• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Botnari Elena
25 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Botnari Elena

Dr. Botnari Elena medic specialist obstetrica ginecologie, sef sectie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

Dr. Botnari Elena medic specialist obstetrica ginecologie, sef sectie, competenta in ecografie, Spitalul Municipal Moinesti.

obstetrica - ginecologie

Sectia Obstetrica si Ginecologie

Spitalul Municipal Moinesti

Opinii utilizatori

Nu a mai scris nimeni de 3 ani !
De EUtuEU pe 20 Martie 2019

Dna dr Botnari nu a mai lucrat in ultimii 3 ani de nimeni nu mai scrie nimic ? Sa spin ce am patit personal cu dna dr Botnari la care am mers cu inima deschisa in urma unei recomandari calduroase ! Nu reuseam sa raman insarcinata ceea ce mi am dorit nespus lucru ce s a intamplat dar cu un alt medic din alta localitate ! Am mers la cabinetul dnei doctor unde am fost primita frumos ,cu vorbe placute ! Am facut fel defel de investigatii ,internari,tratamente ,toate sub indrumarea dnei doctor ! Din pacate ,fara rezultate ! Am pierdut timp si bani fara un rezultat cat de cat satisfacator ! Ce a culminat ,a fost sfatul dat de dna doctor ! SA SCHMB COCOSUL CA POATE RAMAN INSARCINATA ! Dragele mele dne,femei , mame ,etc ! un adevarat medic cu o coloana vertebrala dreapta ,cu un caracter frumos,poate da asa sfaturi ? Nu am dorit neaparat sa scriu acest aspect din viata mea privata dar vazand atatea mesaje laudative la adresa dnei dr Botnari , m am decis sa scriu ! cred ,sunt constientaa ca sunt mame,femei ,ce sunt multumite de dna doctor si le respect opinia !

BOTNARI ? DE RAS CA MEDIC
De EUtuEU pe 20 Martie 2019

SLABUTA RAU SI UN CARACTER JOSNIC.FARA COLOANA VERTEBRALA !

Un medic profesionist
De Daniela pe 28 Aprilie 2016

Am născut acum 3 săptămâni la spitalul Moinești cezariana cu doamna doctor Botnari. Am fost foarte mulțumită de modul cum am colaborat. Este o femeie optimista, un om rabdator si medic profesionist. O recomand cu toată încrederea. Am venit din Focsani sa nasc cu dansa. Următorul copil il voi naste cu siguranță tot cu dumneaei. Naștere ușoară mamici!

Numar de telefon
De MONICA pe 08 Ianuarie 2014

Numarul doamnei doctor, este 0741.147.124.

Dr. Botnari Elena
De Anton cristina pe 13 August 2013

Cine nu o cunoaste pe dr. Botnari si isi doreste un copil le recomand sa apeleze cu cea mai mare incredere la serviciile d-nei, am avut doua sarcini pe care nu am reusit sa le duc la sfarsit inainte sa o cunosc pe dansa, cand am ramas insarcinata iar, eram disperata, neincrezatoare, ea mi-a redat increderea in mine, in faptul ca voi reusi, mi-a prescris tratamentul corect, ori de cate ori a fost nevoie m-a internat in spital, mi-a acordat toata atentia, mi-a prescris cele mai bune tratamente si vreau sa va spun ca am nascut o fetita perfect sanatoasa, acum are 4 anisori si am ramas din nou insarcinata, acum am 5 luni si sunt tot sub supravegherea doamnei doctor careia ii doresc multa sanatate si putere sa aduca pe lume cat mai multi copilasi sanatosi. Va multumesc doamna doctor Botnari Elena.

Este o persoana minunata
De Grosu pe 18 Aprilie 2013

E o persoana minunata care m-a ajutat sa imi duc sarcina pana la capat (o sarcina cu multe probleme), daca ar fi sa mai raman insarcinata tot la dansa m-as duce. Eu find din Bacau. Tot respectul!

Dr. Botnari Elena
De Nadia V. pe 29 Octombrie 2012

Aveti mare dreptate, un medic de mare valoare. Un om deosebit, multa sanatate.

Dr. Botnari Elena
De Oana pe 09 Aprilie 2012

Buna, as dori si eu numarul de telefon al doamne doctor, daca nu te deranjeaza. Iti multumesc.

Dr. Botnari Elena
De ANCA GROSU pe 19 Ianuarie 2012

Nu am cuvinte sa ii multumesc doamnei dr. Botnari Elena care e o femeie minunata. Sunt din Bacau si acum aproape 3 ani am fost sa nasc in Moinesti, am avut probleme cu sarcina, era sa pierd fetita la 2 luni, la 4 luni si am fost la "cei mai buni dr. din Bacau" si am auzit de dansa si de la 4 luni la fiecare 2 saptamani mergeam cu sotul la control si cu tratamente date de dansa am reusit sa duc sarcina pana la capat (avand o sarcina cu probleme) si am nascut o fetita minunata. Si cine comenteaza ca nu are rabdare cu pacientii sau nu comunica inseamna ca doamnele au o problema. Ii doresc multa sanatate dr. si sa o tina tot asa. E o super dr.

Numar de telefon
De Crina pe 07 Octombrie 2011

In primul rand as vrea sa salut toate femeile si mamicile ce comunica pe aceasta pagina. Am o rugaminte la voi cine imi da si mie nr de tel al doamnei doctorita as vrea sa vb cu ea, pentru o programare. Va multumesc si numai bine sanatate si tot ce va doriti!

Contact Dr. Botnari Elena

Adresa

Zorilor, 1, Bacau, Moinesti

Site www.spitalmoinesti.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.