• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Botezatu Radu
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Botezatu Radu

Dr. Botezatu Radu medic ginecolog, Spitalul clinic Filantropia.

Dr. Botezatu Radu medic ginecolog, Spitalul clinic Filantropia.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Spitalul clinic Filantropia

Opinii utilizatori

Un medic exceptional
De Dana Elena pe 11 Septembrie 2019

Am inceput sa merg la consultatii la dl dr in luna a 5-a de sarcina, dezamagita fiind de alt medic la care am mers de 4 ori (in provincie) si care nu comunica mai deloc in cele 5-7 min cat dura consultul. Tot credeam ca il prindeam eu intr-o zi proasta pe acel medic, dar dupa 4 consulturi in nici 4 luni de sarcina am concluzionat ca asa este d-lui si nu o sa-l schimb eu. La prima vizita, dr Botezatu s-a uitat foarte atent pe dosarul meu medical, mi-a facut recomandari foarte precise pentru analizele ulterioare (o problema pe care a intuit-o s-a si confirmat apoi prin analize) si mi-a permis sa intreb tot ce vroiam. Nu am simtit o clipa ca nu fusesem pacienta d-lui pana in acel moment. Pe scurt, am plecat absolut incantata de felul cum a decurs totul. Raspunde foarte prompt la telefon atunci cand de exemplu recomanda analize urgente si nu te cheama din nou la cabinet doar pentru a le interpreta rapid (si a achita o noua consultatie), asa cum mi se intamplase cu medicul din orasul meu.
Este de un calm si o precizie in explicatii pe care rar le intalnesti la un medic care este atat de solicitat. Un alt aspect pozitiv este faptul ca frecventa consultatiilor stabilite de d-lui este mult mai mica decat a altor medici din sistemul privat (cel putin comparativ cu o clinica partenera a Medicover la care am mers anterior) - evident cat timp nu apar complicatii. Pentru mine acesta este un confort psihologic si imi permite sa ma bucur de sarcina si sa nu fac multe drumuri la Buc.
Eu am ales sa merg la dr Botezatu la o clinica privata din Buc pentru a nu pierde mult timp asteptand la Filantropia si pentru ca imi convine orarul de dupa-amiaza, urmand sa nasc la Filantropia. Culmea, costul unei ecografii+consultatie de acolo este chiar mai mic decat ce mi se solicita la celalalt medic (al carui nume nu-l voi da). Recomand dr Radu Botezatu pentru profesionalism, maniera de comunicare si calmul extraordinar. Am vizionat interviuri cu d-lui si am cautat parerea altor mamici pe zeci de site-uri inainte de a merge la dr Botezatu, iar acum confirm ce am citit in acea perioada: este un medic extraordinar caruia sunt datoare sa-i multumesc! :)

Un medic extraordinar
De Andreea Bîndar pe 06 Septembrie 2018

Am nascut natural pe 20 august 2018 la Filantropia cu dl. dr. Radu Botezatu, dupa 8 ore de travaliu. Este un medic foarte bun, calm,cu multa rabdare. Sunt foarte fericita ca am fost pacienta dumnealui. Pe timpul sarcinii mi-a raspuns mereu la mesaje, iar in ziua nasterii a venit in salile de travaliu desi avea programari si in policlinica. Mergeti cu incredere la dumnealui.

Un doctor de nota 10*****!
De Preda Daniela pe 15 Mai 2018

Dl doctor Radu, este un om deosebit, dedicat si de un calm rar intalnit. Il recomand din suflet si cu incredere.

Exceptional
De Ion pe 24 Septembrie 2017

Am nascut cu dansul in ianuarie 2017. Isi trateaza toate pacientele cu respect si profesionalism. Inclusiv a venit noaptea special pentru mine. Acesti medici trebuie pretuiti in romania. Ne pleaca din tara sa trateze pe altii. Trebuie sa ne trezim la realitate oameni buni. Nu putem sa ne batem joc de niste oameni care vin in miezul noptii din timpul lor liber si de langa familiile lor sa ne asiste le noi la nastere!

nastere cu dr.Botezatu Radu
De IRINA pe 18 Septembrie 2017

Buna ziua,imi poate lasa si mie una dintre pacientele dumnealui(Dr.Botezatu),un nr de telefon,in afara de cel de la Filantropia?

Un interviu cu dl dr Botezatu
De Monica D. pe 03 Mai 2017

Nu am fost pacienta domnului doctor, dar ascultand acest interviu de la Radio Romania Cultural mi-a facut o impresie foarte buna. Vocea si felul in care se exprima inspira calm, respect, seriozitate si profesionalism.
Interviul are 30 min si merita ascultat, mai ales a doua jumatate unde este detaliata abordarea obstetricii de catre dumnealui in spitalul Filantropia.

https://radioromaniacultural.ro/azi-la-radio-romania-cultural-nascut-in-romania-dr-radu-botezatu/

De exceptie!
De Maria Tanase pe 08 Noiembrie 2016

Am nascut cu dl doctor acum 3 saptamani. S-a reintors recent de la specializare din UK si este din nou la Filantropia.
Numai cuvinte de lauda pentru dansul. Poate incet incet ajunge si medicina din romania sa semene cu cea din strainatate prin intermediul tinerilor medici care accepta sa revina in tara dupa ce se scolesc. Avem mare nevoie de ei!!

radu botezatu
De Adriana pe 07 Noiembrie 2015

e un medic ff bună mă operat de o sarcină extrauterină și îi multumesc ff mult

intrebare
De Nicoleta pe 23 Iulie 2015

Cum pot intra in evidenta dr. Radu Botezatu ? Are cabinet ? Pe net nu gasesc nici-un contact decat nr. de la filantropia ...

recomand
De Ionescu Virginia pe 23 Iunie 2015

Am nascut in 2014 cu dl dr Radu Botezatu. Doctor profesionist si om deopotriva. Tot timpul amabil si respectuos

Contact Dr. Botezatu Radu

Adresa

Bulevardul Ion Mihalache, 11, Bucuresti, Sectorul 1

Site www.spitalulfilantropia.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.