, Bacau

Site www.medicaltop.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.