• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Botezatu Radu
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Botezatu Radu

Dr. Botezatu Radu medic ginecolog, Spitalul clinic Filantropia.

Dr. Botezatu Radu medic ginecolog, Spitalul clinic Filantropia.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic Filantropia

pentru informatii puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.318.89.36

Opinii utilizatori

Foarte multumita
De Coduta pe 17 Iunie 2015

Am fost pentru prima data la dl dr Radu Botezatu si am fost foare multumita, un exemplu de cum ar trebui sa se poarte, sa gandeasca, sa se exprime un medic. Este foare atent, consulta cu atentie, analizeaza dosarul de sarcina si mai ales, este deschis nasterii naturale dupa cezariana!!! Practica taierea cordonului ombilical dupa ce nu mai pulseaza, pune copilul la san imediat dupa nastere si il lasa langa mama, imi place perspectiva lui despre travaliu, este o persoana deschisa. Si ofera aceste servicii extraordinare intr-un spital de stat, culmea, in Filantropia! Sunt foarte incantata si sper sa decurga totul bine in continuare, voi reveni cu impresii in curand dupa nastere! Am aceasta parere dupa ce am fost pe parcursul celei de-a doua sarcini la multi medici de top, in spitale de tot private atat in Bucuresti, cat si in Brasov si Constanta pentru a gasi sustinere pentru nvdc. In Bucuresti, singurul anti-sistem cunoscut care isi asuma nvdc si are rezultate cunoscute este Marius Romila dar ale carui tarife la clinicile private cu care colaboreaza sunt insa cam mari, pentru mine. Sunt norocoasa ca am aflat de Dr. Botezatu, minunile apar atunci cand te astepti mai putin ;)

Cel mai bun medic din cati am cunoscut
De Carmen Eugenia pe 11 Martie 2015

Dr. Radu Botezatu este exceptional, pentru mine face parte din categoria oamenilor pe care nu ii voi uita niciodata. Aveam 33 ani, incercam sa raman gravida de vreo 4 ani, nu reuseam. Am ajuns la dl dr in martie 2013 iar in iunie testul de sarcina era pozitiv. Am facut tot felul de investigatii, inclusiv laparoscopie. In martie 2014 am nascut - natural. Apa rupta pe col care nu se dilata, etc tot felul de probleme. Am nascut cu minim de dureri - 4 doze de anestezie. Il respect pentru tot ce a facut ptr mine. Ulterior am indrumat multe cunostinte catre el, toate au fost tratate ireprosabil.

Dr. Botezatu Radu
De Alexandra Ardeleanu pe 25 Ianuarie 2015

Un medic si un om extraordinar.

Recomand cu incredere
De Ionita Gabriela pe 15 Ianuarie 2015

Unul dintre cei mai buni medici pe care I-am intalnit. Am nascut natural, travaliu de 8 ore si pot spune ca mi-a explicat exact tot ceea ce imi face. A fost alaturi de mine atat profesional cat si cu sufletul. M-am simtit extraordinar, iar experienta nasterii la Filantropia o recomand tuturor.

Dr. Botezatu Radu
De Irina Plachide pe 09 Ianuarie 2015

Dr. Botezatu Radu mi-a urmarit toata sarcina, din pacate, nu am reusit sa nasc cu el, dar sunt foarte multumita si il recomand cu placere.

Dr. Botezatu Radu
De Negoita pe 27 Octombrie 2014

Un medic foarte bun, toata stima si respectul meu. Felicitari!

Dr. Botezatu Radu
De Flori1983 pe 27 Septembrie 2012

Dr. Botezatu Radu mi-a urmarit sarcina de la inceput si sunt foarte multumita de el. Acum avem 32 saptamani si abia asteptam nasterea.

Contact Dr. Botezatu Radu

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Telefon 021.318.89.36
Site www.spitalulfilantropia.ro
Email filantropia_2006@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.