• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Branescu Nicusor
33 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Branescu Nicusor

Dr. Branescu Nicusor medic primar obstetrica ginecologie.

Dr. Branescu Nicusor medic primar obstetrica ginecologie.

obstetrica ginecologie

obstetrica ginecologie

maternitatea Polizu

Opinii utilizatori

Un doctor de nota 10
De DOBRE Anemari pe 15 Iunie 2014

Domnul doctor este un profesionist si un om de exceptie.

Dr, Branescu Nicusor-un doctor care isi respecta meseria!
De Juganaru doina pe 25 Februarie 2014

Un doctor responsabil, constiincios si caruia ii pasa de pacienti. Pentru oricine cauta "un doctor bun" din toate privintele!

Un dr. dedicat profesiei si un om cu o inima de aur
De Mihaela pe 01 Aprilie 2013

M-am prezentat la dansul la Romar Medical fiind insarcinata in 6 saptamani. Mi-a spus de la inceput ca nu am destul lichid, insa mi-a dat tratament si mi-a insuflat mult optimism. Toate analizele de sange au fost foarte bune si secretia vaginala la fel. Din pacate, copilasul meu s-a oprit din evolutie la 10 saptamani. Dansul m-a chiuretat si va spun cu mana pe inima ca toata lumea din Polizu era atenta cu mine datorita dansului. Nu se uita daca ii dai bani sau nu. Credeti-ma ca ii parea rau de faptul ca copilasul meu nu mai traia. S-a purtat exemplar cu mine, dupa chiuretaj intr-o ora m-a vizitat de 4 ori. Un om exceptional sa ii dea D-zeu multa sanatate si sa aduca multi copii sanatosi pe lume. Dupa ce ma voi reface mi-a zis sa imi faca testele genetice si de trombofilie. Tot cu dansul voi continua sa ma aiba sub supraveghere. Este un bun dr. insa si se implica pentru pacientele dansului. Se supara foarte tare daca nu tii tratamentul si nu faci ca dansul. Eu am ajuns la dansul fiindu-mi recomandat de colegele care au mai nascut cu dansul. Vi-l recomand cu mare drag pe acest minunat dr. Eu ma simt foarte bine dupa chiuretaj, nu am dureri si tin cu strictete tratamentul. Va doresc multa sanatate si daca aveti si alte intrebari despre dl dr. cu mare drag va raspund. Am telefonul dansului si mi-a zis ca nu conteaza ce ora e, daca am o problema sa il sun. Mai rar medici ca dansul.

Super Doctor
De Ionut pe 03 Februarie 2013

Un doctor de nota 10, fara pretentii, are grija si de cei care nu sunt foarte avuti. Ma bucur ca mai exista si asemenea doctori pe lumea asta si asa grea. Felicitari, Domnule Doctor si multa sanatate sa mai puteti aduce pe lume copii frumosi ca si al meu.

Un om respectabil!
De Iuliana leanca pe 07 Decembrie 2011

Mult respect! Acest om mi-a salvat sarcina care inca din primele 2 luni era programata sa fie intrerupta, urmatoarele luni s-a zbatut sa pastrez copilul care crestea in mine, m-a internat in spital atunci cand a fost nevoie si a avut o grija deosebita fara sa fie nevoie sa bag mana in buzunar asa cum se practica pe alocuri, a fost singurul medic din 4 consultati care mi-a garantat ca sarcina va fi dusa pana la termen atata vreme cat ii respect recomandarile - binenteles. Datorita acestui om astazi fiica mea implineste 3 ani. Mult respect si succes in activitate!

Dr. Branescu Nicusor - un medic foarte bun
De Marin liliana pe 04 Decembrie 2011

Imi pare foarte rau de ceea ce vad pe acest site, dar am impresia ca parerile sunt impartite. Cele care-l critica pe acest medic sunt cele care nu l-au vazut in viata lor pe Nicusor Branescu si asculta pareri diverse din toate partile. Va spun din toata inima ca este un medic foarte bun. Mama mea a fost operata de fibrom uterin de 5 kg de acest medic, credeam ca nu mai are vreo speranta la viata, asta prin anul 2000. Asta nu a fost nimic, dar vreau sa va spun ca atat de multumiti am fost cu toti de acest medic incat, mi-a venit randul si mie. Vreau sa va spun cu mana pe inima ca m-am dus la Polizu sa-l caut dupa 11 ani de la operatia mamei mele. I-am spus cine sunt, bineinteles ca nu si-a mai adus aminte (la cate paciente ii trec prin mana intr-un an, dar in 11), dar i-am spus ce probleme am, m-a indrumat ce pasi sa urmez, m-a internat, mi-a facut conizatie si chiuretaj biopsic a vazut ca rezultatul a fost fara modificari sa-mi puna viata in pericol, apoi dupa 21 de zile de la rezultat m-a intrebat daca vreau sa ma operez de a aceeasi problema pe care a avut-o si mama mea. Am zis da, m-am operat si acum sunt ok. Ii multumesc pe aceasta cale acestui minunat doctor. Eu una vi-l recomand cu multa caldura.

Un om exceptional
De Negru dana pe 20 Septembrie 2011

Am mers la domnul doctor in urma cu un an la recomandarea unei prietene,cu o sarcina pierduta cu alti 2 ani in urma,timp in care imi pierdusem orice speranta de a mai ramane insarcinata,dupa multe incercari si dupa ce fusesem pacienta dnei Mihalache de la CFR2. Dupa primul control, dnul Branescu mi-a insuflat atat de multa incredere in mine, incat, inainte sa incep orice tratament ca sa raman insarcinata,mi s-a intamplat pe cale naturala.Datorita profesionalismului dnului doctor, care mi-a supravegeat sarcina cu atentie, am astazi un inger de fata, care a ales sa se nasca chiar in seara de revelion 2010-2011, din pacate nu cu dansul. Ii urez din suflet multa sanatate si infinite multumiri!

Dr. Branescu Nicusor
De Cristina pe 24 Mai 2011

Dr. Branescu mi-a urmarit sarcina de la 6 luni, m-a asistat la nastere apoi a venit zi de zi chiar si duminica sa vada cum ne simtim eu si bebe. Este un super om si te incurajeaza mereu. Doresc tuturor viitoarelor mamici un asemenea doctor si om.

Dr. Branescu Nicusor
De Ioana D pe 07 Mai 2011

Domnul doctor este un profesionist si un om de exceptie. Se implica in ceea ce face si in cazurile pe care le supravegheaza, si simti ca ai cu cine comunica si ca esti ascultata, cu blandete si cu caldura. Eu il respect enorm si doresc tuturor viitoarelor mamici sa aiba parte de un asemenea medic dedicat.

super
De Ada barbu pe 18 Aprilie 2011

un doctor de nota 10

Contact Dr. Branescu Nicusor

Adresa

Gheorghe Polizu, 40, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Acces Metrou Gara de Nord iesirea Gh. Polizu si Piata Victoriei
Tramvai: 24, 20
Troleibuz: 65, 79, 86, 97
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.