• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Branescu Nicusor
33 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Branescu Nicusor

Dr. Branescu Nicusor medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Branescu Nicusor medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

Dr. Branescu Nicusor
De O pacienta a dl dr branescu pe 03 Aprilie 2011

Eu am fost prima data la domnia sa in aprilie 2010. Eram insarcinata in 6 saptamani dar sarcina era oprita din evolutie, m-a intrebat de 2 ori cate saptamani am. Nu mi-a zis ca sarcina e oprita din evolutie, mi-a dat niste medicamnte si mi-a zis sa stau la pat si daca mi se intampla ceva sa il sun urgent. Bineinteles ca l-am sunat in seara in care fusesem la control nu mi-a rapuns la primul apel, insa m-a sunat inapoi. I-am explicat prin tel ca sangeram si mi-a zis sa ma internez de urgenta. Mi-a dat numele unei dr care era de garda. La 2 dupa internare aveam avort spontan. M-a tinut in spital sub supraveghere 3 zile dupa chiuretaj si apoi timp de 3 luni m-a chemat la control. Mie mi s-a parut un om extraordinar si care nu se uita niciodata cati bani ii bagi in buzunar. Acum sunt din nou insarcinata si merg tot la dumnelui.

Dr. Branescu Nicusor
De Dana pe 28 Martie 2011

Domnul doctor m-a ajutat enorm, datorita profesionalismului si sufletului sau extraordinar pot astazi sa imi tin ingerasul in brate. M- ajutat sa imi implinesc visul.

Dr. Branescu Nicusor
De Alina pe 24 Ianuarie 2011

Am nascut cu dr. Branescu in iulie 2010 si pot afirma ca este un medic exceptional caruia ii pasa de pacientele sale. In ultima saptamana inainte de a naste m-a rugat sa-l sun in fiecare zi sa-i comunic cum ma simt. Ce medic mai face asta? Este un medic exceptional si un om deosebit. Ii doresc multa sanatate!

Dr. Branescu Nicusor
De ELLA ONCIOIU pe 20 Ianuarie 2011

Un medic cum nu intalnesti prea des. Cu ajutorul dumnealui am un baietel de 4 ani. Am avut o sarcina cu probleme de stat la pat 8 luni, dar cu ajutorul si recomandarile dumnealui am reusit. Sa va dea Dumnezeu sanatate.

Dr. Branescu Nicusor
De Cora pe 17 Ianuarie 2011

o nemaipomenita simbioza intre omenie, modestie si profesionalism! Nici nu exista nota pentru dansul! Este mult peste nota 10! Este om!

Dr. Branescu Nicusor
De Andreea M pe 13 Ianuarie 2011

Un om deosebit, care m-a ajutat enorm intr-o perioada grea a vietii mele.

Dr Branescu Nicusor
De Ady29 pe 15 August 2010

Un doctor exceptional, cu dedicatie pentru meseria pe care o are. Il recomand cu multa incredere si caldura. Am un copil minunat, sanatos si-i multumesc din suflet domnului doctor pentru sfaturile date pe perioada sarcinii. Am avut o nastere foarte usoara si fara probleme. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere de munca. Din partea mea, cea mai mare recunostinta si mult respect.

Dr. Branescu Nicusor
De Mihaela pe 28 Iulie 2010

Eu din pacate m-am intalnit intr-o alta ipoztaza cu el nu prea placuta. Am ales sa fac avort si mi-a fost recomandat de fosta directoare de la Polizu. Un doctor exeptional avand in vedere ca n-am avut dureri sau alte probleme dupa aia, tin legatura cu el si acuma si cand voi avea copil la el ma duc e super si ca om si ca doctor.

Dr. Branescu Nicusor
De MARILENA pe 05 Iulie 2010

Ii multumesc si ma rog pt. sanatatea dansului zilnic, de 5 ani incoace, atat are baietelul meu, care imi umple viata si pe care era sa-l pierd din nepasarea dr. Magdalena Mogos de la acelasi spital(care imi era dr. si imi urmarea evolutia sarcinii). Tocmai de aceea tuturor cititoarelor ,viitoare mamici le recomand pe acest domn dr.Branescu cu suflet mare si sa fuga de doamnele dr. pt. ca sunt foarte distante, dure si nu-si fac treaba cu dragoste de meserie. Il recomand tuturor pe dr.Branescu Nicusor(dansul fiind de garda in acea noapte) care mi-a salvat bebelusul nascut prematur si care acum e un exemplu de copil (se mira toti de el crezand ca e la scoala, el avand abia 4 ani jumatate. Este foarte inteligent si solid, acum la sfarsit sa va fac sa radeti putin, zic cu Nicusor l-am facut, cu Nicusor l-am nascut pe sotul meu chemandu-l la fel. Multa stima si respect pt. domnul dr. si o viata lunga presarata cu multe bucurii. Multumesc pt. ca existati, o fosta si cu ajutorul lui Dumnezeu o viitoare pacienta.

Profesionalism
De Mihaela Zamfir pe 21 Mai 2010

Sunt pacienta dansului de 11 ani. Este un medic foarte bun.Ii multumesc ca exista

Contact Dr. Branescu Nicusor

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.