• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Craciun Alina
26 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Craciun Alina

Dr. Craciun Alina medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

Dr. Craciun Alina medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Unirea

Opinii utilizatori

Dr. Craciun Alina
De AA pe 25 Octombrie 2013

Am mers la un consult de rutina la doamna doctor si din pacate am plecat cu un gust amar. A fost rece si distanta, usor enervata chiar, probabil nu reprezentam un caz interesant pentru dumneaei si tot ce mi-a transmis a fost ca dorea sa scape cat mai repede de mine. Raspundea corect si in termeni specializati intrebarilor mele, insa nimic mai mult. Cred ca as fi putut citi si pe internet informatiile furnizate in acest mod de doamna doctor, insa nu asta cred ca doreste un pacient sa auda de la medicul caruia ii incredinteaza problemele sale. Ba mai mult, dupa mine a urmat o doamna gravida pe care a intampinat-o din usa cabinetului numai lapte si miere, o vadita schimbare de atitudine . Prin urmare, o experienta destul de neplacuta pt mine si cu siguranta de nerepetat.

Un om minunat,o super profesionista
De Monica Dobric pe 19 Septembrie 2013

Este o doamna doctor minunata! O recomand din tot sufletul. Eu mai am un pic si ma apropii de marele final. Mi-a fost foarte aproape toata sarcina, m-a incurajat, m-a linistit ori de cate ori aveam nevoie si mereu mi-a raspuns la orice simptom ciudat pe care il aveam rapid. Un om deosebit un medic de mare exceptie!

La ce spital o pot gasi?
De Daniela pe 04 August 2013

Buna seara, ma intereseaza si pe mine sa ajung la o consultatie la doamna dr. Alina Craciun dar ma intereseaza daca o pot gasi si la vreun spital de stat.

Super doctor
De Ana pe 02 Iunie 2013

Am nascut cu dansa luna aceasta si este un doctor de exceptie pe care il recomand cu cea mai mare incredere.Multumim doamna doctor.

Spital
De Elena pe 04 Aprilie 2013

Buna, a mai nascut cineva recent cu dansa? Este comunicativa? La ce spital de stat este angajata? Multumesc.

Medic gineco ok
De Geanina pe 26 Noiembrie 2012

Am nascut cu ea in 2009 primul bebe natural si acum sunt la al doilea bebe in 27 de saptamani. Tot cu dansa voi naste. Este mereu disponibila si comunicativa, grijulie si umbla cu mila. Pentru mine a contat si conteaza foarte mult faptul ca pot discuta cu medicul meu ce ma "doare" si stiu ce ma asteapta. A doua nastere tot natural vreau si sper sa fie la fel de atenta pana la final.

Urgent contact dna doctor
De Dobrita stefania pe 06 August 2012

Buna, te rog frumos, imi poti trimite pe email nr. dnei doctor. E urgent, iar la Regina Maria nu am reusit sa o prind. stefania104@yahoo.com. Multumesc frumos.

Un medic extraordinar
De Alina pe 16 Iulie 2012

Am numai cuvinte de lauda fata de doamna doctor Alina Craciun. Un medic si un om absolut deosebit. Am nascut cu dansa in noiembrie 2006 la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Am pastrat legatura cu doamna doctor, este medicul meu ginecolog.

Dr. Craciun Alina
De Laura pe 12 Iulie 2011

Eu am nascut cu dansa in septembrie 2010, prin cezariana la spitalul Ilfov.
Este un medic si un om extraordinar, pune mult suflet in ceea ce face, o recomand tuturor.

Dr. Craciun Alina
De Tomescu Denisa pe 18 Aprilie 2011

Si eu am nascut cu doamna doctor in noiembrie 2010. Este un medic deosebit si in acelasi timp un om pe care te poti baza. Mi-a urmarit toata sarcina, a fost super atenta cu mine, imi raspundea mereu la telefon si intotdeauna m-a facut sa ma simt in siguranta. Multumim inca odata pentru ca a avut grija de noi.

Contact Dr. Craciun Alina

Adresa

Bulevardul Unirii, 57, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.cmu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.