• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cristureanu Viorel
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical
; maternitate

Dr. Cristureanu Viorel

Dr. Cristureanu Viorel, medic primar obstetrica-ginecologie, Constanta. Competinte in: Laparoscopie, Colposcopie, Ecografie obstetricala.

Dr. Cristureanu Viorel, medic primar obstetrica-ginecologie, Constanta. Competinte in: Laparoscopie, Colposcopie, Ecografie obstetricala.

Obstetrica-ginecologie;

Isis Medical Center, Constanta;
Centrul medical ProSana, Constanta;
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta;

Opinii utilizatori

Dr. Cristureanu Viorel
De Alex pe 01 Iunie 2012

Dr. Cristureanu Viorel? Se pare ca uitat de juramintele facute!
Am fost o pacienta foarte fidela si am increzut cu tarie in tot ce-mi spunea. Candva a fost un medic foart bun, dar acum s-a sictirit si isi bate joc de cine apuca. Dupa multe incercari am ramas insarcinata cu al doilea copil si m-am prezentat la dumnealui.
Domnul doctor Cristurean mi-a facut ecografie intravaginala (mentionez ca am sangerat dupa 2 zile) spunandu-mi ca e sarcina in 4 saptamani, dar pozitionarea nu e tocmai buna si totusi sa stau linistita, chemandu-ma la 7 zile. Dupa 7 zile la a doua ecografie (5 saptamani de sarcina) a afirmat ca e sacul gestational, dar nu si embrion si m-a chemat a treia oara la ecografie intravaginala dupa 7 zile. La cea de-a treia ecografie (6 saptamani ) aveam sa aflu ca era sacul gestational foarte mare, dar fara embrion (doar un punc mic) si m-a chemat si a patra oara la ecografie dupa 7 zile, iar diagnosticul a fost: sarcina fara embrion si cu "parere de rau" insistand sa ma chiureteze a doua zi. Mergand la alt medic (precizez ca acest medic m-a pus sa fac si analize inainte ceea ce Dr. Cristurean n-a facut asa ceva) mi-a depistat embrionul, dar fara activitate cardiaca (sarcina oprita in evolutie). Ce concluzie sa trag?
De ce domnul doctor Cristurean Viorel dupa 4 ecografii intravaginale, toate profunde, dureroase, scrise, semnate, stampilate si cu data pe ele n-a putut depista acel embrion care de fapt era acolo?
De ce domnul doctor Cristurean Viorelnu a mentionat de analize si a insistat pe chiuretaj?
Si de ce domnul doctor Cristurean Viorel daca numai are chef de munca si se axeaza numai pe bani nu renunta la meseria care nu i se potriveste? Dumnezeu e mare Domnule Doctor Cristurean Viorel si da la fiecare dupa sufletul pe care-l are si absolut toate se platesc in viata. Am fost pacienta foarte fidela ma repet, de multi ani mergand la dumnealui si crezand in tot ce mi se spunea. Acum nu mai pot decat sa atentionez viitoarele mamici sa se fereasca de cel care se crede om si medic cu renume: Cristurean Viorel.

Dr. Cristureanu Viorel
De Ralucaandreea pe 29 Martie 2012

Nu stiu daca il pot numi "doctor" m-a monitorizat toata sarcina si in luna a9a s-a ofensat foarte tare ca mi-am permis sa intreb de ce am programare la 16 si intru in cabinet la 17.30 ca la policlinica, incat m-a poftit sa nasc la policlinica, mi-a facut un control la misto, dar a uitat sa ma anunte ca eu nu mai aveam lichid si copilul risca sa se sufoce in burta, m-ia zis ca termenul ar fi cam peste 3 saptamani, aveam sa aflu de la alt doctor ca termenul era peste cateva zile. Datorita incompetentei lui a trebuit sa fac operatie de cezariana de urgenta.

Dr. Cristureanu Viorel
De Miruna pe 29 Noiembrie 2011

Nu merita sa mergi la el nici macar la un control de rutina, daramite sa il lasi sa iti supervizeze sarcina, poate ca or fi existat si cazuri fericite care nu au avut neplaceri cu dumnealui, dar eu personal nu il recomand. Am fugit de el in secunda in care mi-am facut un test PAP din care reiesea clar ca sufar de candidoza si m-a trimis acasa fara nici un fel de tratament pe motiv ca "lasa ca trece de la sine nu se moare de la asta". Trageti voi concluziile.

Dr. Cristureanu Viorel
De Dana pe 19 Septembrie 2011

Dr. Cristureanu este un medic exceptional un bun profesionist daca nu era el nu stiu daca acum as mai fi scris pe acest site.

Dr. Cristureanu Viorel
De Rodica pe 08 Martie 2011

Este doctorul meu de aproape 2 ani, am nascut un copil cu ajutorul si la indrumarea dansului si nu voi avea nici o ezitare in a-l alege si la al doilea bebe. Este un bun profesionist, spune lucrurilor pe nume, si am comunicat excelent. Il recomand tuturor cu incredere!

Dr. Cristureanu Viorel
De Mariana cazan pe 11 Februarie 2011

Domnul doctor este un exemplu demn de urmat un om deosebit din toate punctele de vedere (meserie respect si indrumare) un om de omenie cum rar intilnesti in lumea medicala. Ii doresc sanatate multa si numai bucurii.

Dr. Cristureanu Viorel
De Dana-lavinia pe 13 Ianuarie 2011

Am fugit de la el mancand pamantul. Mi-a recomandat sa raman insarcinata, stiind ca am probleme, si dupa aceea mi-a zis ca e foarte periculos, ca se poate sa mor s.a Asta nu e medic, care nu iti spune de la inceput care pot fi complicatiile. Ca sa nu mai spun ca eram pacienta lui de 2 ani (controale regulate) si habar n-avea, de cate ori ma vedea ma intreba daca ne cunoastem. Mi-am schimbat medicul, totul a iesit cu bine, dar vreau sa va spun ca pe noul medic (dr. Raica) l-am sunat la vreo 2 saptamani de la primul consult si stia si cine sunt si ce probleme am. Asa ca dl. Cristurean e, dupa opinia mea si a altora, un medic slabut.

Dr. Cristureanu Viorel
De Maruta pe 15 Decembrie 2010

Dr. Criaturean este un excelent medic si om. M-a impresionat si ii doresc tot binele din lume.

Dr. Cristureanu Viorel
De Georgiana pe 30 August 2010

Dr. Cristurean este un bun profesionist. Iti da toate informatiile necesare si te ajuta in luarea unei decizii medicale, pe care apoi o respecta si se straduieste sa dea tot ce e mai bun din ele. Pe mine m-a impresionat!

Contact Dr. Cristureanu Viorel

Adresa

-

Site www.maternitate-constanta.ro
www.prosanacenter.eu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.