• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Danilceac Ala
18 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Danilceac Ala

Dr. Danilceac Ala medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral din Bucuresti.

Dr. Danilceac Ala medic specialist obstetrica - ginecologie in cadrul Clinicii de Diagnostic Gral din Bucuresti.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica de Diagnostic Gral

program clinica:
luni - vineri: 08:00 - 20:00;
sambata: 08:00 - 14:00

Opinii utilizatori

Dr. Danilceac Ala
De ALINA BORSAN pe 16 Noiembrie 2013

Am nascut de doua ori cu dr. Ala. Am doi ingerasi minunati, am trecut prin clipe grele prima data, dar doamna doctor a fost alaturi de mine. E super de treaba, un om minunat, bun doctor si o femeie foarte frumoasa.

Dr. Danilceac Ala
De OLTEANU FLORENTINA pe 24 Mai 2013

Este o doctorita super eu am nascut cu ea un baietel prematur si a fost ok si la nastere si dupa si acum dupa 5 ani. Am citit pe un alt forum ca ar fi lovit o pacient, dar nu cred. Este super de treaba si te ajuta cu orice ai nevoie si la alti medici. Si nu iti cere bani. Daca vrei, ii dai sau nu.

Multumesc pentru sfat!
De Liv pe 10 August 2012

Buna ziua, am citit comentariul dvs si vreau un raspuns. O cunosc pe d-na Dr. Danilceac numai prin intermediul prietenelor mele, au nascut cu dansa. Altceva m-ar interesa pe mine, vad ca in cazul dvs spuneti ca ati avut ceva probleme in a ramane insarcinata si dansa v-a ajutat, nu? Acest lucru voiam sa il clarific, daca este specializata si pe fertilitate de cuplu.
Multumesc anticipat pt raspuns.

Referitor la opinia comentariului trimis de Daniela
De Lili Amza pe 08 Noiembrie 2011

Tot ce sa scris despre doamna doctor Ala Danilceac este adevarat - la comentariul facut de Daniela -. Este o super doctorita, o mare placere sa mergi la dinsa, regret enorm ca nu am intilnit-o mai demult, insa asa este viata, trecind prin experiente esuate cu alti doctori, am ajuns mult prea tirziu la dna.doctor Ala, cind nu s-a mai putut face nimic. Insa asa cum spunea Daniela, trebuie foarte multa rabdare, pentru a se putea realiza ceva. Inca o data, parerea mea personala este ca dna.doctor Ala este foarte buna. O recomand cu multa incredere, si inca o data, o mare placere sa mergi la dansa!

Dr. Danilceac Ala
De Daniela pe 08 Noiembrie 2011

Fratilor, indiferent ce parere aveti voi despre aceasta doamna, va spun sincer nu am cuvinte sa descriu in cuvinte binele si finetea cu care am fost tratata de Ala,si cine spune ca nu este o profesionista sa mearga si la alti doctori si atunci sa faca diferenta. Dupa 1 0ani de tratamente prin toate spitalele Bucurestiului, dupa rezultate esuate,mi-am gasit salvarea in Ala. Asa ca sfatul meu, aveti rabdare! Totul se razolva cu ea.Si acum pot sa va spun ca am un baietel de 1 an si 7luni, si totul este ok! Fiti linistite sunteti pe maini bune!

Dr Danilceac Ala
De Bolan Larisa pe 17 August 2011

Doamna Doctor Danilceac este super eu am nascut acum un an si 3 luni cu dansa am fost supravegheata de ea pe tot timpul sarcinii si a fost cel mai bun doctor dupa parerea mea! Dansa a stiut sa vorbeasca cu mine, a stiut sa se faca inteleasa, de fiecare data cand am avut o problema mi-a fost alaturi si pot sa spun ca am incredere deplina in dansa, pot sa spun ca sa apropiat de mine atat de mult incat eu acum o simt ca o prietena nu ca si un doctor! Eu ii multumesc pentru ca exista si pentru ca am un ingeras sanatos!

Raspuns pentru Raluca si nu numai
De Olivia vatafu pe 18 Mai 2011

Eu am nascut acum 8 luni cu dansa, cezariana, un medic bun si mai ales om. M-a supravegheat toata sarcina, a avut grija de mine dupa nastere, a venit sa ne vada si pe mine si pe bebe dimineata si seara 4 zile cat am fost internata; Si eu si bebe am fost bine. Nu multi medici au grija de pacienti cum s-a purtat ea cu mine si pot face comparatie pt ca la prima nastere nu am avut norocul sa gasasc un medic la fel ci unul cu care doar am nascut, m-a asistat la nastere si atat. Eu cred ca este suficient sa mergeti doar o singura data la cabinet si o sa vedeti ce fel de om si de medic este.

Dr. Danilceac Ala
De Emi pe 13 Mai 2011

Am cunoscut-o pe d-na dr. Danilceac, intr-o perioada foarte grea din viata mea. Am ajuns la Municipal de urgenta pt ca am pierdut o sarcina,iar dansa era de garda. S-a purtat foarte frumos cu mine, mi-a vb frumos si m-a incurajat. Mi-a spus ce analize trebuie sa fac, le-am facut si au iesit bune. Acum sper sa raman insarcinata cat mai repede. Cu siguranta, cand va fi momentul voi merge tot la dansa.

Raspuns pentru Raluca
De Voda Anca pe 28 Aprilie 2011

Nu inteleg de ce iti este frica. Dna.Doctor Ala nu mananca oameni. Este o mare placere sa mergi la dinsa. Mergi cu incredere la dinsa. Daca cumva nu iti convine, nu te mai duci. Iar problema ca nu ar fi o buna profesionista - iti dau un sfat, am fost la asa zisi mari profesori ginecologi, care lasa foarte, foarte, foarte mult de dorit. In schimb doamna doctor Ala Danilceac isi da tot interesul. Succes.

Dr. Danilceac Ala
De Raluca pe 27 Aprilie 2011

Trebuie sa ma duc zilele acestea la doamna Ala si imi este frica pt ca am citit pareri si pro si contra si nu stiu ce sa cred "ba ca este o persoana buna, dar nu este o profesionista" daca poate sa imi spuna si mie cineva care a nascut cu ea cum este? nastere normala nu cezariana.

Contact Dr. Danilceac Ala

Adresa

Traian Popovici, 78-91, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Piata Alba-Iulia
Of. postal 77 (Mihai Bravu)
Site www.gralmedical.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.