• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Botnari Elena
25 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Botnari Elena

Dr. Botnari Elena medic specialist obstetrica ginecologie, sef sectie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

Dr. Botnari Elena medic specialist obstetrica ginecologie, sef sectie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

obstetrica - ginecologie

Sectia Obstetrica si Ginecologie

Spitalul Municipal Moinesti

pentru informatii puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 0234.362.520 / 0234.362.521 / 0234.362.522

Opinii utilizatori

Dr.Botnari Elena
De Irina pe 25 Ianuarie 2011

Buna Oana. Ma poti ajuta te rog cu un nr. de tel de la cabinetul d-nei doctor? Multumesc din suflet!

Dr. Botnari Elena
De Irina pe 25 Ianuarie 2011

Buna. Sunt insarcinata in 2 luni si as vrea sa merg la doamna doctor Botnari Elena. Am auzit ca e o doctorita foarte buna. Numai ca nu reusesc sa dau de un nr. de telefon pentru o programare. Pe internet am gasit un nr mai vechi, am sunat, dar am nimerit in alta parte. Cine ma poate ajuta cu un nr. actual? Multumesc mult de tot! Nu sunt din Moinesti.

Dr. Botnari Elena
De Oana pe 24 Ianuarie 2011

Datorita ei am ramas insarcinata. Sunt in 26 de saptamani. Ii multumesc mult de tot.

Dr. Botnari Elena
De Pacurici roxana pe 29 Decembrie 2010

Cel mai bun doctor pe care il recomand tuturor.

Contact Dr. Botnari Elena

Adresa

Zorilor, 1, Bacau, Moinesti

Telefon 0234.362.520 / 0234.362.521 / 0234.362.522
Site www.spitalmoinesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.