• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Danilceac Ala
18 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Danilceac Ala

Dr. Danilceac Ala medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral din Bucuresti.

Dr. Danilceac Ala medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral din Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica de Diagnostic Gral

program clinica:
luni - vineri: 08:00 - 20:00;
sambata: 08:00 - 14:00

Opinii utilizatori

Dr. Danilceac Ala
De Tasha pe 26 Martie 2011

Dupa cum mi-a urmatit sarcina nu un medic exceptional, insa ca om, nota 10 cu plus. Din pacate sarcina urmarita de dr. Danilceac Ala inca din saptamana 6 s-a finalizat cum nu se poate mai rau, fetita mea a devenit ingeras. Acum dupa investgatiile facute gasesc ca a purtat o mare parte din vina, cu atat mai mult cu cat i-am explicat ca am pobleme de coagulare a sangelui. La 36 sapt, cand la o echo am aflat ca nu am lichid si bebe sta mai mult pe uscat m-a trimis acasa spunand ca nu este nici o problema. A doua zi fetita mea a murit. A stat cu mine pana am nascu- o, a plans alaturi de mine si tocmai de asta are nota 10 cu plus ca OM. Insa este foarte adevarat ca se poate discuta clar, fara ocolisuri, poti suna pentru orice. Urmatoarea sarcina nu am mai avut curajul sa merg la ea, slava domnului acum am o fetita minunata.

Un mesaj pentru Nicoleta Sandoi
De Elena. pe 16 Martie 2011

Numarul de telefon al doamnei Doctor Ala Danilceac ti-l poate doar dansa, daca este cazul.

Dr. Danilceac Ala
De Nicoleta Sandoi pe 16 Martie 2011

Va rog daca puteti sa imi dati numarul doamnei doctor Danilceac. Va multumesc anticipat.

Dr.Danilceac Ala
De Ionescu Daniela pe 18 Februarie 2011

Un medic cum rar mai exista pe la noi. Am cunoscut-o in urma cu trei ani cand am intalnit-o la spitalul Universitar la camera de garda( din pacate am avut o problema si am pierdut o sarcina). De atunci am ramas pacienta dansei, dupa un an in februarie 2009 am ramas din nou insarcinata, mi-a urmarit toata sarcina, iar in octombrie 2009 am adus pe lume o fetita minunata (mentionez ca ma nascut natural, pentru ca a spus ca daca nu sunt complicatii, nu este de acord cu cezariana). A stat cu mine pe tot timpul travaliului, iar urmatoarele 3 zile cat am stat in spital venea tot timpul la mine si la fetita. De cand am nascut am ramas in continuare pacienta dansei, iar daca o sun cu orice problema imi raspunde oricand la telefon si ma sfatuieste daca este necesar sau nu sa merg la dansa sa ma vada. Eu am recomandat-o cu toata inima tuturor prietenelor si rudelor mele. Este un om cu care pot sa discut, imi explica ce trebuie sa stiu, ca si cum am fi prietene, nu medic-pacient. din partea mea nota 10.

Dr. Danilceac Ala
De Maria pe 04 Februarie 2011

Este o doctorita buna, care chiar isi da interesul. Mai rar asa doctori. Nota 10.

Dr. Danilceac Ala
De Vatafu Olivia pe 07 Decembrie 2010

Eu am ajuns la dansa la recomandarea unei prietene cand am ramas insarcinata. Nu am citit nimic despre dansa inainte. Mi-a urmarit toata sarcina si m-a ajutat sa aduc pe lume un baietel sanatos. Este o profesionista, stie sa asculte si sa-ti explice orice nelamurire ai avea legata de sarcina si mai presus de toate este om. In cele 4 zile cate am stat in spital a venit sa ma vada pe mine si pe bebe si dimineata si seara, indiferent daca era in tura sau nu. Nu stiu cati medici se poarta asa?! Imi pare rau ca nu am intalnit-o inainte de a naste si primul copil. Dar din fericire medicii ca dansa te fac sa speri ca mai exista medici carora le pasa in spitalele de la noi. Olivia.

Dr. Danilceac Ala
De Elena pe 23 Noiembrie 2010

Am tot citit despre doamna doctor Ala Danilceac, si bune, si rele. Ce-as putea sa spun, mergand pentru prima data la consultatie la Gral Medical, am ramas foarte impresionata. In primul rind discutiile purtate, pe problema pe care o aveam, mi s-au parut ok. Am fost multumita de recomandarile pe care le-am primit. Ca prima impresie, despre d-na.doctor, mi s-a parut foarte tanara, plina de viata, foarte explicita in discutiile pe care le-am avut, am discutat cu dansa asa parca ne cunosteam de o viata. La alti doctori pe unde am mai fost am ramas cu un gust amar, asteptam altfel de explicatii de la acei doctori, insa dna. doctor Ala mi s-a parut foarte calma, o placere sa discuti cu dansa. Sfatuiesc si alte persoane sa mearga la dansa, un doctor care isi da silinta, mare lucru in ziua de astazi. Vis-a-vis de un comentariu pe care l-am citit, d-na.doctor este o scumpa si o draguta, voi merge la dansa in continuare cu mare incredere.

Dr. Danilceac Ala
De Voda Anca pe 09 Noiembrie 2010

Este o foarte buna profesionista, din punctul meu de vedere, tinand cont ca am mai trecut prin foarte multe experiente, cu diferiti medici ginecologi. Este foarte dinamica, se poate discuta cu dansa foarte deschis, orice problema iti este relatat pe intelesul tau. Ce-as putea sa mai spun, un om deosebit, iar prima impresie pe care ti-o face este increderea. Aceasta este parea mea personala despre d-na. dr. Danilceac Ala care este o scumpa.

Contact Dr. Danilceac Ala

Adresa

Traian Popovici, 78-91, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Piata Alba-Iulia
Of. postal 77 (Mihai Bravu)
Site www.gralmedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.