• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Cristureanu Viorel
29 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical
; maternitate

Dr. Cristureanu Viorel

Dr. Cristureanu Viorel, medic primar obstetrica-ginecologie, Constanta. Competinte in: Laparoscopie, Colposcopie, Ecografie obstetricala.

Dr. Cristureanu Viorel, medic primar obstetrica-ginecologie, Constanta. Competinte in: Laparoscopie, Colposcopie, Ecografie obstetricala.

Obstetrica-ginecologie;

Isis Medical Center, Constanta;
Centrul medical ProSana, Constanta;
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta;

Opinii utilizatori

Dr. Cristureanu Viorel
De Simona D. pe 09 Septembrie 2013

Si eu am fost la dl doctor Cristureanu in urma cu ceva timp si nu am avut o experienta tocmai placuta. Imi spunea ca bebelusul avea un picior mai mare si unul mai micut. A fost crunt! Plangeam intr-una, nu intelegeam de ce?? Ultima oara mi-a spus-o cand eram insarcinata in luna a 8-a, cand dupa masuratorile dansului copilul avea vreo 2 kg. Am nascut cu alt medic, copilul a avut 4 kg, si a avut piciorusele egale. Are 5 anisori deja si ii multumim lui Dumnezeu ca este sanatos.

Dr. Cristureanu Viorel
De Oana pe 12 August 2013

Un om si un doctor minunat! Pierdusem un copil din cauza preeclampsiei (sub atenta monitorizare a doctoritei Solopenko), dar dr. Cristurean m-a incurajat sa raman insarcinata la doar un an dupa prima nastere (nastere prin cezariana). Totul a fost nesperat de bine! Mi-a dat increderea si sprijinul de care aveam nevoie si cu ajutorul dumnealui avem un baietel sanatos! Multumim domnului doctor.

Dr. Cristureanu Viorel
De Critianas pe 02 August 2013

Stiind ca copilul este pozitionat incorrect pentru o nastre normala, am fost sfatuita pt cezariana. am ales sa fac cezariana la Isis la dl. doctor Cristurean pentru ca am vrut sa evit orice problema care ar fi aparut in spital, de atfel Cristurean recomandat de alte cunostiinte ale mele. Dupa nastere am avut probleme cu copilul in sensul ca fiica mea a avut displazie, la cezariana este mai greu sa faca displazie avand in vedere ca copilul nu este tras, ci pur si simplu scos, numai ca dl doctor l-a scos de picioare, filmarea video a sotului meu confirma toate astea. A stat intr-un aparat special pana la 1 an si 2 luni, acum este cat de cat rezolvata problema ei. Urmeaza problema mea, acum 2 zile pentru ca aveam dureri in zona operatiei de cezariana, am fost la un examen ecografic la dna. dr. Ciufu un medic deosebit de bun. rezultatul: endometrioza abdominala rezultata in urma operatiei de cezariana. Asta inseamna ca atunci cand mi-a facut operatia de cezariana in loc sa fie atent cum coase si cum prinde membrana uterina, a lasat tesut al uterului in afara uterului. si acum, celulele se dezvoltta in tesutul adipos abdominal. Concluzia, eu trebuie sa merg acum la un chirurg sa-mi "curate" operatia de cezariana facuta de Cristurean (adica imi desface operatia o curate si o coase la loc). Asta cum se cheama? ca dupa parerea mea e malpraxis curat.Sa nu mai spun ca operatia de cezariana nu a fost o urgenta. Am fost programata cu vreo 3-4 zile inainte la ora X. Si la Isis am platit nu a fost gratis. Si acum cine plateste? Raspuns corect, tot eu. Ca sa nu mai spun ca am auzit si alte magarii despre acest domn doctor. deci fetelor, de evitat.

Cum il gasesc?
De Alina pe 16 Mai 2013

Unde il pot gasi pe dl dr Cristureanu in afara de Isis? Sunt insarcinata in 3 luni si nu mai vreau sa merg la dr. la care mergeam. Multa lume mi l-a recomandat pe dl Cristureanu. M-ar interesa cam si ce preturi are.

