• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ciupa Mariana
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Ciupa Mariana

Dr. Ciupa Mariana medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

Dr. Ciupa Mariana medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President din Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755

Opinii utilizatori

Nota 20
De Carmen pe 13 Mai 2012

Si eu merg de ceva timp la doamna doctor Ciupa. Tot respectul pentru modul cum se implica in fiecare caz. Sunt insarcinata si nu-mi fac nici o grija pentru nastere. De la 300 Km merg la TM doar pentru ca ma simt in siguranta si am incredere in dumneaei.

Pentru Gia
De Larisa pe 02 Mai 2012

As vrea sa raspund mesajului trimis de Gia. Am nascut cu doamna doctor Ciupa la un spital privat, a fost o nastere dificila, cu o sangerare mai mare dupa ce a iesit placenta, dar nu mi s-a parut nici o clipa ca s-a pierdut cu firea, s-a descurcat cu profesionalism, stia foarte clar de ceea ce are nevoie. M-am simtit in siguranta, de aceea sunt surprinsa de ceea ce ai povestit. O recomand cu cea mai mare incredere. Probabil tu ai nascut la Odobescu, unde stiu de la prietenele mele ca daca apare o complicatie trebuie sa chemi si seful. Pacat ca tot ceea ce a facut d-na dr pentru tine s-a redus numai la un zambet. Ar fi trebuit in cele 9 luni sa iti dai seama de ce fel de om este.

Complimente
De Barboni rozalia pe 21 Aprilie 2012

Buna, si eu am nascut in februarie 2011 cu dr. Ciupa, cu un pic de complicati, dar sfaturile si zambetul linistitor al dansei au fost pentru mine de mare ajutor. Din partea mea are tot respectul.

Doctor de nota 10
De Luminita pe 21 Martie 2012

Si eu am nascut cu D-na Dr. Ciupa la Odobescu, numai cuvinte de lauda pentru dansa!

Dr Ciupa Mariana
De Gia pe 07 Martie 2012

Din pacate experienta mea cu dr Ciupa nu a fost prea fericita. Am avut o nastere cu complicatii iar dansa nu a mai stiut ce sa faca si a trebuit sa-l cheme pe seful ei in ajutor. Acum sunt bine si eu si bebe dar trebuie sa va spun ca in meseria asta nu e totul sa zambesti frumos, mai trebuie sa stii si ce sa faci in situatii de urgenta

Doctor bun
De Cristina pe 03 August 2011

Cel mai bun medic ginecolog pe care l-am intalnit si in plus de asta un om de nota 10. Am avut o sarcina de mare risc la 37 de ani, cu foarte multe complicatii. Fara doamna doctor Ciupa nu as fi putut sa duc sarcina la bun sfarsit. Datorita ei am o fetita minunata, cel mai frumos lucru care s-a intamplat in viata mea. Nu am cuvinte sa-i multumesc. V-o recomand cu toata caldura. La fel si echipa de la Clinica President.

Dr. Ciupa Mariana
De Gina pe 09 Martie 2011

Am nascut si eu cu d-na dr. sunt de acord cu parerile de mai sus. Nota 10!

Dr. Ciupa Mariana
De Chira pe 01 Martie 2011

Am nascut prin cezariana cu d-na doctor la Clinica President si sunt foarte multumita, totul a decurs foarte bine si pentru copil si pentru mine. O recomand cu toata caldura.

Dr. Ciupa Mariana
De Luminita pe 07 Februarie 2011

Asa este, o femeie deosebita, eu merg tocmai de la Tg-Jiu, nu regret o secunda, se dedica in totalitate, este o femeie de nota 20!

Dr. Ciupa Mariana
De Adelina pe 02 Ianuarie 2011

Un medic desavarsit dedicat carierei sale, vesnic cu zambetul pe buze. O femeie de exceptie, nu regret o clipa alegerea facuta.

Contact Dr. Ciupa Mariana

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Telefon 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755
Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.