• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Baros Viorel
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Baros Viorel

Dr. Baros Viorel, medic primar obstetrica-ginecologie, Targoviste.

Dr. Baros Viorel, medic primar obstetrica-ginecologie, Targoviste.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie II;

Spitalul Judetean Targoviste;

Opinii utilizatori

Dr. Baros Viorel
De Elean andreea pe 12 Noiembrie 2010

Dar as dori mai multe pareri. Va multumesc.

Dr. Baros Viorel
De Anonim pe 07 Noiembrie 2010

Dr. Baros Viorel este un om cu un caracter deosebit. Nu se compara cu nici unul dintre asa zisii medici de exceptie ce se cred ei. Mergeti cu incredere la dumnealui ca sunteti pe cele mai bune maine.

bun
De Anonima pe 22 Octombrie 2010

un medic exceptional

Dr. Baros Viorel
De Rebeca pe 26 August 2010

Dr. Baros Viorel este o persoana extraordinara, din toate punctele de vedere. Va sfatuiesc sincer sa mergeti la dansul. Este un medic de exceptie.

Dr. Baros Viorel
De Adriana pe 24 Iulie 2010

Este un medic extraordinar.

Dr. Baros Viorel
De Fam cristea pe 02 Iunie 2010

Ii multumim domnului dr. Baros pt. ca ne-a ajutat foarte mult in sosirea pe lume a copiilor nostrii. Este cam singurul medic ginecolog din Targoviste care stie sa se comporte cu pacientele si care este un domn.

Dr. Baros Viorel
De Adriana pe 01 Iunie 2010

Este un om deosebit, un om destept si foarte bun. Un om care stie sa profeseze aceasta meserie de aur.

Dr. Baros Viorel
De Duta alina pe 10 Mai 2010

Este medicul care m-a salvat din cea mai grea situatie din viata mea.

Contact Dr. Baros Viorel

Adresa

Tudor Vladimirescu, 78, Dambovita, Targoviste

Telefon 0245.212113
Site www.smtgv.ro/wordpress
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.