• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Ciupa Mariana
21 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital particular
; clinica

Dr. Ciupa Mariana

Dr. Ciupa Mariana medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

Dr. Ciupa Mariana medic primar obstetrica ginecologie in cadrul Clinicii President din Timisoara.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

Clinica President din Timisoara

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755

Opinii utilizatori

Dr.Ciupa Mariana
De Frant Aurelia pe 20 Septembrie 2017

Inainte de toate,d-na Dr.Ciupa Mariana este un OM deosebit.Am avut norocul sa o intalnesc acum 10 ani.Un medic de exceptie,nu am cuvinte !!!

Ciupa Mariana
De Ileana pe 03 Martie 2016

Mai stie cineva cum e d-na dr. Ciupa Mariana, tot ok a ramas sau s-a schimbat? As avea nevoie de numarul dansei daca vrea cineva sa mi-l dea. Multumesc

forte buna doctorita
De Nica diana pe 09 Martie 2015

Sunt de 4 ani pacienta Doamnei Ciupa si eu si sora mea ,amnascut amindoua cu ea si suntem forte multumite,este un om deosebit ,un foarte bun doctor ,va recomand tuturor femeilor sa o cunoasteti.

Un medic foarte bun
De Miruna Mogos pe 25 Iulie 2014

Sunt pacienta Doamnei dr. Ciupa de 7 ani, si am nascut 2 copii cu dansa, ambele nasteri naturale. Este un bun profesionist si am apreciat felul cald si prietenos in care comunica cu pacientele. A fost disponibila ori de cate ori am avut nevoie ceva, pe telefon sau sms. O recomand cu caldura.

Tot respectul
De Jicoane Nicoleta pe 25 Iunie 2014

Am numai cuvinte de lauda la adresa doamnei doctor, este o persoana dedicata meseriei, foarte calma, poti sa o suni oricand si la orice ora, te trateaza cu respect. Iti explica cu rabdare orice problema, o recomand cu toata increderea.

Cea mai buna doctorita
De Nituleac nicoleta pe 02 Ianuarie 2013

Am nascut in 2011 la maternitatea Odobescu cu dansa, totul a decurs foarte bine, avand in vedere ca aveam trombofilie. M-a ajutat foarte mult si cu sfaturi, in plus, o sunam la orice ora daca aveam probleme sau nelamuriri si niciodata nu s-a suparat.Merita tot respectul.

Dr. Ciupa Mariana
De Simona Farkas pe 05 Noiembrie 2012

Asemeni doamnei din Bucuresti, care strabate tara pentru a veni la d-na doctor Ciupa Mariana, recomand tuturor celor interesati sa se prezinte cu incredere la d-na Ciupa. Este un om deosebit, um medic extraordinar! Nu veti regreta ca ati cunoscut-o!

Un om deosebit
De Bianca pe 19 Iulie 2012

Sunt pacienta doamnei doctor de 2 ani si credeti-ma pe cuvant ca nu am intalnit pana in prezent medic mai bun, te trateaza cum si ar dori sa fie tratata ea, in primul rand e femeie, mama si medic. Iti da putere si incredere ca totul va fi bine si final vezi ca chiar asa e. Nu da tratamente fara sa fie cazul, are rabdare si isi stapaneste foarte bine meseria. Sunt insarcinata si locuiesc in Bucuresti si merg la control doar la Timisoara. O recomand cu toata increderea!

Super de treaba si profesionista doamna Dr. Ciupa Mariana
De Nituleac nicoleta pe 24 Mai 2012

Am fost pacienta ei in 2011 si am fost foarte multumita. Mai rar gasesti un asa om de valoare dedicat meseriei sale. Aveti incredere in ea, e super ok. Nu am mai intalnit niciodata un asemenea doctor bun din toate punctele de vedere.

Dr Ciupa Mariana nota 10
De Alina pe 22 Mai 2012

Am nascut cu doamna Ciupa in iulie 2011 la spitalul Athena, o nastere prin cezariana si sunt foarte multumita. O recomand din toata inima.

Contact Dr. Ciupa Mariana

Adresa

Franyo Zoltan, 6, Timis, Timisoara

Telefon 0256.430.047 / 0356.465.841 / 0734.557.755
Site www.maternitate-privata.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.