• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Craciun Alina
26 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular

Dr. Craciun Alina

Dr. Craciun Alina medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

Dr. Craciun Alina medic specialist obstetrica - ginecologie, competente in colposcopie.

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Unirea

Opinii utilizatori

Informatii actualizate
De CIrina pe 21 August 2019

Buna ziua! Daca stie cineva unde poate fi gasita acum dna dr. Craciun, si eu am nevoie de informatii, va rog.
cmonica05@yahoo.com
Multumesc!

Mioara
De Muxitza pe 03 Martie 2019

Buna ziua, stie cineva unde lucreaza acum dr Alina Craciun? Va rog mail la: mioritzza_2003@yahoo.com.
Multumesc!

Contact dr. Alina Craciun
De AndreeaS pe 20 Februarie 2019

Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu un nr. de telefon al dnei dr. Alina Craciun. Dansa nu mai apare pe lista de medici la Regina Maria si imi doresc tare mult sa pot lua legatura cu ea. Sunt insarcinata in 6 saptamani. Imi puteti trimite un mail: andeya_fr@yahoo.com. Multumesc!

Contact dr. Alina Craciun
De Anca pe 23 Octombrie 2017

Va rog frumos sa ma ajutati cu un nr de tel al dnei. Dr. Alina Craciun. Am fost azi la dansa, si urmeaza sa mai merg peste 2 saptamani dar pana atunci as vrea mult sa ii transmit ceva telefonic, sunt tare nelinistita. Sunt insarcinata in 7 sapt. Multumesc! Imi puteti trimite un mail: ancampetrescu@gmail.com

Super doctor
De Ana pe 30 Iulie 2017

Merg de multi ani la ea, este foarte draguta, te asculta si coopereaza.
Am o problema recurenta si a tinut intotdeauna cont de sugestiile mele, inclusiv cele 'alternative', astfel incat sa gasim impreuna solutiile. Ii multumesc si o recomand cu caldura.

parere
De IONE_M pe 08 Decembrie 2016

Buna! Am si eu cateva intrebari pentru cele care ati nascut natural cu dna dr Craciun Alina. inteleg ca este adepta unei nasteri naturale, insa as vrea sa intreb daca este adepta unui travaliu natural sau incurajeaza oxitocina, daca se grabeste sa faca epiziotomie sau nu? Dupa nastere are rabdare, atunci cand exista dorinta din partea mamei sa tina bebelusul pe burta? Sau asteapta pana ce cordonul ombilicar nu mai pulseaza? Ma intereseaza cat de receptiva este la anumite dorinte de-ale mamei? Exista medici care desi sunt ok cu decizia mamei de a naste natural, in sala de nasteri reactioneaza nu tocmai "natural". Cum este dansa? Multumesc anticipat!

Dna
De Iulia pe 14 Noiembrie 2015

Am nascut cu dna dr Alina Craciun la spitalul Regina Maria si o recomand cu caldura. Este un doctor minunat, nu a parasit sala de nasteri pe tot parcursul travaliului, mi-a explicat pas cu pas ce urmeaza sa se intample si cum se vor desfasura lucrurile, cu mult calm si profesionalism. Cu alte cuvinte, am simtit-o aproape si ca ii pasa. Chiar daca eu eram hotarata sa fac cezariana, dna doctor m-a incurajat sa incerc mai intai natural, lucru foarte de apreciat, avand in vedere ca i-ar fi fost mult mai usor sa ma opereze si sa termine intr-o ora. A doua zi m-a sunat sa vada cum sunt si dupa-amiaza a venit sa ma viziteze, cu toate ca era weekend si avea liber. Ca sa concluzionez, este un om minunat, care arata ca ii pasa, iar in momentele acelea, acest lucru inseamna enorm pt paciente.

Super doctor
De Ioana pe 16 Iulie 2015

Am născut de curând natural cu dansa. Super medic. Chiar dacă dupa nașterea mea avea programat concediul, m-a sunat aproape zilnic sa vadă cum ma simt, asta pe langa medicii cu care vorbise sa vina sa urmărească personal cum evoluează recuperarea pe perioada internării. Pe parcursul sarcinii s-a purtat foarte profesionist. Recomand si dacă voi mai avea un bebe, tot cu dansa voi naște! Mulțumesc Doamna ca ați fost alături de noi pe toata aceasta perioada!

De nota 10
De Corina pe 10 Februarie 2014

Eu am nascut natural acum 3 saptamani cu doamna dr ALina Craciun la spitalul Regina Maria. Este un doctor de nota 10. Am fost foarte multumita de ea si pe perioada sarcini, dar si la nastere. Pe perioada sarcinii stie cum sa iti alunge grijile, daca exista, te lamureste la orice intrebare ai avea. La nastere pot spune ca mi-a dat incredere ca pot sa merg pana la capat, m-a luat treptat, nici nu mi-am dat seama ca deja venise momentul. O recomand cu incredere, este un doctor profesionist.

Un dr. extrem de precaut
De Sandra pe 30 Ianuarie 2014

Buna ziua. Mi-a urmarit sarcina si am nascut cu dansa in sep 2013. Este un dr. extrem de precaut, care, in loc sa ma linisteasca, reusea sa ma ingrijoreze cu temerile ei. O profesionista, dar cam rece. Va recomand sa aveti incredere in chimia dintre dr. si pacient - daca nu exista, e bine de evitat colaborarea!

Contact Dr. Craciun Alina

Adresa

Bulevardul Unirii, 57, Bucuresti, Sectorul 3

Site www.cmu.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.