• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Baros Viorel
20 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Baros Viorel

Dr. Baros Viorel, medic primar obstetrica-ginecologie, Targoviste.

Dr. Baros Viorel, medic primar obstetrica-ginecologie, Targoviste.

Obstetrica-ginecologie;

Obstetrica-ginecologie II;

Spitalul Judetean Targoviste;

Opinii utilizatori

nu baros
De Maria pe 30 Septembrie 2016

Acest doctor.ar trebuii sa se lase de meseria de doctor.era sa mor si eu si fetita mea,din cauza lui.mi se rupsese apa,iar el imi sune k pierd lichid si sa stau linistita.k nu nasc(a doua zi aveam hemoragie)......este jalnic

Dr. Baros Viorel
De Adina pe 18 August 2014

De acord cu tine Roxana. Sunt de parere ca pacientele educate, care stiu si cunosc ce inseamna cu adevarat sa fii tratate la un nivel inalt, ar trebuii sa mearga la dl doctor Baros, dansul este si foarte popular in oras deasemenea, modern, foarte cunoscut de toata lumea. Il recomand. Eu am nascut cu dansul. Nota 10!

Un medic de exceptie
De Roxana Tirlea pe 18 August 2014

Un om si un medic extraordinar! Cred ca ar trebuii sa conduca intreg sistemul sanitar dambovitean fiind un medic foarte bine pregatit si un om cu caracter, nu cum sunt asa zisii medici din spit judetean care gandesc ca in epoca de piatra si lucreaza cu asistente care te doare mintea cand le vezi in ce hal pot face lobii pt anumiti doctori, sa va fereasca Dumnezeu, ma refer la unii care se cred si directori si medici, sa fim seriosi, nu ne-am nascut ieri. Noi, mamicile cu o anume educatie si pregatire il alegem doar pe domnul dr. Baros Viorel!

Doctorul meu ginecolog
De Alecsandra Mihaela pe 26 Septembrie 2013

Un super om in primul rand. Eu inca ma mai duc la dansul. Vi-l recomand tuturor dragelor!

Un medic extraordinar
De Loredana pe 03 Ianuarie 2013

Am nascut cu domnul doctor in anul 2008 o fetita superba prin cezariana, il recomand la toate femeile indiferent daca este vorba de o nastere sau o afectiune medicala.

Multumiri
De VLAD FANICA pe 21 Septembrie 2012

Sa ii dea Dumnezeu sanatate. Mie mi-a salvat viata si s-a comportat exemplar.

Dr. Baros Viorel
De Denisa c pe 28 Mai 2012

Buna ziua! Si eu am nascut cu domnul Dr. Baros pe 29 iulie 2011 prin cezariana am fost la dansul la ecografii, controale. Pot sa zic ca este un dr asa de cumsecade, n-am mai vazut asa dr. pana acum este minunat si cu experienta! Sa dea Dumnezeu sa ii dea multa sanatate si sa mai stea mult timp de acum incolo in acest domeniu!

Rectificare
De Mariana pe 18 Decembrie 2011

Rectific, am nascut in noiembrie 2010, am fost foarte multumita ca m-a operat, dar poate din lipsa firelor rezorbabile sau din neatentie (macar nu ne-a trimis sa cumparam) am fost cusuta in interior cu ata de matase neagra din cauza careia am sangerat abundent timp de un an de zile dupa care a trebuit sa mi se faca alta interventie destul de costisitoare si din punct de vedere financiar, dar si fizic.

Dr. Baros Viorel
De Antonescu Marius pe 16 Decembrie 2011

Sotia mea a nascut in noiembrie 2011 prin cezariana. Toate bune si frumoase dar pana acum un an de zile nu si-a revenit avand sangerari aproape toata luna. Am fost la spitalul Filantropia si doctorii mai sa se inchine cand au vazut cu ce ata a fost cusuta. A fost cusuta cu ata de matase neagra. Dupa ce ca iti iau banii isi mai bat si joc de oameni. Am mai platit aproape inca o cezariana ca sa scape de probleme.

Dr. Baros Viorel
De Tonciu andreea pe 25 Noiembrie 2010

Elena daca vrei mai multe pareri iti pot spune si eu ca dl dr. Baros este intradevar cel care a reusit sa ma ajute cel mai bine dintre toti, cand am avut nevoie fiind in localitate. Este un om extraordinar. Sfat: mergeti la dansul!

Contact Dr. Baros Viorel

Adresa

Tudor Vladimirescu, 78, Dambovita, Targoviste

Telefon 0245.212113
Site www.smtgv.ro/wordpress
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.