• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Boitor Borza Dan
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Boitor Borza Dan

Dr. Boitor Borza Dan medic primar obstetrica - ginecologie, asistent universitar la UMF Cluj-Napoca, competenta in ecografie si colposcopie, Centrul Medical Medstar.

Dr. Boitor Borza Dan medic primar obstetrica - ginecologie, asistent universitar la UMF Cluj-Napoca, competenta in ecografie si colposcopie, Centrul Medical Medstar.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Medstar

vineri: 15:00 - 19:00

Opinii utilizatori

Profesionalism pur
De Anonim pe 26 Decembrie 2013

Domnul doctor Dan Boitor este de un profesionalism cum rar mai intalnesti in Romania. Cat despre atitudinea sa, nu am intalnit medic mai calm si dedicat ca dansul. Putin medici sunt preocupati ca pacientele lor sa inteleaga prin ceea ce trec, sa isi ia timpul necesar sa le calmeze si sa ofere sprijinul moral pe care si-l doresc. Domnul doctor este tot ceea ce am enumerat mai sus si mult mai mult de atat este un doctor si cu inima nu doar cu diploma. Am citit plangeri referitoare la nerespectarea programarilor, acolo poate ar trebui sa dati vina si pe sistemul din care face parte si pe cei care fac aceste programari, medicul primeste doar o lista cu pacientii din ziua respectiva. Iar faptul ca trebuie sa iti faci programare cu o luna inainte intareste doar faptul ca este un medic cautat si apreciat.

Dr. Boitor Borza Dan
De Ioana pe 04 Noiembrie 2013

Buna! Am vazut ca toata lumea il lauda pe dr. doctor. Nu contest faptul ca ar fi un dr. ok dar mai trebuie sa lucreze mult la atitudine. Am fost la o consultatie de rutina la dansul si dupa ce nu s-a respectat deloc programarea (de-aia platesti la privat cica sa nu astepti mult) a mai avut tupeul sa ma intrebe ca am avut programare? De precizat ca cu o luna inainte a trebuit pentru a prinde loc la super dr. Boitor, deci daca nu esti insarcinata, deci nu esti o sigura sursa de venit pentru urmatoarele luni, nu contezi si la sfarsit o sa va scrie sigur o reteta ca sa nu te simti ca chiar ai fost tratata aiurea si platesti ca si cand ti-ar fi facut si alte teste in afara de consultatie si ecograf. Asa ca fiecare are de ales, dar chiar m-am saturat de dr. renumiti ca nu mai sunt ce au fost la inceput.

Un doctor foarte bun
De Nicorici Lucia Diana pe 30 Martie 2013

Este un doctor foarte bun, il recomand din toata inima. Am nascut in 2011 si totul a fost bine. Am fost monitorizata de catre dansul de la inceputul sarcinii si totul a decurs bine. Eu mergeam la Medstar, tot timpul trebuia sa astepti, dar asa este cu medicii ginecologi. Sper sa ramana tot asa de calm si primitor si sa nu ii se urce la cap ca la alti doctori. Un doctor de nota 10.

Apreciere
De RAD GABRIELA IULIA pe 12 Noiembrie 2012

Cuvintele sunt prea putine si poate nu exprima asa cum as dori parerea mea despre d-l doctor Boitor. Sunt pacienta dinsului si recent am fost si operata de catre dansul. Pe langa faptul ca este un medic foarte bun, mai are o serie de multe alte calitati mai rare in ziua de azi: calm, rabdare, comunicare excelenta, dar mai ales omenia. Pe toata perioada spitalizarii a fost alaturi de mine, m-a incurajat si m-a ajutat ca si cum ar fi fost cineva din familie. Eu ii multumesc pentru tot ce a facut pentru mine si sunt convinsa ca la fel este cu toate pacientele. D-zeu sa-l rasplatesca pentru toata bunatatea dansului. Doamnelor, daca aveti probleme ginecologice va sfatuiesc sa apelati la d-l doctor Boitor si nu o sa va para rau. Este un medic bun, dar mai ales om.

Este un "inger pazitor" si un medic extraordinar
De Tamas lilla-anna pe 23 August 2012

Pentru mine a fost si va ramane intotdeauna si un profesor extraordinar (mi-a fost si profesor de ginecologie) si un medic de nota 11 nu 10. Sfatuiesc pe toata lumea care doreste un copil sa mearga la dansul cu toata increderea si sa nasca cu el pentru ca nu exista mai bun medic ca el. Si ce este foarte important ca asista la nastere si nu gaseste motive ca alti colegi de-a lui sa nu vina.

Apreciere
De FISCUTEAN IOANA pe 20 August 2012

Cred ca e un medic dedicat, meticulos, dispus mereu sa ajute femeile aflate in dificultate. Cele mai bune aprecieri din partea mea, sper sa mi se rezolve problema mea cu ajutorul Celui de sus si a dr. Boitor.

Medic de toata lauda
De ADRIANA pe 29 Iulie 2012

Am nascut cu el, toata stima pentru el.

Dr. Boitor Borza Dan
De Cami pe 14 Iunie 2012

Eu am nascut cu Dr. Boitor si sunt foarte multumita, multumesc lui Dumnezeu ca sunt bine si eu si bebe. Ca doctor mie mi-a inspirat multa incredere si a incercat sa faca sa fim bine atat eu cat si copilul. Era sa ajung la cezariana, dar nu mi-am dorit acest lucru si intr-un final nasterea s-a declansat natural. Chiar dupa o garda lunga s-a intors la spital sa ma asiste la nastere. Eu personal am simtit ca ii pasa de pacientele sale si lupta pentru a aduce pe lume bebelusi sanatosi.

Cel mai bun
De Ciuca Simona pe 03 Aprilie 2012

Domnul Dr. Boitor este cel mai bun medic pe care l-am intalnit. Credeam ca in Romania nu exista asa ceva. Dansul m-a operat si ma simt foarte bine. Stiu sigur ca daca D-zeu vrea sa am un bebe, cu siguranta o sa nasc cu el. Am mare incredere in dansul. Va sfatuiesc sa mergeti la dansul. O sa va convingeti! Mai bun nu exista!

Vreau un medic bun
De Mariana B pe 12 Decembrie 2011

Buna, sunt insarcinata in 20 saptamani si vreau sa stiu mai multe de d-nul doctor Boitor, momentan merg la Halmagean, dar nu stiu de ce nu-mi prea place, te rog daca poti da-mi cateva date sau cum a fost la nastere cu el.Multumesc

Contact Dr. Boitor Borza Dan

Adresa

Mehedinti, 1-3, Cluj, Cluj Napoca

Site www.medstar.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.