Dr. Cristureanu Viorel
De Alina pe 16 Mai 2013

Am fost astazi la cbinetul dumnealui pentru o intrrupere de sarcina de 8 saptamani, dupa care a facut mii de eforturi ca sa pastrez sarcina. Prea probabil nu mai are paciente de pe care sa faca bani. I-am explicat ca mai am un baietel mic si mai mult de atat am luat antibiotice, dar nici nu ma ascultat bine a inceput cu expresii de prost gust, fa-l si pe asta ca dupa aia tati iti pune un sterilet, poti face sex si in picioare tot nu ramai insarcinata, e bine cand copii au diferenta mica la varsta si esti operata prin cezariana, nu? Dupa nastere iti leaga tati trompele si faci sex cat vrei. De parca am fost la dr. de sexologie, nu ginecolog un dr atat de nepoliticos n-am mai vazut. Mi-am facut o impresie nemaipomenita despre el.

Exemplu de profesionalism si rabdare
De Croitoru-milica ana maria pe 03 Mai 2013

Pentru mine dl. dr. Cristurean este un exemplu de profesionalism si rabdare. Sub atenta monitorizare a d-lui dr. am adus pe lume in data de 26.04 2013 o fetita sanatoasa de 3 kg. Pe tot parcursul sarcinii dl dr. m-a tratat cu rabdare si mi-a raspuns tuturor intrebarilor (care nu au fost putine credeti-ma, mai ales ca am fost la prima sarcina, una nu fara stres - la triplu test mi-a iesit risc crescut 1/70 de sindrom Down si a trebuit sa fac amniocenteza, operatiune pe care dl. dr. a infaptuit-o fara probleme, apoi la 30 saptamani am racit cobza si bomboana de pe tort am facut si un prurit de sarcina care m-a tinut treaza cateva nopti bune.) Ii urez d-lui dr sanatate si putere de munca sa poata face fericite cat mai multe familii.

Dr. Cristureanu Viorel
De Olesea pe 10 Decembrie 2012

Sunt de acord intru totul cu ce ati spus despre domnul doctor! E adevarat ca e un om de mare valoare, un profesionism cum rar mai gasesti in zilele noastre. Toata increderea si respectul pentru dumnealui!

Este un om deosebit
De Marian din Ovdiu pe 04 Noiembrie 2012

Sa-l tina Dumnezeu tot asa cu dragoste pentru meserie, pentru viata mamicilor, pentru viata noilor nascuti. E un om rar, un om de o valoare poate prea mare pentru societatea romaneasca, inca o data felicitari doctore!

Urare
De Violeta pe 09 Octombrie 2012

Domnul dr. Cristureanu este un om deosebit, rar intalnesti asemenea oameni. Astazi 9 oct. implineste o frumoasa varsta si ii doresc multa sanatate, fericire alaturi de cei care il iubesc. La multi Ani Domnule Dr.

dr Cristurean
De Dana pe 12 Iunie 2012

Parerile sunt pro si contra pentru oricare medic. Cel putin eu asta am observat. L-am ales pe dl dr. Cristurean pentru ca il consider un profesionist. Desi am fost nemultumita pe parcursul sarcinii pentru ca la control nu facea decat eco si atat, in momentul cand am avut intrebari mi-a raspuns cu calm si rabdare, iar la final, cand au aparut complicatii cu sarcina, s-a comportat exemplar. era la fel de preocupat ca si mine de sanatatea micutului. astfel ca, dupa 1 luna de monitorizare intensa, am nascut un baietel perfect sanatos, in ciuda faptului ca prezenta risc. si desi eram si eu nemultumita ca de la un control la altul nu ma retine, am constatat ca de fapt m-a retinut de mult, evident nu dupa nume, ci dupa caz si figura. ideea e urmatoarea: daca sarcina decurge normal, fara probleme, orice medic este bun pentru a o monitoriza. ce ne facem insa cand apar complicatiile? eu l-am ales pe dl doctor avand convingerea ca va sti ce sa faca intr-un momet dificil, si nu m-am inselat.

Contact Dr. Cristureanu Viorel

Adresa

-

Site www.maternitate-constanta.ro
www.prosanacenter.eu
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.