• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Boitor Borza Dan
22 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
centru medical

Dr. Boitor Borza Dan

Dr. Boitor Borza Dan medic primar obstetrica - ginecologie, asistent universitar la UMF Cluj-Napoca, competenta in ecografie si colposcopie, Centrul Medical Medstar.

Dr. Boitor Borza Dan medic primar obstetrica - ginecologie, asistent universitar la UMF Cluj-Napoca, competenta in ecografie si colposcopie, Centrul Medical Medstar.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Centrul Medical Medstar

vineri: 15:00 - 19:00

Opinii utilizatori

MULȚUMESC!
De Ema pe 09 Mai 2018

Nu pot sa spun decât un mare mulțumesc ,ca am ales acest medic!Am fost toată sarcina la consultații la dansul,mi-a inspirat încredere de fiecare data,am avut parte de o sarcina ușoară și datorita lui ,nici măcar cel mai mic gând sau stress ca ad putea fii probleme!Deși la nastere nu a mai apucat sa vina,am născut foarte repede(nici eu nu m-am asteptat ca va fii asa),si-a luat revanșa după naștere când am.întâmpinat ceva probleme(minore)dar si-a arătat interesul maxim sa fiu bine!Mulțumesc lui Dumnezeu ca exista astfel de medici,și sa ii dea sănătate și putere de munca!E un medic extraordinar!Îl recomand din tot sufletul!

Va multumesc!
De Nicoara Codruta pe 22 Decembrie 2017

Am nascut cu dl doctor in urma cu zece zile. Inainte de toate dl Dan a dat dovada de omenie, apoi de profesionalism! Multumesc Domnului ca am ajuns pe mainile dansului! Va multumesc frumos pt tot dle doctor! Dumnezeu sa va rasplateasca! Sarbatori binecuvantate!

Un medic exceptional!
De Dorina Gartner pe 03 Martie 2017

Mulțumesc mult d-nul doctor!Să vă de-a D-zeu sănătate iar cele care aveți nevoie de un medic deosebit apelați cu încredere la d-nul dr.

Va multumesc!!!
De Mihu ioana pe 29 Octombrie 2016

Am nascut acum 10 zile cu domnul doctor si nu stiu prin ce mijloace as putea sa ii multumesc!!!Dumnezeu sa ii dea multa sanatate si putere sa ajute oamenii la fel ca si pana acum!Inainte de toate este om si apoi medic ceea ce rar intalnesti in zilele noastre!Il recomand din toata inima!!!

Raspuns pentru Florina
De BOITOR-BORZA Dan pe 08 Ianuarie 2016

Imi pare rau ca v-am dezamagit, dar sunt si eu om si nu pot sa stau noapte de noapte treaz in sala de nastere, oricat de mult mi-as iubi meseria si oricat de indatorat as fi pacientelor. Ce se vorbeste in sala de nastere nu stiu, dar sa promit ca vin la 5 si sa ajung la 9 nu e stilul meu. De obicei, daca nu pot sa vin la o nastere vorbesc direct cu colegii care sunt de garda sa se ocupe ei de pacienta. Nu imi amintesc sa-mi fi abandonat pacientele.

Intrebare
De Emma pe 13 Iulie 2014

Si pana la urma cu cine ai nascut? Intreb, pentru ca urmeaza sa nasc si eu la el.

Atentie! Nu vine la nasteri - noaptea!
De Florina pe 03 Iulie 2014

Totul a fost ok timp de la primul consult pana in luna a 9-a. Intelegerea a fost: daca se intampla ziua, il sun eu, daca se intampla noaptea, il suna moasele. La mine s-a intamplat noaptea, moasele au sunat timp de 3 ore, nimic, am dat de el pe la 5 am si a promis ca vine in 30 min. A venit la 9, tot gine 1 stie ca nu vine la nasteri noaptea, e surmenat probabil de munca de peste zi de la Medstar, Regina Maria etc

Dr. Boitor Borza Dan
De Ioana pe 28 Februarie 2014

Eu nu incerc sa defaimez pe nimeni, fiecare are dreptul la o opinie, oricum exista suficienti medici carora le pasa mai mult sau mai putin. Numele meu intreg nu cred ca intereseaza pe nimeni, ma bucur ca ati avut experiente ok. Multa sanatate tuturor.

Ioana, nu inteleg
De Sanda pe 22 Februarie 2014

Daca ai ales sa defaimezi munca unui om ar trebui sa ai curajul sa iti dai numele complet, altfel tot ce ai scris seamana cu rabufnirea unor frustrari. Eu stiu ca nu ii platesti lui direct, ci la secretariat, deci, nu vad cum ar fi putut sa incaseze mai mult. Nu inteleg, la terminarea consultatiei nu trebuia sa iti dea reteta?

Consultatie
De Oana pe 20 Februarie 2014

Am fost consultata de domnul dr. si este foarte ok. Este singurul medic ginecolog pe care l- am consultat si care mi-a facut consult si la sani. Este un medic care in timp ce isi efectueaza consultatia iti explica tot ce trebuie sa stii. Consultul nu dureaza mai mult de 20 minute. Legat de stat la coada, se sta si la particular. Nu, de aceea mergi la particular, ca sa nu stai la coada. Iar daca ti-e ti s-a parut ca nu e un medic ok, sa stii ca este.

Contact Dr. Boitor Borza Dan

Adresa

Mehedinti, 1-3, Cluj, Cluj Napoca

Site www.medstar.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.